- Konu Sahibi huzurolsun
-
peki ayetel kürsileri sonradan okyyuppp bağışlasam sizin için olurmu kızlar çok üzülüyorum lokuymadığm için ltfn cvp ?
canım şuan regl amaa ben günde 100 tane salatı tefriciye okuyorumm sölicektm ama size unutmuştum heralde kusura bakma canım
Canım seni de yeni listemize ekliyorum o zaman, 12 sinde başlıycak yeni listemiz.
YENİ LİSTEMİZ (Katılmak isteyen söyleyebilir.)
1. happyforever (için 12.08.2013)
2. nihani (için 13.08.2013)
3. assia_baby (Hümeyra) (için 14.08.2013)
4. aybirgen (için 15.08.2013)
5. esrazambak (için 16.08.2013)
6. minigmanig (duygu)(için 17.08.2013)
7. azrazehra (için 18.08.2013)
8. dreamer22 (için 19.08.2013)
Yeni listede ne okuyacağımıza yine birlikte karar veririz canlar
Allah razı olsun canım senden
ben katılırım
Çok teşekkür ederim Aybirgencimm bende her ne zaman ellerimi açıp dua etsem aklıma sizler geliyosunuuz sizin içinde ediyorum Allah kabul etsinn bende reglm biter bitmezz okuyamadığım ayetel kürsileri okuuyacağım duyrulur kızlar.......................
bende katılırım
Canım o biraz eskinindi galiba, daha önce salatı tefriciye okumuştuk ama katılmak istersen seni de ekleyelim yeni listemize, sana da ailevi problemlerinin çözülmesi ve evinin huzurla dolması için dua ederiz, sen de bize hayırlı eş için dua edersin :)
tamam olur benıde ekleye bılırsınız cok sevınırım
kızlar bugün benim günüm benim içinde hayırlı bi eşe tez zamanda kavuşmam için dua eder misinizz hepinize şimdiden çok teşkk bende dua ediyorum sizeee şu ana kadar hiç sevgilim olmadııı belki dualarımız sayesnde ulaşırız hepinizi çok öptüm....................
canım ben ayetel kürsi ve esmaül hüsnalarını okudum Allah kabul eylesin amin amin amin.hayırlı kısmetine insallah en yakın zamanda kavusursun ve hayırlı mutlu huzurlu bir ömür sürecek güzel bir evliliğin olur ve salih saliha saglıklı hayırlı cocuklarla yuvanız şenlenir insallah amin amin amin
kızlar bugün benim günüm benim içinde hayırlı bi eşe tez zamanda kavuşmam için dua eder misinizz hepinize şimdiden çok teşkk bende dua ediyorum sizeee şu ana kadar hiç sevgilim olmadııı belki dualarımız sayesnde ulaşırız hepinizi çok öptüm....................
çok teşekkür ederim minigmanigcim Allah seninde gönlüne göre versin inşallah sende hayırlı bir eşe tez vakitte ulaşırsın inşallah mutluluğunuz sonsuza kadar sağlıklı güzel güzel hayılı evlatlarınızla sürer bende ne zaman ellerimi açıp dua etsem aklıma burdaki herkes geliyor Allah herkese nasip etsin hayırlısını...........
Canım ben de okudum senin için, Allah kabul etsin, Allah karşına tez zamanda senin için hayırlı olan insanı çıkarsın, evlilik yolunda kolayca ilerleyin, sonra mutlu, huzurlu bir yuvanız olsun ve o yuvada pıtır pıtır gezinen yavrularınız olsun, aminnnn
çok teşekkür ederim aybirgencim inşallah sende hayırlı birini tezlikle bulursun ve sonsuza dek hayırlı sağlıklı evlatlarınızla Rabbim hep mutlu olmanızı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?