- 8 Eylül 2012
- 3.243
- 1.934
- 398
- Konu Sahibi huzurolsun
-
Canlar ben şimdi çıkıyorum, iftara evde değilim, gece ancak girebilirim heralde, azrazehracım senin için Kenzül Arş duasını okudum, 60 Ayetel Kürsi'yi de yolda okuycam inşallah birazdan, Allah seni gönlünün sevebileceği, içinin ısınabileceği, seni sevebilecek, birlikte çok mutlu olabileceğiniz, senin için hayırlı olan insanla tez zamanda karşılaştırsın inşallah , Allah gönlüne göre versin
YAPTIKLARIMIZIN FAZİLETLERİ
1. 313 Ayetel Kürsi
*** DİLEKLERİN GERÇEKLEŞMESİ İÇİN ***
AYET-EL KÛRSİ ve " ÇOK ÖZEL FORMÜLÜ "
- Herhangi bir dileğin gerçekleşmesi için Ayet-el Kûrsi 313 kere okunduğunda, dünya ve Ahiret hakkındaki o istek ALLAH'ın C.C. izniyle hasıl olur
( Tam 313 kere okunmalı, eksik, fazla okunmamalıdır. Sayının önemi büyüktür. )
2. Fetih suresinin ilk ayeti olan "İnna fetahna leke fetham mübina" 9999 defa okunacak.
7 gün içinde bitirmek şartıyla 9999 kere FETİH SÜRESİNİN İLK AYETİ "İNNA FETEHNA LEKE FETHAN MÜBİNA " okundugunda rabbim tez zamanda kısmetlerinizi açıp,hayırlı bir evlilik yapmanıza vesile oluyor.
Kaynak: Hayırlı Bir Evlilik İçin
3.Ya Fettah 489 ar defa okunacak.
Allah herkese hayırlı kısmetler nasip etsin.haklarında hayırlı olan kimseleri gönüllerine razı etsin.
Her gün güneş doğmadan önce (489) kere Ya Fettah celle celalühü deyip hakkında hayırlı bir evlilik isteyenler,en kısa zamanda muratlarına ererler.
4.Ya Mucib 60 ar defa okunacak.
ya mücib ismini hergün 60 defa okumayı alışkanlık haline getiren kişilerin allah bütün dualarını kabul eder
Kaynak: Ya Mücib İsmi
Allah razı olsun aybirgencim ebeden razı olsun.. acayip pekiştireç oldu bu açıklamalar.. Okunacakları da hesaplamışsın.. Rabbim bu görevlerimizi hakkıyla yapmayı nasip etsin, dualarımızı da kabul etsin inşallah
kızlarr sormayın başıma neler geldi...
bugün tam dileğimden yani sevdiğim çocuktan vazgeçicektim ki rabbim inanılmaz bi anda dualarımıza karşılık verdi sanki...
biraz konuştukyalnız yarın konuşalım dedim aslında tam olarak kabul olmadı sadece konuştuk biraz yani öyle dedğime bakmayın... maalesef bizim bi araya gelmemiz imkansız ben rabbime şu özel günümde sevinçten ağlayarak rabbim ben bu kadar hata yaparken.. beni neden bu kadar mutlu etin neden dualarım kabulüne kapı açtın.. derken aklıma siz geldini rabbim sizlerden razı olsunn..rabbim sizleri de varsa hayırlısı ile sevdiğinize yoksa hayırlı bi eş nasip etsinn inşallah :) yarın iftardan sonra konuşucaz benimi çin yapıcağınız duaları iftardan önce yapabilirseniz çookk mutlu olurum mutluluğuma vesile oldunuz rabbim sizide çoooooook mutlu eder inşallah aminnn :) ben şimdi regil oldum yaa sadece zikirleri mi okumam lazım yoksa ayet-el kürsiyide ezberden okuyabilir miyim?
Hümeyra'cım belki çok hoşuna gitmiycek ama sana bi de şunu tavsiye edicem, illa o olsun diye etme dualarını, senin için neyin daha hayırlı olacağını bilemezsin ki canım, ''Allah'ım gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle veya hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle'' diye dua edersen çok daha güzel olur güzelim
tamam o zaman bugün assia_baby(hümeyra) için birazdan okuyacağım niyet olarak en başta ALLAH rızası için sonrada acaba hümeyra kardeşimizinde isteği hayırlı bi eşş bu şekilde niyet edicem doğru değilmi arkadaşlar???Umutdolu kardeşimiz bu listeye katılamıycanı söyledi, sonraki listelere katılır inşallah, o zaman listemizde yeni bir düzenleme yapalım.
YENİ LİSTE
1. assia_baby (Hümeyra) (için 06.08.2013)
2. aybirgen (için 07.08.2013)
3. esrazambak (için 08.08.2013)
4. minigmanig (duygu)(için 09.08.2013)
5. azrazehra (için 10.08.2013)
6. dreamer22 (için 11.08.2013
SIRASI GELENE OKUNACAKLAR
1. 313 Ayetel Kürsi (Herkes 50 şer tane kendi günü olan 63 tane okuyacak)
2. Fetih suresinin ilk ayeti olan "İnna fetahna leke fetham mübina" 9999 defa okunacak(Herkes 1666 tane,kendi günü olan 1669tane)
3. YA FETTAH 489 ar kez okunacak
4. YA MUCİB 60 ar defa okunacak
Canlar bi hatam ya da eksiğim olduysa düzeltirseniz ya da eklerseniz sevinirim
kızlarr sormayın başıma neler geldi...
bugün tam dileğimden yani sevdiğim çocuktan vazgeçicektim ki rabbim inanılmaz bi anda dualarımıza karşılık verdi sanki...
biraz konuştukyalnız yarın konuşalım dedim aslında tam olarak kabul olmadı sadece konuştuk biraz yani öyle dedğime bakmayın... maalesef bizim bi araya gelmemiz imkansız ben rabbime şu özel günümde sevinçten ağlayarak rabbim ben bu kadar hata yaparken.. beni neden bu kadar mutlu etin neden dualarım kabulüne kapı açtın.. derken aklıma siz geldini rabbim sizlerden razı olsunn..rabbim sizleri de varsa hayırlısı ile sevdiğinize yoksa hayırlı bi eş nasip etsinn inşallah :) yarın iftardan sonra konuşucaz benimi çin yapıcağınız duaları iftardan önce yapabilirseniz çookk mutlu olurum mutluluğuma vesile oldunuz rabbim sizide çoooooook mutlu eder inşallah aminnn :) ben şimdi regil oldum yaa sadece zikirleri mi okumam lazım yoksa ayet-el kürsiyide ezberden okuyabilir miyim?
Hümeyracım mesajını okumaya başlayınca heyecanlandım.. bugün görüşme var demekhadi hayırlısı olsun.. bugünde senin günün bu teadüf değil tevafuk bak
Rabbim o kadar büyük ki biz hata yapıyoruz o affediyor inşallah çok merhametli.. Allah (c.c), onlar da eski hallerine dönsünler diye, tövbelerini kabul etti. Şüphesiz ki Allah, tövbeleri çok çabuk kabul edici ve çok merhamet edicidir. (Tevbe-118)
iki yönlü düşünmek lazım canım seni üzmek hevesini kırmak istemem ama, tam bugün vazgeçecektim dedin o kişi için.. bugünkü görüşmede inşallah hakkında hayırlısı olur. bir sonuca ulaşırsınız inşallah belki hayırlı dualarımızla bu görüşme vesile oldubelki de yine dualar vesile oldu hayırlısı oldu ve bugün o kişinin bir eksiğini görüp tamamen kafandan atacaksın..
zaten imkansız diye filan demişsin onu anlamadım ama hayırlısı
tamam o zaman bugün assia_baby(hümeyra) için birazdan okuyacağım niyet olarak en başta ALLAH rızası için sonrada acaba hümeyra kardeşimizinde isteği hayırlı bi eşş bu şekilde niyet edicem doğru değilmi arkadaşlar???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?