Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Arkadaşlar bende dualarımı hergün okuyorum. Taha suresini okumya devam ediyorum. yasin suresini 12 ayetini okuyarak ezberlemeye çalışıyorum. Siz başladıınız andan ne kadar s,re sonra beğendiğiniz kimseler çıkmaya başladı.

7)Esrazambak:Rabbim en kısa zamanda hakkımda en hayırlısını versin. Dünya ve ahiret hayatım için, dinim için, geleceğim için hayırlı olacak bir eş nasip etsin Rabbim bana, dünyada da ahirette de o eşle mutlu-huzurlu-sağlıklı yaşayalım.. birbirimizi çok sevelim çok sayalım ve sevgimiz son nefesimize kadar artsın.. beraber ibadetlerimizimi yapalım, ahiret için uğraşalım, beş vakit namazını kılsın, bana hayatı boyunca sadık olsun, hiç aldatmasın beni.. ailesi de beni çok sevsin ben de onları seveyim hayat boyu çok iyi anlaşalım.. bu görüştüğüm kişi ile de eğer hayırlı isek birbirimiz için en yakın zamanda sonuçlandıralım işimizi evlenelim, eğer hayıraız ise tez zamanda uzaklaşalım ve en hayırlısı çıksın karşıma amin amin amin

Esrazambak arkadaşımızın duasını ettim. Rabb'im gönlündekileri hakkında hayırlı eyleyerek nsip etsin inşallah (amin)

8)I34anbul: arkadaşımızın duasını da bitirdim.. Rabb'im gönlüne göre hayırlısıyla versin..

Mevlam eksiklerimizi tamamlasın, yanlışlarımızı gidersin, dualarımızı hayırlısıyla kabul eylesin en kısa sürede inş.

(amin)

Selam arkadaslar uzun zaman oldu yazmayali...Tatildeyim halen..Bu hafta ici donus yapacagim insallah...Araniza tekrar katilicam insallah :)

Aybirgen canim varmi gelisme???? :)

7)Esrazambak:Rabbim en kısa zamanda hakkımda en hayırlısını versin. Dünya ve ahiret hayatım için, dinim için, geleceğim için hayırlı olacak bir eş nasip etsin Rabbim bana, dünyada da ahirette de o eşle mutlu-huzurlu-sağlıklı yaşayalım.. birbirimizi çok sevelim çok sayalım ve sevgimiz son nefesimize kadar artsın.. beraber ibadetlerimizimi yapalım, ahiret için uğraşalım, beş vakit namazını kılsın, bana hayatı boyunca sadık olsun, hiç aldatmasın beni.. ailesi de beni çok sevsin ben de onları seveyim hayat boyu çok iyi anlaşalım.. bu görüştüğüm kişi ile de eğer hayırlı isek birbirimiz için en yakın zamanda sonuçlandıralım işimizi evlenelim, eğer hayıraız ise tez zamanda uzaklaşalım ve en hayırlısı çıksın karşıma amin amin amin

canım dualarını okudum Rabbım hakkında en hayırlı ınsanı en tez ve hayırlı zamanda nasıp etsin sana.
ısten yenı geldimm yorgunum baya bu gece yatmadan diger arkadasın dualarını okuyacagım.
artı diger topık icin de salavatı tefrıcıye ediyorum o yüzden bir gun rotarlı haber verebilcem.
dualarınızı eksik etmeyin benden nolur. okulumun acıkmasına cok az kaldı
ve ben hala malum sahsın askıyla erimekteyim
bazı dualar buldum netten onları edıyorum.
faydası olur mu olmaz mı Rabbim bilir
o cocuk gerı donmez bılıyorum ama ıcımdekı ask ve umut da hıc bıtmıyor..
Rabbim hayırlısı degilse unutayım onu istemekten vazgecir. ısrarla ıstemekten sana sıgınırım diye ediyorum duamı, ancak unutturmuyor da Rabbim. hayırlısı artık ne diyeyim...

Son düzenleme:

canım yeni işin hayırlı olsun.kolay degil canım unutmak Allah kimseyi sevdiğinin yokluğuyla sınamasın.Allah yardımcın olsungöryomusun onu peki yada görme imkanın yokmu.:26:

esrazambak duanı ettim canım

Allah razı olsun canlarım ebeden razı olsun... Amin amin amin Rabbim dualarınızı kabul etsin ..
Inşallah hepimiz için en kısa zamanda en hayırlı gelişmeler olur.. Kalplerimiz birbirine çok çok ısınsın.. Hayırlılarla hemen evlenelim.. Eğer hayırsızlar varsa ya da kimse yoksa hayatımızda en kısa zamanda karşımıza en hayırlıları çıksın..onlara kalbimiz ısınsın ve hemen evlenelim.. Amin amin amin

rainbyte canım sevginin önüne geçilmiyor. sevdiğin için kendini suçlu hissetme.. hayırlıdır belki ve hala seviyorsundur bilemezsin.. ama hayırsızsa da Rabbim kalbini ondan soğutsun, unut onu inşallah.. kalbini buz gibi soğutsun Rabbim eğer hayırsızsa da.. şu klavyeye yazdığım harfler dua olup kabul olsun inşallah Rabbim.. sen en güzelini biliyorsun amin amin amin..

Son düzenleme:
9)Esmeralisa:Bu dünyam ve ahiretim için hayırlı, kafa dengim olan, Allah korkusu olan hayırlı bir eş, bir yuva istiyorum Rabb'imden.. Tabi sonrasında da aynı şekilde dünyam ve ahiretim için hayırlı, eli ayağı düzgün, sağlıklı, ahlaklı evlat(lar) istiyorum Allah'ımdan..

Rabb'im bana ve benim durumumda olan herkese hayırlı eşler, yuvalar, evlatlar nasip etsin inşallah (amin)

Canım dualarını okudum.Allah kabul eylesin.Allah gönlündekileri ol emriyle hayırlısı ile oldursun.amin amin amin

ayy canını yerim esracım ne kadar güzel bi dua yazmıssın yaa. amin amin amin canım insallah dedigin gibi olur.
mantıgımla düsünürsem zaten hic bi acık kapı bırakmadan giden ve de birbirimizi hiç görmeyecegimiz biri niye gelsin ki nasıl gelir yani
ama Allah buyuktur deyip dua edıyorum. dua ettikce daha cok umutlanıyorum. beklenti icine giriyorum falan.
ne yapmamı önerirsiniz bana ????

Duygucum staj bitti bir daha birbrimzi gormemız imkansız.ayni semtte bile oturmuyoruz koca sehirde acaba bi yerlerde gorebilir miyimkinin umuduyla geciyor gunler facebooktan silmeseydim belki biseyler olurdu zamanla ama maalesef

bu arada istanbul34 adli arkadasin dualarini okudum. ondan pek ses soluk yok topikten bi haber galiba ama allah gonlune gore hayirli bir sevdicek versin insallah tez ve hayirli zamanda...

Son düzenleme:
Esrazambak-16.09.2013
Esrazambak:Rabbim en kısa zamanda hakkımda en hayırlısını versin. Dünya ve ahiret hayatım için, dinim için, geleceğim için hayırlı olacak bir eş nasip etsin Rabbim bana, dünyada da ahirette de o eşle mutlu-huzurlu-sağlıklı yaşayalım.. birbirimizi çok sevelim çok sayalım ve sevgimiz son nefesimize kadar artsın.. beraber ibadetlerimizimi yapalım, ahiret için uğraşalım, beş vakit namazını kılsın, bana hayatı boyunca sadık olsun, hiç aldatmasın beni.. ailesi de beni çok sevsin ben de onları seveyim hayat boyu çok iyi anlaşalım.. bu görüştüğüm kişi ile de eğer hayırlı isek birbirimiz için en yakın zamanda sonuçlandıralım işimizi evlenelim, eğer hayıraız ise tez zamanda uzaklaşalım ve en hayırlısı çıksın karşıma amin amin amin

Allah kabul etsin canım. dualarımı tam olarak yapamadım Taha suresi okudum ve 41 kere okudum Salavat-ı Münciye .

Esmeralisa:Bu dünyam ve ahiretim için hayırlı, kafa dengim olan, Allah korkusu olan hayırlı bir eş, bir yuva istiyorum Rabb'imden.. Tabi sonrasında da aynı şekilde dünyam ve ahiretim için hayırlı, eli ayağı düzgün, sağlıklı, ahlaklı evlat(lar) istiyorum Allah'ımdan..

Rabb'im bana ve benim durumumda olan herkese hayırlı eşler, yuvalar, evlatlar nasip etsin inşallah (amin)

"Allahım! Efendimiz Muhammed'e (sav) ve onun ehli beytine salât at. Bu salâvat o derece değerli olsun ki: Onun hürmetine bizi bütün korku ve belalardan kurtarsın. Bizim ihtiyaçlarımızı o salâvat hürmetine yerine getirsin, bizin bütün günahlardan bu salâvat hürmetine temizlersin, o salâvat hürmetine bizi derecelerin en üstüne yüceltirsin, o salâvat hürmetine hayatta ve öldükten sonra düşünülebilecek bütün hayırlar konusunda gayelerin en sonuna kadar ulaştırsın. Ey merhametlilerin merhametlisi bize bunları merhametinle nasip et. Allah Tealâ bize kafidir ve ne iyi bir dost, ne iyi bir vekildir. Ey Rabbimiz, senin mağfiretini dileriz, dönüş yalnız sanadır."

şimdilik 30 kere okudum tamamlmaya çalışıyorum. Taha suresi okudum. esmaül hüsnada sıra. Allah kabul etsin.

1)Aira-
2)Golge1004-
3)Suskun_sultan
-4)Aybirgen-
5)Bizimdebebisimizolsun (Duygu)
-6)Rainbyte-
7)Esrazambak
-8)I34anbul-
9)Esmeralisa-
10)Yaslikiz-
11)Saskinn-
12)Asinaz-
13)Umutdolu-

Bizimle birlikte dua eden bu güzel kullar için. İsimleri bizimle hergün zikreden arkadaşlarım için Mutlu , Huzurlu, sevgi dolu yuvalar nasip etsin. Sadık, güleryüzlü eşleri olsun.

of senin durumunu en iyi ben anlarım sanırım:) bende birinden hoşlanıyorum öyle böyle değil eğer bu olmazsa bi daha ne kimseyi severim ne kimseyle evlenirim o derece yani, son nokta benim için, bakalım nolacak sonumuz. dua dua dua.. Hz Ali nin tarafındayım ben dua da, onun meşhur duası var ya Allahım kalbimdekini hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olanada gönlümü razı eyle diye. aynen öyle olsun yani, çünkü ben gelecekteki eşim için hep şöyle olsun böyle olsun diye dua ediyorum, sonra ettiğim duaya göre birileri çıkıyor karşıma sonra olmuyor bi kaç kez yaşadım belkide ben yeterince istemedim dedim artık hakkımda hayırlı olsun diye dua ediyorum çünkü bu kişide dualarımdakine benziyor. zaten biz istermişiz Allah hakkımızda hayırlı değilse zaten en iyi şekilde başka bişeyle karşılık verirmiş. o yüzden ısrarla bu çocuğu istiyorum Allahtan özetle:) Allah zaten en iyi şekilde karşılık verecektir dualarımıza.

bu arada arkadaşlar duaları felan aksatıyorum, valla çok fena doluyum son 1 haftadır, okul maratonu başladı, bide hemen part time işe girdim. bi taraftan kpss ye başladım. varya yorgunluktan hiç bişi yapamıyorum direk yatıyorum bugün biraz zamanım var bakalım dualarınızı tamamlicam inş.

Allah razı olsun canım.amin amin amin hepimize insallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

seni cok iyi anlıyorumcanım benimde sevdigim var.Allah bizi sevdigimizin yokluguyla sınamasın amin amin amin

Allah kolaylık versin canım.kpss iş okul masallah nasıl yürütyon canım masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…