Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Bi de Hümeyra'cım sayıları paylaştırırken senin Ayetel Kürsi okuyamadığını düşünmeden paylaştırmışım Ben bugün senin okuycan 50 taneyi de okuyum da 313 sayısı bozulmasın. Diğer günlerde de senin özel günlerin bitmemiş olursa günü olan kişi okursa iyi olur.

kızlarrrr acabaa fetih suresinin ilk ayetinii ayetel kürsiyi ya mucib vede ya fettah i,çin sayı adedi belirtmişsiniz acaba bunlar ayın 11 kadar mı yoksa mesala 1 günde 1666 tane fetih suresinin ilk ayeti 2.günde tekrar 1666 kez umarım sorumu anlatabilmişimdir yani kısaca herkes için ayrı ayrı mı okuyacağız yoksa bir kez sadece1666 kez okuyup herkes içinmi bağışlıcaz ltfn cvpp???

canım madde madde yazayım mı daha anlaşılır olsun;

1 GÜNDE YAPACAKLARIMIZ(11 AĞUSTOSA KADAR HERGÜN YAPACAĞIZ örn:hergün 50 tane ayetel kürsi okunacak)

1.) Herkes 50 şer tane Ayetel Kürsi okuyacak.. günü gelen yani kim için okunuyorsa o kişi 113 tane okuyacak (aramızdan bir kişi adet olup okuyamadığından ondaki 50 taneyide okumuş oluyor)

2.) Herkes YA FETTAH 489 ar kez okunacak

3.) Herkes YA MUCİB 60 ar defa okunacak

HERGÜN DEĞİLDE 11 AĞUSTOS TARİHİNE KADAR BİTECEK OLAN(yani 1 kez 1666 tane okunacak sonra bir daha okunmayacak)
1.) Fetih suresinin ilk ayeti olan "İnna fetahna leke fetham mübina" 1666 defa okunacak(Herkes bir defaya mahsus 1666 tane)

Son düzenleme:

Canım Ya Mucib:günde 60 defa
Ya Fettah:günde 489 defa
Ayetel Kürsi:günde 50 defa, kendi gününde 63 (Kendi günü olan Hümeyranın okuycanı da okusa iyi olur.)
Fetiih suresinin ilk ayeti:ayın 11 ine kadar 1666 tane

canlar diğer topikte bir arkadaştan duydun internette de okumuştum bu bilgiyi..

Taha Suresini 21 kez okuyan hayırlı bir kısmet diyordu. o arkadaşın da bir tanıdığı okumuş çok geçmeden biriyle tanışmış ve evlenmiş

haberiniz olsun okuyabiliriz

canım dualarını ve Esmaül Hüsnalarını okudum Allah kabul eylesin HAYIRLI KISMETİN EN YAKIN ZAMANDA CIKSIN VE HAYIRLI BİR EVLİLİĞİNİZ OLSUN HAYIRLI SALİH SALİHA COCUKLARINIZ OLSUN İNSALLAH

aybirgencim senin dualarının kabulüne vesile olurlar inşallah Ayetel Kürsi ve Esmaül Hüsnaları okudum Allah kabul etsin.. inşallah en kısa zamanda hayırlı biriyle tanışırsın kalpleriniz birbirine ısınır ve hayırlı bir evlilik yaparsınız, salih saliha evlatlarınız olur.. beraberce ibadetlerinizi yaparsınız eşinle.. hayırsızlar uzaklaşır senden.. gönül rahatlığyla evetdersin amin amin amin

Son düzenleme:
Arefe günü her birinde Besmele okuyarak “1000 defa İhlas suresini okumak” günahların affına ve duaların kabulüne şayandır.

Bu gün; yani arefe günü bu sevapları kazanmak için mutlaka faziletli bir şeklide geçirin.Arefe günü eğer kılabilirseniz bir de tesbih namazı kılın.

Ellerinizi semaya kaldırarak Allah’a iltica edin.

O’nunla irtibata geçin,içinizi açın,dertlerinizi,sıkıntılarınızı paylaşın.

Sanki sammi candan ve gerçekten sizi çok seven bir dostunuz gibi size yardım edecek tek O’nun olduğunu düşünerek yalvarın.

O’nun makamı herkese açıktır ve herkese verecek kadar gücü ve kuvveti vardır.

Allah dualarınızı kabul etsin.Herkese dilediğini versin,

valla şaka gibisin canımm hiç olur mu öyle şey.. sen yorma kendini:) kızlarr benim yapacağım duaları sizin üstlenmenize gerek yok. ben bi kaç gün sonra hepsini tek tek mutlaka okuyacam yormayın kendinizi bayram bayram :) Allah razı olsun hepinden bana yaptığınız dualar için canlarımm

görüşmeyi merak edenler için; belli bi satte kadr kötü geçti sonra tatlıya bağlandı.. ama hala net bişey yok.. durumlar tuhaf,karışık anlamsız valla :)

inşallah sonu güzel olur en hayırlısından olur canım.. sen görüşmeni yaptın elinden geleni yap gerisini Allah a bırak tevekkül et.. Görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler ve o zaman dua etmeye devam

Hümeyracım senin için okumamız gerekenleri okudum Allah kabul etsin.İnşallah hayırlı iyi huylu gönlündeki o mükemmel eşe tez vakitte Rabbim kavuşturur....Allah tan ümit kesilmez...Dualarımız sayesinde inşallah evleneceğin adamla hep mutlu olursun.İnşallah evleneceğin adamın ailesi seni hep sever ve seninle iyi geçinirler inşallah...İnşallah hayırlı sağlıklı güzel evlatlarınıda kucağına almanı Allah nasip etsin canım...Güzel haberlerini beklicem canım çok merak ediyorum gelinliğinin modelini

Kızlar selamün aleyküm,vaktiniz varsA okumanızı istiyorumm .. iyiki bu foruma üye olup sizinle tanışmışım buradaki ortamı çok sevdim ve çok sıcak buldum inşallah Rabbimiz hepimizin istediği hayırlı eşi karşımıza tez vakitte çıkarır..bunun için hep dua ediyorum..nicklerinizi aldım sizin içinde dua ediyorum Rabbim kabul etsin inşallah...Lütfen sizde beni unutmayın o güzel dualarınızda banada yer verirseniz çok sevinirim ...Sizleri çok sevdim İnşallah Rabbim istediklerinizin hepsini hakkınızda hayırlı eylesin.Tez vakitte güzel hayırlı bir evlilik nasip etsin ve güzel hayırlı sağlıklı çocuklar nasip etsin...Bayram nedeniyle dualarımız daha da değerlenecek.Dualarımıza sımsıkı sarılalım arkadaşlar... hepinizi gelinlikle görmeyi çok isterim Rabbim nasip etsin inşallah....Birde size bugün güzel bir zikir paylaşmak istedim.Biliyorsunuzki Allahu Tealayı anmak bizim her zaman yararımızadır ve bizi faydasız işlerden işlerden uzak uzak tutar.Rabbim hepimizin amellerini kabul etsin.Gelelim güzel zikrimize bu zikri takvim yaprağının arkasında buldum ve ben çok beğendim paylaşmadan edemedim : LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAH...(BÜTÜN KUVVET VE KUDRET ALLAH'A AİTTİR) Fazileti: bu güzel zikir en aşağısı fakirlik olmak üzere Allahın izniyle 70 şerri defeder...Bu zikri bizler ihmal etmeyelim kızlar.İnşallah faydalanırız...Bu yazıyı okuduğunuz için Allah hepimizden razı olsun hepinize çok teşekkür ediyorum Şimdiden hepinize iyi bayramlar diliyorum bayramınız mübarek olsun canlarım....Hepinizi seviyorum Dualarda buluşalım inşallah.... Şu güzel hadisi şerifide paylaşmadan geçemeyeceğim.................................. "Kim ki 3 tane kız çocuğu yetiştirir,güzel terbiye eder,evlendirir ve onlara iyilikte bulunursa o kişi için cennet vardır" belki bizlerinde üç kızı olur

canım dualarını ve Esmaül Hüsnalarını okudum Allah kabul eylesin HAYIRLI KISMETİN EN YAKIN ZAMANDA CIKSIN VE HAYIRLI BİR EVLİLİĞİNİZ OLSUN HAYIRLI SALİH SALİHA COCUKLARINIZ OLSUN İNSALLAH

Kızlar Allah razı olsun, Allah kabul etsin dualarımızı Hümeyracım ben okudum zaten seninkileri de ama sen okursan yine Allah kabul etsin, dualarını esirgeme sen yine de :)

insallah sonunda sevdigine kavusursun canım hakkında hayırlı olsun insallah ve yüzün güler insallah canım

canım cok duygulandım bende cok seviyorum sizleri insallah yuvamıza kavusuruz ve bizimde yüzümüz güler insallah.cocugumuzun kokusunu koklamak anne olmayı nasip etsin Allah hepimize.yanlızlık Allaha mahsus.bizi yanlız koymasın insallah hayırlı yuvamıza kavustursun .Allah yardımcımız olsun

inşallah arkadaşlar amin dualarımız düşündüğümüzden daha fazlasıyla daha hayırlarla kabul olsun.. öğle güzel kabul olsun ki Allah ım sana şükürler olsun diyelim düşündüğümüzden de güzeliyle karşılaşalım inşallah.. ve bu mesajı okuyan tüm kardeşlerimizin de duaları kabul olsun inşallah..

Buhâri’de geçen bir hadisten öğrendiğimize göre arife günü şu duayı okuyan şeytanın tasallutundan kurtulur kendini muhafaza altına almış olur.
“Allahümme’c’al fi kalbi nûran ve fi basari nûran. Allahümme’şrah li sadri ve yessir li emri…”
“Allah’ım kalbimi gözümü gönlümü nûrlu kıl. Allah’ım kalbime genişlik işlerime kolaylık ver.”
aminamin amin insallah canım insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…