- Konu Sahibi huzurolsun
-
canımm benimm sevdiğimle hayırlısı ile kavuşmam için dua edersen çok mutlu olurum
tamam canım birazdan başlıcam yapmayainşallah sevdiğine ttez vakitte kavuşursun....
kızlarr sormayın başıma neler geldi...
bugün tam dileğimden yani sevdiğim çocuktan vazgeçicektim ki rabbim inanılmaz bi anda dualarımıza karşılık verdi sanki...
biraz konuştukyalnız yarın konuşalım dedim aslında tam olarak kabul olmadı sadece konuştuk biraz yani öyle dedğime bakmayın... maalesef bizim bi araya gelmemiz imkansız ben rabbime şu özel günümde sevinçten ağlayarak rabbim ben bu kadar hata yaparken.. beni neden bu kadar mutlu etin neden dualarım kabulüne kapı açtın.. derken aklıma siz geldini rabbim sizlerden razı olsunn..rabbim sizleri de varsa hayırlısı ile sevdiğinize yoksa hayırlı bi eş nasip etsinn inşallah :) yarın iftardan sonra konuşucaz benimi çin yapıcağınız duaları iftardan önce yapabilirseniz çookk mutlu olurum mutluluğuma vesile oldunuz rabbim sizide çoooooook mutlu eder inşallah aminnn :) ben şimdi regil oldum yaa sadece zikirleri mi okumam lazım yoksa ayet-el kürsiyide ezberden okuyabilir miyim?
canlarrHepinizi çokk seviyorumm... Allah razı olsun okuduğunuz dualar için size borçluyum en kısa zamanda ödemek dileği ile Ben de size bi bilgi veriyimm o zaman
30.gün teravih namazı sevabı:allah ona:"ey kulum!cennet meyvelerinden ye.selsebil suyundan yıkan.kevserdende iç,ben senin rabbin'im sende benim kulumsun!"buyurur.
30.gece teheccüd namazı 2rekat sevabi:allah onun 3büyük dileğini kabul eder.ibadet ve amelleri kabul edilip dünyadan imanla göçer ve kitabı sağ eline verilir.Teravih kılamicaksanız bile nolurr teheccüd kılıp beni de dualarınıza ekleyin Ben kılamıcam çok üzülüyorum
canlarrHepinizi çokk seviyorumm... Allah razı olsun okuduğunuz dualar için size borçluyum en kısa zamanda ödemek dileği ile Ben de size bi bilgi veriyimm o zaman
30.gün teravih namazı sevabı:allah ona:"ey kulum!cennet meyvelerinden ye.selsebil suyundan yıkan.kevserdende iç,ben senin rabbin'im sende benim kulumsun!"buyurur.
30.gece teheccüd namazı 2rekat sevabi:allah onun 3büyük dileğini kabul eder.ibadet ve amelleri kabul edilip dünyadan imanla göçer ve kitabı sağ eline verilir.Teravih kılamicaksanız bile nolurr teheccüd kılıp beni de dualarınıza ekleyin Ben kılamıcam çok üzülüyorum
Umutdolu kardeşimiz bu listeye katılamıycanı söyledi, sonraki listelere katılır inşallah, o zaman listemizde yeni bir düzenleme yapalım.
Canlarrr bugün de evde değildim giremedim, Hümeyracım senin için Ayetel Kürsi okudum 50 tane, Esmaül Hüsna da tamam ama fetih suresinin ilk ayetinde sabahtan beri okuyorum,1490 dayımdışardaydım ama yetiştirebilmek için hep okudum, bu bize biraz zor gelicek sanki sizin de dediğiniz gibi Fetih suresinin ilk ayetini daha sonra mı okusak ne yapasak? Bi de Hümeyracım ne yaptın konuştunuz mu, merak ederiz bizi bilgilendir
Hümeyra nın görüşmesi inşallah iyi geçmiştir.. bakalım haberleri merak ediyorum ben deee..
napalım aybirgencim Fetih suresinin ilk ayetini 1 kez okuyalımmı .. sonraki listede belki hergüne çıkarırız?
Olur canım öyle yapalım ama ben bugünkini hümeyraya niyetlenerek okumuştum, neyse baştan okurum 1666 tane daha ama canlarr bu sayılar önemli, sayılara dikkat edersek daha güzel olur, ben açıkçası bugün sayıyı biraz karıştırır gibi olmuştum zaten
arkadaşlar Fetih Suresinin ilk ayetlerini Eki Görüntüle 774309 11 austosa kadar bir defalığına 1666 kez okuyacağız hergün değil inşallah herkes görür
Hümeyracım senin dualarının kabulüne vesile olması için 50 tane Ayetel Kürsi , 489 tane Ya Fettah, 60 tane Ya Mucib okudum.. Rabbim kabul etsin.. inşallah en kısa zamanda hakkında en hayırlısı olur.. en hayırlı zamanda evlilik yaparsın ve salih saliha evlatların olur.. cennetten bir köşe yuvan olur amin amin amin..
arkadaşlar bu arada ben fotoğraftaki gibi zikirmatikle çekiyorum duaları .. özellikle büyük sayılar için iyi oluyorkırtasiyelerde bulabilirsiniz olmayanlar için
arkadaşlar Fetih Suresinin ilk ayetlerini Eki Görüntüle 774309 11 austosa kadar bir defalığına 1666 kez okuyacağız hergün değil inşallah herkes görür
Hümeyracım senin dualarının kabulüne vesile olması için 50 tane Ayetel Kürsi , 489 tane Ya Fettah, 60 tane Ya Mucib okudum.. Rabbim kabul etsin.. inşallah en kısa zamanda hakkında en hayırlısı olur.. en hayırlı zamanda evlilik yaparsın ve salih saliha evlatların olur.. cennetten bir köşe yuvan olur amin amin amin..
arkadaşlar bu arada ben fotoğraftaki gibi zikirmatikle çekiyorum duaları .. özellikle büyük sayılar için iyi oluyorkırtasiyelerde bulabilirsiniz olmayanlar için
"Arefe günü, [Besmele ile] 1000(bin) kere İhlâs okuyanın bütün günahları affolur ve her duası kabul olur." [Ebu-ş-şeyh]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?