- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #2.121
ayy canını yerim esracım ne kadar güzel bi dua yazmıssın yaa. amin amin amin canım insallah dedigin gibi olur.
mantıgımla düsünürsem zaten hic bi acık kapı bırakmadan giden ve de birbirimizi hiç görmeyecegimiz biri niye gelsin ki nasıl gelir yani
ama Allah buyuktur deyip dua edıyorum. dua ettikce daha cok umutlanıyorum. beklenti icine giriyorum falan.
ne yapmamı önerirsiniz bana ????
Duygucum staj bitti bir daha birbrimzi gormemız imkansız.ayni semtte bile oturmuyoruz koca sehirde acaba bi yerlerde gorebilir miyimkinin umuduyla geciyor gunlerfacebooktan silmeseydim belki biseyler olurdu zamanla ama maalesef
bu arada istanbul34 adli arkadasin dualarini okudum. ondan pek ses soluk yok topikten bi haber galiba ama allah gonlune gore hayirli bir sevdicek versin insallah tez ve hayirli zamanda...
1)Aira-
2)Golge1004-
3)Suskun_sultan
-4)Aybirgen-
5)Bizimdebebisimizolsun (Duygu)
-6)Rainbyte-
7)Esrazambak
-8)I34anbul-
9)Esmeralisa-
10)Yaslikiz-
11)Saskinn-
12)Asinaz-
13)Umutdolu-
Bizimle birlikte dua eden bu güzel kullar için. İsimleri bizimle hergün zikreden arkadaşlarım için Mutlu , Huzurlu, sevgi dolu yuvalar nasip etsin. Sadık, güleryüzlü eşleri olsun.
beni sorarsanız kızlar inanın bi iyiyim bir kötü ,bi hersey güzel gecyo umutlanıyorum sonra bişi olyo bütün planlarım umutlarım suya düsüyo.korkuyorum.ondan güzel bişi oldumu buraya yazmaya cekiniyorum mort olmaktan korkuyom yani.artık cevremdekilerede hayırlısı diom geciştiriyorum.dengem bozuldu kızlar
Canım sağol..
Sadece yüzük meselesi yüzünden mi böylesin canım?
evet canım bide benimki bi sevindiriyo bi üzüyo ondan diken üstündeyim:26:
Canım gelişmeler var, bayramda gelecekler, isteme ve söz olacak büyük ihtimalle ama benim endişelerim, korkularım var:18: Allah'ım hayırlısı neyse onu kolaylıkla nasip eder inşallah. AminnnSelam arkadaslar uzun zaman oldu yazmayali...Tatildeyim halen..Bu hafta ici donus yapacagim insallah...Araniza tekrar katilicam insallah :)
Aybirgen canim varmi gelisme???? :)
Canım dua kardeşiyiz biz güzel bişey olunca bize anlat, olumsuz bişey olunca da anlat, durumunu bilelim ki ona göre dualarımızı eksik etmeyelim, her şey gönlünce olur inşallah hayırlısıyla. Aminbeni sorarsanız kızlar inanın bi iyiyim bir kötü ,bi hersey güzel gecyo umutlanıyorum sonra bişi olyo bütün planlarım umutlarım suya düsüyo.korkuyorum.ondan güzel bişi oldumu buraya yazmaya cekiniyorum mort olmaktan korkuyom yani.artık cevremdekilerede hayırlısı diom geciştiriyorum.dengem bozuldu kızlar
evet canım bide benimki bi sevindiriyo bi üzüyo ondan diken üstündeyim:26:
beni sorarsanız kızlar inanın bi iyiyim bir kötü ,bi hersey güzel gecyo umutlanıyorum sonra bişi olyo bütün planlarım umutlarım suya düsüyo.korkuyorum.ondan güzel bişi oldumu buraya yazmaya cekiniyorum mort olmaktan korkuyom yani.artık cevremdekilerede hayırlısı diom geciştiriyorum.dengem bozuldu kızlar
Kızlar hayırlı huzurlu ve neşeli bir gün diliyorum sizlere,Allah sizede hayırlı bir eş nasip etsin.
Canım gelişmeler var, bayramda gelecekler, isteme ve söz olacak büyük ihtimalle ama benim endişelerim, korkularım var:18: Allah'ım hayırlısı neyse onu kolaylıkla nasip eder inşallah. AminnnSiz de benim için dua edin nolur, bu gece cuma gecesi, birbirimize bol bol dua etmeyi unutmayalım, en çok kabul edilen dua başkasına ettiğimiz dualar, ben hepimize dua edicem inşallah.
sen hep mutlu ol inş emii şeker bacım
Canım dua kardeşiyiz biz güzel bişey olunca bize anlat, olumsuz bişey olunca da anlat, durumunu bilelim ki ona göre dualarımızı eksik etmeyelim, her şey gönlünce olur inşallah hayırlısıyla. Amin
naptın cicim sen sennkiyle evlilik meselesini askerden gemişti en son bayramda görüşecektn bitanem
Kızlar sevdiğim insanin gercek yüzünü gördüm bu hafta tam hersey düzeldi derken tesadüfen benimle görüştüğü zaman eski kız arkadaşıyla da mesajlastigini gördüm herseyi bitirdim yıkımdi benim için hiçbir sey yapmak istemiyorum bu olaydan sonra ama burda yapilan dualar sayesinde Rabbim gosterdi bana gec olmadan diyorum en azından yolun basindayken karşılaştım cok şükür
Dediğin gibi Allah sana onun gerçek yüzünü göstermiş, şükretmelisin, Allah sana sevip sevilebileceğin, birlikte mutlu olabileceğiniz hayırlı eş hayırlı evlatlar nasip etsin. AminKızlar sevdiğim insanin gercek yüzünü gördüm bu hafta tam hersey düzeldi derken tesadüfen benimle görüştüğü zaman eski kız arkadaşıyla da mesajlastigini gördüm herseyi bitirdim yıkımdi benim için hiçbir sey yapmak istemiyorum bu olaydan sonra ama burda yapilan dualar sayesinde Rabbim gosterdi bana gec olmadan diyorum en azından yolun basindayken karşılaştım cok şükür
amin canım aminnnnn insallah
ayyy kuzum Allah hayırlı ugurlu etsin canım hadi insallah dualarımız meyvelerini vermeye basladı insallah hersey güzel olur bu gün dua edelim bol bol birbirimize
cok sagol canım benimmmmm bacının canıııısende hep mutlu ol insallahhh göbişin bebeklerle dolsun emiiii
canlarım bu gittiğimde görüstük en samimi arkadasıyla tanıstırdı beni.ama hiç evlilik lafı etmedik en sonki olaydan dolayı.ben yüzük süprizi yapar die düsünüyodum otobüsten dönerken inanın gelene kadar içim buruk agladım.sonra kendimi alıstırdım bu duruma ona bırakdım ne zaman uygun görürse dedim teselli ettim kendimi..2 gün önce bayramda gidecenmi memlekete falan dedi.izin alcam bayram dan sonra dedi.nişan yapacaz dedi.az konustuk.daha kesin bişi yok.istemeye gelecekleri zaman 3-4 gün öncesinden haber edecek oldu.korkuyorum sevinmeye bile yüzük olayı gibi olmasından korkuyorum.hergün nas felak ayetel kürsi okuyorum dualarınıza ihtiyacım var bayramda sevinmek istiyorum Allahın yardımıyla.suan iyiyiz Allaha Şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?