- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #2.141
Dualarımız seninle canım, inşallah her şey çok güzel olur, nas felak ayetel kürsi ben de okuyorum hep, nazardan ben de çok korkuyorum, Allah hepimizi korusun nazarlardan, dualarımızdasın, her şey hayırlısıyla güzel olacak inşallah
Canım gelişmeler var, bayramda gelecekler, isteme ve söz olacak büyük ihtimalle ama benim endişelerim, korkularım var:18: Allah'ım hayırlısı neyse onu kolaylıkla nasip eder inşallah. AminnnSiz de benim için dua edin nolur, bu gece cuma gecesi, birbirimize bol bol dua etmeyi unutmayalım, en çok kabul edilen dua başkasına ettiğimiz dualar, ben hepimize dua edicem inşallah.
Kızlar sevdiğim insanin gercek yüzünü gördüm bu hafta tam hersey düzeldi derken tesadüfen benimle görüştüğü zaman eski kız arkadaşıyla da mesajlastigini gördüm herseyi bitirdim yıkımdi benim için hiçbir sey yapmak istemiyorum bu olaydan sonra ama burda yapilan dualar sayesinde Rabbim gosterdi bana gec olmadan diyorum en azından yolun basindayken karşılaştım cok şükür
9)Esmeralisa:Bu dünyam ve ahiretim için hayırlı, kafa dengim olan, Allah korkusu olan hayırlı bir eş, bir yuva istiyorum Rabb'imden.. Tabi sonrasında da aynı şekilde dünyam ve ahiretim için hayırlı, eli ayağı düzgün, sağlıklı, ahlaklı evlat(lar) istiyorum Allah'ımdan..
Rabb'im bana ve benim durumumda olan herkese hayırlı eşler, yuvalar, evlatlar nasip etsin inşallah (amin)
Canım dualarını okudum Rabbim dualarımı dualarının kabul olmasına vesile eyler insallah..
kızlar pek girmiyosunuz hepiniz yogunsunuz galiba. ben acayıp yoruluyorum canımı cıkarıyorlar valla.
prim verseler bario da yok. para kazanacagım icin mutlu bile degilim cünkü acayip derecede cöküntü yasıyorum manevi olarak.
bi de mezuniyet telası falan var. kafam on milyon ya resmen. okula gitmeyi hic istemiyorum haftaya baslıyor
ben giryom canım kızlar yogun sanırım.özelde bende calıstım cok yorucu oluyor.eve gelyodum direkt yatııyodum.okul son demi bu sene canım ha gayret
bu seneyi basariyla bitirirsem yarim donem daha var, bitiremezsem 1 sene daha var.
toplamda simdilik 1.5 olarak dusunmek istiyorum. insallah 2 olmaz Rabbim korusun
ama cok zor bi sene olcak bu sene her bakimdan. zaten iyi hissetmiyorum kendimi ruhsal bakimdan.
bu halde nasil bi basari bekliyorum onu da bilmiyorum.
canım benim herseye inat derslerine tutun ve bitir okulunu kurtul.okulun bitince iş hayatında belki karsına cok iyi insanlar cıkacak inan cıkıyoda kendine güvenin geliyor.bunu düsün.Allah korusun insallah yarım dönemde bitirirsin canım Allah kolaylık versin
haklisin duygum. aynen oyle insallah herseye inat okul konusunda isim rast gider. yoksa toparlanamam bi daha
zaten uzattim okulu daha fazlasina gercekten katlanamam ne maddi ne manevi.
dualarinizi esirgemeyin nolur.
kuzum aybirgen dun giremedm malum ev felaket bgn girdm dun dualarini ettim cuma suresiyle taha da okudum sana cokca da salavat cektim olmuslerinizin ruhu icin insaallah iyi seyler olur artik. Hay
10)Yaslikiz: Allahü Teala gönlümdeki kişi hakkımda hayırlısı ise aramıza karşılıklı sevgi, sadakat, güven, muhabbet, aşk, tutku koysun ve hakkımızda hayırlı olan zamanda hayırlısıyla evlenmemizi ve bir ömür boyu maddi manevi ayrılık yaşamadan beraber mutlu Allahın rızasına uygun bir hayat sürmemizi ve cennette de beraber olmamızı nasip etsin.
Eğer hakkımda hayırlı değilse, birbirimiz için bizi hayırlı kılsın, aramıza karşılıklı sevgi, sadakat, güven, muhabbet, aşk, tutku koysun ve hakkımızda hayırlı olan zamanda hayırlısıyla evlenmemizi ve bir ömür boyu maddi manevi ayrılık yaşamadan beraber mutlu Allahın rızasına uygun bir hayat sürmemizi ve cennette de beraber olmamızı nasip etsin.
Ailelerimiz, çevremiz, tanıdıklarımız, arkadaşlarımız tanıştığımız tanışacağımız herkesle güzel geçim versin ve tüm kötü insanların şerrinden korusun. Onun için dünyadaki tek kadın ben olayım, benim içinde dünyadaki tek erkek o olsun. Birbirimize olan sevgimiz, aşkımız, sadakatimiz hiç bitmesin, hiç zarar görmesin. Amiiiiiiiiiiiiiin
ALLAH GÖNLÜNDEN GECENLERİ OL EMRİ İLE HAYIRLISI İLE OLDURSUN.AMİN AMİN AMİN
Allahü Teala gönlündeki kişi hakkında hayırlısı ise aranıza karşılıklı sevgi, sadakat, güven, muhabbet, aşk, tutku koysun ve hakkınızda hayırlı olan zamanda hayırlısıyla evlenmenizi ve bir ömür boyu maddi manevi ayrılık yaşamadan beraber mutlu Allahın rızasına uygun bir hayat sürmenizi ve cennette de beraber olmanızı nasip etsin.
Eğer hakkında hayırlı değilse, birbiriniz için bizi hayırlı kılsın, aranıza karşılıklı sevgi, sadakat, güven, muhabbet, aşk, tutku koysun ve hakkınızda hayırlı olan zamanda hayırlısıyla evlenmenizi ve bir ömür boyu maddi manevi ayrılık yaşamadan beraber mutlu Allahın rızasına uygun bir hayat sürmenizi ve cennette de beraber olmanızı nasip etsin.
Aileleriniz, çevreniz, tanıdıklarınız, arkadaşlarınız tanıştığınız tanışacağınız herkesle güzel geçim versin ve tüm kötü insanların şerrinden korusun. Onun için dünyadaki tek kadın ben ol, senin içinde dünyadaki tek erkek o olsun. Birbirinize olan sevginiz, aşkınız, sadakatiniz hiç bitmesin, hiç zarar görmesin. Amiiiiiiiiiiiiiin
Hem bu dünyada hem ahirette cenneti yaşayın
erkencisin:) yarın değlmiydi benim günüm, demekki o yüzden bugün güzel geçti:) Allah razı olsuuun gerçekten canı gönülden seninde isteklerin gerçekleşir inş. hepimizin. ben baya aksattım ama boş zamanımda yapmadığım duaları toplu yapıcam, dün teşbih namazı kılarken sizlerede nyiet aldım bu arada.
Canım gelişmeler var, bayramda gelecekler, isteme ve söz olacak büyük ihtimalle ama benim endişelerim, korkularım var:18: Allah'ım hayırlısı neyse onu kolaylıkla nasip eder inşallah. AminnnSiz de benim için dua edin nolur, bu gece cuma gecesi, birbirimize bol bol dua etmeyi unutmayalım, en çok kabul edilen dua başkasına ettiğimiz dualar, ben hepimize dua edicem inşallah.
Kızlar Hayırlı Cumalar,bende listeye alın,Allah sizlere hayırlı eşler evler ve evlatlar versin.duanızda olmayı bende istiyorum.
erkencisin:) yarın değlmiydi benim günüm, demekki o yüzden bugün güzel geçti:) Allah razı olsuuun gerçekten canı gönülden seninde isteklerin gerçekleşir inş. hepimizin. ben baya aksattım ama boş zamanımda yapmadığım duaları toplu yapıcam, dün teşbih namazı kılarken sizlerede nyiet aldım bu arada.
Canım dün senin günündüsende erkencisin maşallah canım:) Allah razı olsun ettiğin duaların milyon katı seninde olsun. hepimiz hayırlı eşlere yuvalara kavuşuruz inş.
Allah kabul etsin canım ama bugün ayın 20 si, ben listeden bir kişi çıkınca altındaki kişilerin tarihini değiştirmemişim, ufak bi karışıklık olmuş11)Saskinn:Benim de esim beni aldatıyor cok üzülüyorum dayanamıyorum artık hic huzurum yok cocuklsrimla ilgilrnemiyorum kafam darmadagik dualarinixi bekliyorum arkadaşlar
ALLAH GÖNLÜNDEKİLERİ OL EMRİYLE HAYIRLISI İLE OLDURSUN İNSALLAH ESİN DOGRU YOLU GÖRÜR VE YUVANIZ HUZUR MUTLULUKLA DOLAR.AMİN AMİN AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?