- 5 Ekim 2010
- 1.716
- 489
- 148
- Konu Sahibi huzurolsun
-
40 tane okuyabildim
Acaba bitti mi salatı tefriciyemiz, bence hiç ara vermeyelim, yeni bir liste oluşturalım ve 1000 er tane besmele çekelim herbirimiz için, veya 1000 er defa la ilahe illallah da diyerek birbirimiz için ve kendimiz için kalpten dua edelim.
Listeyi oluşturmaya başlayalım isterseniz hemen, ben melidia ve kendimi yazıyorum, katılmak isteyenler ekleyebilir. (Melidia seni ekliyorum, katılıyosun değil mi :) )
1)Melidia
2)Aybirgen
canım benim tabi ki katılırım
mutsuzpunk arkadaşımızın son 48 tanesi kalmıştı
okuyumayacaksa ben okuyayaım dedim
daha cevap gelmedi
bugün inşallah cevap cıkar da cuma gecesi bitmiş olur tefriciyemiz hayırlısıyla
kusura bakma melida. bugün tamamlayacağım 20 kaldı. yoğun çalışıyorum kusura bakmayın
rica ederim canım benim ne demek
dua kardeşiyiz burda :)
bu akşam bitirirsen çok iyi olur canım
mübarek cuma gecesi hürmetine allah kabul etsin inşallah
allah kabul eder inşallah
amin. ne mucizeler yaşanmış anlatır mısınamin canım
emin ol kabul olacağına gönülden
salavat çok büyük dua
4444 tefriciyyeyle ne mucizeler yaşanmış
Allah bize de yaşatsın okuduğumuz tefriciyeler hürmetine inşallah
Mutsuzpunk bitirebildin mi canım, okuyamadıysan söyle ben tamamlayım.
Kızlar burayı hiç duasız bırakmayalım olur mu? Katılmak isteyenler listenin devamına kendini eklesin ve az kişi de olsak yarından itibaren devam edelim dualarımıza, herkes o gün kimin günüyse o kişi için 33 ayetel kürsi okuyup gönülden dua etsin olur mu?
1)Melidia-06.05.2013
2)Aybirgen-07.05.2013
Ayetel Kürsi durak yerlerinin sayısınca 17 kelimeleri sayısınca 50 harfleri sayısınca 170 resuller ve ashabı kiram sayısınca 313 defa okuyan kişinin her arzusu yerine gelir. Cesareti artar. Halk arasında sevgi saygısı ve itibarı çoğalır. İstediği makama ulaşır. Hiç kimse ona zarar veremez. Peygamber Efendimiz in S.A.V. isimleri sayısınca 201 defa okursa dünya ve ahiretle ilgili istekleri geri çevrilmez.
Burdaki sayılardan okuyalım, 1 kişi için herkes 50 şer tane okusun ama nerdesiniz, neden hiç kimse katılmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?