Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.
"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."

Bu fazilettendir ki, salavât okuyan kimsenin bütün işleri Allah tarafından kolaylaştırılır. İşleri düzgün yolunda gider. Gönül sıkıntısı olmaz. Gamı, kederi, sıkıntıları kendiliğinden kalkar. Geçim darlığı çekenlerin rızkı bollaşır, kazancına bereket gelir, geçim darlığı çekmez. Bütün duâları kabuldur. Her istek ve dileği yerine gelir. Ümid ve muradı hasıl olur.

Bu salavât, 3,5,7,11,21 veya 41 kere okunabilir. Herkes vaktine göre az veya çok okuyabilir. İsteyen 3 kere… isteyen 41 kere okur. Fazileti, sevabı buna göredir.

Çok önemli işlerin gerçekleşmesi için bu salavât (4444) defa okunur. Gelecek musibetlerden (belâ ve kazalardan) korunmak ve kurtulmak için de (4444) defa okunur. Altından kalkamadığın musibetlerin gitmesi için de aynı şekilde okunur.

Bugun benim günüm) Şimdiden hepinize teşekkür ederim. Ben okumaya başlıyorum Salat-ı tefriciye secmissiniz. Kun feyekun duasi da okucam insallah.

tmm o zaman salatı tefriciye okuyalım o zaman bugün happyforever için 41 er tane okuyalım

inşallah bende tutucAM ama şu reglm bi bitseydiiiiiiiiiiii

tmm o zaman salatı tefriciye okuyalım o zaman bugün happyforever için 41 er tane okuyalım

Canım bence bugün başlamasak daha iyi olacak çünkü anladığım kadarıyla listemizden göremeyen çok kişi var gibi, katılacaklar yeniden söylesin de yarından itibaren başlayalım. Hadi canlarr nerdesiniz, dualarımıza ara vermeyelim, görenler söylesin de yarın devam edelim dualarımıza, listeyi yeniden düzenlememiz gerekecek galiba.

tamam o zaman canım herkess geldikten sonra başlayalımm inşallah

Gelenler bi ses versin de yeni liste yapalım en iyisi :)

selam kızlar ben geldim yoldaydım yazamadım döndüm evime:) kızlar okuyalım canım

kızlar bende katılmak isterim ama aynı anda ik farklı konu için salavatı tefriciye okunur mu? yan ben bi kendm için başlıycam,birde burdan kişilere okuyacağım.

Hoşgeldin canım :80: okunur tabiki neden okunmasın

1-dreamer22
2-rarip
3-minigmanig
4-aybirgen
(Katılmak isteyen söyleyebilir.)

hosbulduk balım bu hafta benim için cok önemli bu cumartesi kaynana adayıyla görüsmeye gidecegim ilkkez cok heyecanlıyım bu hafta cok önemli benim için kızlar:18::18::18::18::18::18:

Allah yardımcın olsun canım, dualarımız hep seninle olucak, hayırlı bi görüşme olur inşallah, Allah yardımcın olsun O zaman sana özel de dua okuyalım cuma günü falan mutlaka

hosbulduk balım bu hafta benim için cok önemli bu cumartesi kaynana adayıyla görüsmeye gidecegim ilkkez cok heyecanlıyım bu hafta cok önemli benim için kızlar:18::18::18::18::18::18:

inşallah görüşmeniz çok güzel geçer minigmanigcimm inşallah istediklerin hakkında hayırlı olur güzel haberlerini beklicemm cnm

1-dreamer22
2-rarip
3-minigmanig
4-aybirgen
(Katılmak isteyen söyleyebilir.)

kızlarr bu yeni listemizdeee "41 tane salatı tefriciye" ve "günde 131 defa Ya selam Celle Celalühü" okuyallımmı bu seferki listemiz böle az olsun mu çünkü şu aralar biraz yoğunlaşıcam ancak bu kdrna gücüm yetebilir kızlar siz ne dersinizz ?

:
bencede güzel olur canım :) sağol canım insallah güzel gecer dualarınızı eksik etmeyin lütfen....:18:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…