Hayırlı eş için birlikte dua edelim

1620+100 Allah kabul etsin, Peygamberimiz Hz Muhammet (sav) hürmetine bizlere hayırlı eşler nasip etsin.

1720+80 Allah kabul etsin.

1800+150 Allah kabul etsin.

aybirgen canım benim ha gayret
çok az kaldı :)
2750+150 Allah kabul etsin. Melidia ben senin kadar okuyamıyorum, maaşallah sen ne güzel okuyosun, güzel düşünelim hayırlısıyla dualarımız kabul olacak inşallah, sen de dualarımdasın, Allah tez zamanda gönlüne göre birini çıkarsın karşına.

günaydın canım benim
ben de senin için çok dua ediyorum
Allah tez zamanda yuvanı kurmayı nasip etsin
ben dün akşam okuyamadım midem biraz rahatsız
inşallah bu gün okuycam
Allaha emanet ol arkadaşım

2900+100 Allah'ım kabul etsin, kararsızlıklardan yanlış kararlardan korusun bizleri, doğru kararlar verebilmeyi nasip etsin. Yollarımızı doğru insanlarla kesiştirsin. Hayırsız insanlardan muhafaza eylesin bizleri, hayırlı olanı yaklaştırsın.

amin canım benim
evlenmemizin önünde maniler varsa Allahım sen kaldır
bizi en hayırlı şekilde evlendir sen büyüksün

3000+500
şükürler olsun çok az kaldı

3500+150 Allah kabul etsin.

3950+100
canım benim ben 300 okuycam bu akşam kalanı da sen oku olur mu 94 kalıyo galiba
ne dersin

Ben müsait değildim internete de giremedim sen epey okumuşsun, ben 120 tane daha okumuştum, 4050+120 oldu, Allah kabul etsin. Bundan sonrasını da yarı yarıya okuyabiliriz sen okumadıysan, zaten çoğunu sen okudun, Allah gönlümüze göre verir inşallah, Allah tez zamanda hayırlı eş daha sonra da hayırlı evlatlar nasip etsin :)

Allah razı olsun paylaşım için. ilk kez okudum. 10 tane okudum ama anlamını da okudum onu da sayarsanız 20 tane. bu duanın önemi nedir peki arkadaşım?

Allah razı olsun paylaşım için. ilk kez okudum. 10 tane okudum ama anlamını da okudum onu da sayarsanız 20 tane. bu duanın önemi nedir peki arkadaşım?

Bu duayla hem peygamber efendimize salavat getirmiş oluyoruz hem de onun hürmetine Allah'tan dilediklerimizi istiyoruz. Mutsuzpunk senin okuduklarınla beraber 4170+10 oldu, geriye 264 tane kalır, mutsuzpunk sen de katılmak istersen bunu 3 e bölüp bitirelim.

Melidia:88
Mutsuzpunk:88
Aybirgen:88

Hepimiz 88 tane okursak bitirmiş olucaz Allah'ın izniyle :) Birbirimizi eksik etmeyelim dualarımızdan. Mutsuzpunk okuyup okumayacağına dair bize haber verirsen seviniriz.

canım benim ya kusura bakma mesajını görmeden cevap yazdım sana :)
tamam o zaman 88 tane okuyalım herbirimiz

Ben de okudum 88 tane, mutsuzpunk sen ne yaptın? Kızlar dualarımıza ara vermeyelim, bitirir bitirmez başka dualarla devam edelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…