Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Canım yarın okumaya başlayınca listemiz bitene kadar bi değişiklik olmaz okuyacaklarımızda, yeni gelenler olursa yeni liste oluştururuz bu listenin bitimi için :) Ama sen yine de internet buldukça gir arada, özleriz

Ruh eşime sesleniyorum ;
" - Namazlarını kıl , oruçlarını tut ve beni bulmak için duâ et ''

Canlar ben şimdi çıkıyorum, iftara evde değilim, gece ancak girebilirim heralde, azrazehracım senin için Kenzül Arş duasını okudum, 60 Ayetel Kürsi'yi de yolda okuycam inşallah birazdan, Allah seni gönlünün sevebileceği, içinin ısınabileceği, seni sevebilecek, birlikte çok mutlu olabileceğiniz, senin için hayırlı olan insanla tez zamanda karşılaştırsın inşallah , Allah gönlüne göre versin

ben de sizi özlerimmm internet buldukça girerim inşallah canlarım

Ruh eşime sesleniyorum ;

amin

Ruh eşime sesleniyorum ;

ben de sizi özlerimmm internet buldukça girerim inşallah canlarım

amin

ben ya mücib diye de düşündüm günde 55 kezz sizce nasıl ?bu mübarek zikride ekleyelimmi?

Kuzuuu gidiyonmu canim yaaa arada gir nete ozleriz seni ozletme kendini azrazehracim ayetel kursi ve kenzul ars dualarini okudum Allah hakkinda hayirli insani en yakin zamanda cikarsin karsina ve hayirli bir evlilik ve tatlimi tatli cocuklarin olsun insallah amin amin amin

kuzucum evettt arefe günü yada bayramın birinci günü gidiceğim inşallah ben de sizi çokkk özlicemmmm yolda da inşallah dua ediceğim sizler için .. ama günü gelen için duasını okuyacağım listenin çıktısını alıp götürcem. ama ben zaten duramam bi yerlerde internet bulup girerimmm:109:

azrazehra cım bugün senin günündü.. dualarının kabulü için inşallah 60 Ayetel Kürsi ve Kunzül Arş duasını okudum senin adına.. Rabbim kabul etsin inşallah en kısa zamanda en hayırlı evliliği yaparsın çok seversin sevilirsin ve hayırlı salih saliha evlatların olur inşallah

Son düzenleme:
minigmanig dun okudum canim senin için Allah kabul etsin Allah hayirli sana hayirli bir es versin

azrazehra senin içinde simdi okuyorum canim

kizlar ben ikinci liste için okuyamicam memleketime gidiyorum orda internette yok

InsAllah döndügümde güzel haberler okurum ve guzel bir haber veririm :)

Son düzenleme:
kızlar size tavsiye ediyorum çok güzel bir dua buldum inşallah her namazın ardından 1 er kez okuyalım ben böyle yapmaya çalışıyorum sizede tavsiye ederim çok güzel bir dua inşalah bizlerde en güzel şekilde yararlanırız bu güzel duadan amin... Aynı zamanda Hz. Ebu Bekir-i Sıddık'ın (ra) Duasıdır bu güzel dua bizlerde faydalanırız inşallah...."Ya ilahi kapında sadakatle gelip duran iflas etmiş bu fakire lütfunla kerem eyle Ey Celil olan ALLAH'IM!Büyük günah sahibi bu zelil ve garip kulunun günahını affınla bağışla Ey RABBİM...Ya ilahi halim ne olacak benim hayırlı bir amelim yok,günahım pek çok kulluğum ise pek az...Lutfeyle,dertlerime deva ver,sıkıntılarımı sen gider Zira kalbi hasta olan benim,hastaya şifa veren ise sensin ALLAH'ım...Şifa veren sen bütün işlerimde her şeye kafi olan sensin Rabbim...Benim Rabbim sensin bana sen yetersin ve sen ne güzel vekilsin Ey Rabbim fazlu kereminin hazinesinden bana lutfeyle zira hibe edici ve Kerim olan sensin..içimdeki isteklerimi bana lutfunla ver,beni hayra yönelt Ey rabbim ...Bize büyük bir mülk lutfeyleve bizi korktuklarımızdan sen kor...Ey Rabbimiz insanları çağıran Cebrail(a.s)ise de hükmü veren sensin ALLAH'IM...

çok güzel bir dua Allah razı olsun canım..

çok saolunn kızlarr bende gecikmeli de olsa listedeki duaları okuycam mutlaka :) kızlarr yarın benim için sevdiğime kavuşmam için dua ederseniz çok mutlu olurum

arkadaşlar bugün 60 ayetel kürsi 1 kenzül arş okudum sanırım sıra benmdi=) sırayı kybettim bilgilendiren olursa sevinirim

dualariniz Kabul olsun insallah :)

çok saolunn kızlarr bende gecikmeli de olsa listedeki duaları okuycam mutlaka :) kızlarr yarın benim için sevdiğime kavuşmam için dua ederseniz çok mutlu olurum

Allah sevdigimizi bizler icin hayirli kilsin sevdigimize kavustursun kizlarida sevecekleri hayirli kisilerle karsilastirsin insallah

Umutdolu kardeşimiz bu listeye katılamıycanı söyledi, sonraki listelere katılır inşallah, o zaman listemizde yeni bir düzenleme yapalım.

YENİ LİSTE
1. assia_baby (Hümeyra) (için 06.08.2013)
2. aybirgen (için 07.08.2013)
3. esrazambak (için 08.08.2013)
4. minigmanig (duygu)(için 09.08.2013)
5. azrazehra (için 10.08.2013)
6. dreamer22 (için 11.08.2013

SIRASI GELENE OKUNACAKLAR
1. 313 Ayetel Kürsi (Herkes 50 şer tane kendi günü olan 63 tane okuyacak)
2. Fetih suresinin ilk ayeti olan "İnna fetahna leke fetham mübina" 9999 defa okunacak(Herkes 1666 tane,kendi günü olan 1669tane)
3. YA FETTAH 489 ar kez okunacak
4. YA MUCİB 60 ar defa okunacak

Canlar bi hatam ya da eksiğim olduysa düzeltirseniz ya da eklerseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…