- Konu Sahibi huzurolsun
-
kızlar ben sürekli şöyle dua ediyorum. Allahım benim hakkımda hayırlı olan kişi benim de isteyeceğim kişi olsun. Bir anlık değil bir ömürlük sevgi saygı ver. Allah hepimizin nasibini tez vakitte hayırlısıyla versin inşallah. Sonu iyi bitmeyen bir arkadaşlığım oldu o yüzden birdaha içim yanmasın istiyorum. konuyu yeni gördüm malesef 4444e ben de katılırdım( benim için de dua eder misiniz. en azından dualarınızın içinde olmak istiyorum arkadaşlar
cuma günü 1062 defa ya Bais hayırlı evlilik için cekelim kızlar ve cuma suresini 18 kez okuyalım ve bunu 7 cuma yapalımkızlar hadiiiiii
Kızlarrrrrrrrr ben regl olmuşum ne olacak şimdiii sizin için okuyacağım regl bitince okusam olurmu ? Birde esmaül hüsnayı bu şekilde çekebilirmiyim
burdaki hayırlı bi eş isteyen herkese dua ediyorum rabbim en güzelini en hayırlısını gönlümüzdekini versin inşallah ve bizi sonsuza dek mutlu etsin amin .....inşallah canım sen de hoşgeldn aramıza senin içinde dua edicem inşallah yaşadığın kötü şeyleri birdaha yaşamazsın canım..
Bana da dua eder misiniz çok sagolun
canım esmaül hüsnaları cekebilyosun ama ayetel kürsi okunmuyormus bende olucam bugün yarın...
çektiğin salavatları her gün ekleyecektin salavat topiğine, hala bir şey yazmamışsın :)
benım ıcınde dua edermısınız lutfen ben evlıyım ama bıraz problemlerım var duzelmesı ıcın ben edıyorum ama sızde edersenız sevınırım ...
Evet hayırlı mutlu huzurlu bir ömür evlilik için.Allah hepimize hayırlı kapı acsın işimizi kolaylaştırsın âmin
biz dualarımızı ediyoruz canım takdir ALLAHIN.....
Bana da dua eder misiniz çok sagolun
Bitince oku o zaman canım, ben de her an olabilirim diye azrazehra ve dreamer22 nin Ayetel Kürsilerini de bugünden okudum, Allah kabul etsin, Allah onları gönüllerinden geçenlere tez zamanda ulaştırsınEsmaül Hüsnalarını kendi günlerinde çekicem.
canım şuan regl amaa ben günde 100 tane salatı tefriciye okuyorumm sölicektm ama size unutmuştum heralde kusura bakma canım
Bu arada ilk söylemem gereken şeydi aslında, Duygu'cum senin için bugün 50 Ayetel Kürsi ve Esmaül Hüsnalarını okudum, Allah kabul etsin, Allah sevdiğini senin için hayırlı eylesin, hem bu dünyada hem ahirette çooook mutlu olun, şirin mi şirin, hayırlı evlatların olsun, sevginin saygının hiç bitmediği, hep çoğaldığı huzur dolu bi yuvanız olsun inşallahhh
Bu hafta yapamadım beninşallah haftaya yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?