- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.456
- 448
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #2.101
7)Esrazambak:Rabbim en kısa zamanda hakkımda en hayırlısını versin. Dünya ve ahiret hayatım için, dinim için, geleceğim için hayırlı olacak bir eş nasip etsin Rabbim bana, dünyada da ahirette de o eşle mutlu-huzurlu-sağlıklı yaşayalım.. birbirimizi çok sevelim çok sayalım ve sevgimiz son nefesimize kadar artsın.. beraber ibadetlerimizimi yapalım, ahiret için uğraşalım, beş vakit namazını kılsın, bana hayatı boyunca sadık olsun, hiç aldatmasın beni.. ailesi de beni çok sevsin ben de onları seveyim hayat boyu çok iyi anlaşalım.. bu görüştüğüm kişi ile de eğer hayırlı isek birbirimiz için en yakın zamanda sonuçlandıralım işimizi evlenelim, eğer hayıraız ise tez zamanda uzaklaşalım ve en hayırlısı çıksın karşıma amin amin amin
canım dualarını okudum Rabbım hakkında en hayırlı ınsanı en tez ve hayırlı zamanda nasıp etsin sana.
ısten yenı geldimm yorgunum baya bu gece yatmadan diger arkadasın dualarını okuyacagım.
artı diger topık icin de salavatı tefrıcıye ediyorum o yüzden bir gun rotarlı haber verebilcem.
dualarınızı eksik etmeyin benden nolur. okulumun acıkmasına cok az kaldı
ve ben hala malum sahsın askıyla erimekteyim
bazı dualar buldum netten onları edıyorum.
faydası olur mu olmaz mı Rabbim bilir
o cocuk gerı donmez bılıyorum ama ıcımdekı ask ve umut da hıc bıtmıyor..
Rabbim hayırlısı degilse unutayım onu istemekten vazgecir. ısrarla ıstemekten sana sıgınırım diye ediyorum duamı, ancak unutturmuyor da Rabbim. hayırlısı artık ne diyeyim...
neyin var canım rahatsızlıgın ne.cek tabi kuzum neden olmasın
esrazambak duanı ettim canım
7)esrazambak:rabbim en kısa zamanda hakkımda en hayırlısını versin. Dünya ve ahiret hayatım için, dinim için, geleceğim için hayırlı olacak bir eş nasip etsin rabbim bana, dünyada da ahirette de o eşle mutlu-huzurlu-sağlıklı yaşayalım.. Birbirimizi çok sevelim çok sayalım ve sevgimiz son nefesimize kadar artsın.. Beraber ibadetlerimizimi yapalım, ahiret için uğraşalım, beş vakit namazını kılsın, bana hayatı boyunca sadık olsun, hiç aldatmasın beni.. Ailesi de beni çok sevsin ben de onları seveyim hayat boyu çok iyi anlaşalım.. Bu görüştüğüm kişi ile de eğer hayırlı isek birbirimiz için en yakın zamanda sonuçlandıralım işimizi evlenelim, eğer hayıraız ise tez zamanda uzaklaşalım ve en hayırlısı çıksın karşıma amin amin amin
esrazambak arkadaşımızın duasını ettim. Rabb'im gönlündekileri hakkında hayırlı eyleyerek nsip etsin inşallah (amin)
[ı]7)esrazambak:rabbim en kısa zamanda hakkımda en hayırlısını versin. Dünya ve ahiret hayatım için, dinim için, geleceğim için hayırlı olacak bir eş nasip etsin rabbim bana, dünyada da ahirette de o eşle mutlu-huzurlu-sağlıklı yaşayalım.. Birbirimizi çok sevelim çok sayalım ve sevgimiz son nefesimize kadar artsın.. Beraber ibadetlerimizimi yapalım, ahiret için uğraşalım, beş vakit namazını kılsın, bana hayatı boyunca sadık olsun, hiç aldatmasın beni.. Ailesi de beni çok sevsin ben de onları seveyim hayat boyu çok iyi anlaşalım.. Bu görüştüğüm kişi ile de eğer hayırlı isek birbirimiz için en yakın zamanda sonuçlandıralım işimizi evlenelim, eğer hayıraız ise tez zamanda uzaklaşalım ve en hayırlısı çıksın karşıma amin amin amin
canım dualarını okudum rabbım hakkında en hayırlı ınsanı en tez ve hayırlı zamanda nasıp etsin sana.
ısten yenı geldimm yorgunum baya bu gece yatmadan diger arkadasın dualarını okuyacagım.
Artı diger topık icin de salavatı tefrıcıye ediyorum o yüzden bir gun rotarlı haber verebilcem.
Dualarınızı eksik etmeyin benden nolur. Okulumun acıkmasına cok az kaldı
Bazı dualar buldum netten onları edıyorum.
Faydası olur mu olmaz mı rabbim bilir
O cocuk gerı donmez bılıyorum ama ıcımdekı ask ve umut da hıc bıtmıyor..
Rabbim hayırlısı degilse unutayım onu istemekten vazgecir. ısrarla ıstemekten sana sıgınırım diye ediyorum duamı, ancak unutturmuyor da rabbim. Hayırlısı artık ne diyeyim...[/ı]
Allah razı olsun canlarım ebeden razı olsun... Amin amin amin Rabbim dualarınızı kabul etsin ..
Inşallah hepimiz için en kısa zamanda en hayırlı gelişmeler olur.. Kalplerimiz birbirine çok çok ısınsın.. Hayırlılarla hemen evlenelim.. Eğer hayırsızlar varsa ya da kimse yoksa hayatımızda en kısa zamanda karşımıza en hayırlıları çıksın..onlara kalbimiz ısınsın ve hemen evlenelim.. Amin amin amin
rainbyte canım sevginin önüne geçilmiyor. sevdiğin için kendini suçlu hissetme.. hayırlıdır belki ve hala seviyorsundur bilemezsin.. ama hayırsızsa da Rabbim kalbini ondan soğutsun, unut onu inşallah.. kalbini buz gibi soğutsun Rabbim eğer hayırsızsa da.. şu klavyeye yazdığım harfler dua olup kabul olsun inşallah Rabbim.. sen en güzelini biliyorsun amin amin amin..
7)Esrazambak:Rabbim en kısa zamanda hakkımda en hayırlısını versin. Dünya ve ahiret hayatım için, dinim için, geleceğim için hayırlı olacak bir eş nasip etsin Rabbim bana, dünyada da ahirette de o eşle mutlu-huzurlu-sağlıklı yaşayalım.. birbirimizi çok sevelim çok sayalım ve sevgimiz son nefesimize kadar artsın.. beraber ibadetlerimizimi yapalım, ahiret için uğraşalım, beş vakit namazını kılsın, bana hayatı boyunca sadık olsun, hiç aldatmasın beni.. ailesi de beni çok sevsin ben de onları seveyim hayat boyu çok iyi anlaşalım.. bu görüştüğüm kişi ile de eğer hayırlı isek birbirimiz için en yakın zamanda sonuçlandıralım işimizi evlenelim, eğer hayıraız ise tez zamanda uzaklaşalım ve en hayırlısı çıksın karşıma amin amin amin
canım dualarını okudum Rabbım hakkında en hayırlı ınsanı en tez ve hayırlı zamanda nasıp etsin sana.
artı diger topık icin de salavatı tefrıcıye ediyorum o yüzden bir gun rotarlı haber verebilcem.
dualarınızı eksik etmeyin benden nolur. okulumun acıkmasına cok az kaldı
bazı dualar buldum netten onları edıyorum.
faydası olur mu olmaz mı Rabbim bilir
o cocuk gerı donmez bılıyorum ama ıcımdekı ask ve umut da hıc bıtmıyor..
Rabbim hayırlısı degilse unutayım onu istemekten vazgecir. ısrarla ıstemekten sana sıgınırım diye ediyorum duamı, ancak unutturmuyor da Rabbim. hayırlısı artık ne diyeyim...
Allah razı olsun canım.amin amin amin hepimize insallahhhhhhhhhhhhhhhhhh1)Aira-
2)Golge1004-
3)Suskun_sultan
-4)Aybirgen-
5)Bizimdebebisimizolsun (Duygu)
-6)Rainbyte-
7)Esrazambak
-8)I34anbul-
9)Esmeralisa-
10)Yaslikiz-
11)Saskinn-
12)Asinaz-
13)Umutdolu-
Bizimle birlikte dua eden bu güzel kullar için. İsimleri bizimle hergün zikreden arkadaşlarım için Mutlu , Huzurlu, sevgi dolu yuvalar nasip etsin. Sadık, güleryüzlü eşleri olsun.
of senin durumunu en iyi ben anlarım sanırım:) bende birinden hoşlanıyorum öyle böyle değil eğer bu olmazsa bi daha ne kimseyi severim ne kimseyle evlenirim o derece yani, son nokta benim için, bakalım nolacak sonumuz. dua dua dua.. Hz Ali nin tarafındayım ben dua da, onun meşhur duası var ya Allahım kalbimdekini hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olanada gönlümü razı eyle diye. aynen öyle olsun yani, çünkü ben gelecekteki eşim için hep şöyle olsun böyle olsun diye dua ediyorum, sonra ettiğim duaya göre birileri çıkıyor karşıma sonra olmuyor bi kaç kez yaşadım belkide ben yeterince istemedim dedim artık hakkımda hayırlı olsun diye dua ediyorum çünkü bu kişide dualarımdakine benziyor. zaten biz istermişiz Allah hakkımızda hayırlı değilse zaten en iyi şekilde başka bişeyle karşılık verirmiş. o yüzden ısrarla bu çocuğu istiyorum Allahtan özetle:) Allah zaten en iyi şekilde karşılık verecektir dualarımıza.
bu arada arkadaşlar duaları felan aksatıyorum, valla çok fena doluyum son 1 haftadır, okul maratonu başladı, bide hemen part time işe girdim. bi taraftan kpss ye başladım. varya yorgunluktan hiç bişi yapamıyorum direk yatıyorum bugün biraz zamanım var bakalım dualarınızı tamamlicam inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?