- 8 Eylül 2012
- 3.243
- 1.934
- 398
- Konu Sahibi huzurolsun
-
Selamun Aleyküm canlarrr :80: yeni listemiz yarın başlıyordu ama ne okuyacağımıza karar vermedik, ben de bakamadım bugün, tarihleri siliyorum listemizden ne okuyacağımıza karar verelim öyle başlarız artık, ben bi araştırayım bakalım.
YENİ LİSTEMİZ (Katılmak isteyen söyleyebilir.)
1. happyforever
2. nihani
3. assia_baby (Hümeyra)
4. aybirgen
5. esrazambak
6. minigmanig
7. azrazehra
8. dreamer22
Bence Salatı Tefriciye okuyalım günü olana 41 er tane, hem özel günlerinde olanlar da (ben de dahil) okuyabilir. Buna eklemek istediğiniz varsa ekleyin canlar
inşallah bende tutucAM ama şu reglm bi bitseydiiiiiiiiiiiiCANLARIM MÜJDELİ BİR HABERİM VAR.. DAHA ÖNCEDEN BİLENLERİNİZ VARDIR BELKİ..
Ramazandan sonra 6 GÜN ORUÇ TUTANIN tüm günahları affediliyormuş inşallah.. yani ramazandan sonraki ay Şevval ayı oluyor 30 günlük bu ay içinde..
(Ramazandan sonra Şevval ayında da 6 gün oruç tutan, anasından doğduğu günkü gibi günahsız olur.)[Taberani]
(Ramazan orucuyla Şevvalde de 6 gün oruç tutan, bir yıl oruç tutmuş sayılır.) [İbni Mace]
(Ramazan ayı orucu on aya, Ramazandan sonra tutulan 6 gün oruç da iki aya mukabil olur ki, böylece bir yıl oruç tutma sevabına kavuşulur.) [İbni Huzeyme]
DAHA AYRINTILI BİLGİ İÇİN AÇTIĞIM ŞU KONUDAN İNCELEYEBİLİRSİNİZ.. SORU CEVAP ŞEKLİNDE AÇIKLAMIŞ..
http://www.kadinlarkulubu.com/duala...nin-tum-gunahlari-affedilir.html#post31461590
tmm o zaman salatı tefriciye okuyalım o zaman bugün happyforever için 41 er tane okuyalım
Canım bence bugün başlamasak daha iyi olacak çünkü anladığım kadarıyla listemizden göremeyen çok kişi var gibi, katılacaklar yeniden söylesin de yarından itibaren başlayalım. Hadi canlarr nerdesiniz, dualarımıza ara vermeyelim, görenler söylesin de yarın devam edelim dualarımıza, listeyi yeniden düzenlememiz gerekecek galiba.
Gelenler bi ses versin de yeni liste yapalım en iyisi :)
Selamun Aleyküm canlarrr :80: yeni listemiz yarın başlıyordu ama ne okuyacağımıza karar vermedik, ben de bakamadım bugün, tarihleri siliyorum listemizden ne okuyacağımıza karar verelim öyle başlarız artık, ben bi araştırayım bakalım.
YENİ LİSTEMİZ (Katılmak isteyen söyleyebilir.)
1. happyforever
2. nihani
3. assia_baby (Hümeyra)
4. aybirgen
5. esrazambak
6. minigmanig
7. azrazehra
8. dreamer22
Bence Salatı Tefriciye okuyalım günü olana 41 er tane, hem özel günlerinde olanlar da (ben de dahil) okuyabilir. Buna eklemek istediğiniz varsa ekleyin canlar
kızlar bende katılmak isterim ama aynı anda ik farklı konu için salavatı tefriciye okunur mu? yan ben bi kendm için başlıycam,birde burdan kişilere okuyacağım.
hosgeldin canımokunur bence canım
kızlar bende katılmak isterim ama aynı anda ik farklı konu için salavatı tefriciye okunur mu? yan ben bi kendm için başlıycam,birde burdan kişilere okuyacağım.
selam kızlar ben geldim yoldaydım yazamadım döndüm evime:) kızlar okuyalım canım
Hoşgeldinnnnn canım
hosbulduk balım bu hafta benim için cok önemli bu cumartesi kaynana adayıyla görüsmeye gidecegim ilkkez cok heyecanlıyım bu hafta cok önemli benim için kızlar:18::18::18::18::18::18:
Allah yardımcın olsun canım, dualarımız hep seninle olucak, hayırlı bi görüşme olur inşallah, Allah yardımcın olsunO zaman sana özel de dua okuyalım cuma günü falan mutlaka
hosbulduk balım bu hafta benim için cok önemli bu cumartesi kaynana adayıyla görüsmeye gidecegim ilkkez cok heyecanlıyım bu hafta cok önemli benim için kızlar:18::18::18::18::18::18:
1-dreamer22
2-rarip
3-minigmanig
4-aybirgen
(Katılmak isteyen söyleyebilir.)
:kızlarr bu yeni listemizdeee "41 tane salatı tefriciye" ve "günde 131 defa Ya selam Celle Celalühü" okuyallımmı bu seferki listemiz böle az olsun mu çünkü şu aralar biraz yoğunlaşıcam ancak bu kdrna gücüm yetebilir kızlar siz ne dersinizz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?