Hayırlı eş için birlikte dua edelim

bayramınız mübarek olsun kızlar dualarımız kabul olsun insallah mutlu hayırlı yuvamıza kavusalım insallah hepinizi öpüyorum

(s.a.v) Efendimiz şöyle buyuruyor.
Bir kimse gece yada gündüz, Allah rızası için,her rekatında bir fatiha ve 15 ihlas suresini okuyarak dört rekat bir namaz kılar, ardından 70 defa “sübhanallah” 70 defa da ” salavat getirirse;
Beni peygamber olarak gönderen Yüce Zat hakkı için bu namazı kılanın;
• Kalbinden hikmet kaynakları fışkırır.
• Allahü Teala ona dünyanın derdini de devasını da gösterir.
• Başını secdeden kaldırmadan bağışlanır.
• Bu arada ölmüş olursa bağışlanır ve şehit olarak ölür.
• Yolculuk halinde kılınırsa gideceği yere ve dnüşünü Allahü Teala kolaylaştırır.
• Şayet borçlu ise borcunu ödemeyi kolaylaştırır.
• Şayet bir ihityacı varsa ihtiyacı yerine getirilir.
• Bu namazı kılanın okuduğu her harf ve ayet için cennette bir marfehe ihsan eder.
Mahrefe nedir diye sorarlar peygamberimize;Allah Rasulü şöyle cevap verir.
“Mahrefe cennette bir bahçedir.Onun ağaçlarınınbirinin gölgesinde bir altı yüz sene gitse ,yine aşamaz.”

İyi bayramlar canlarrrr , bugün de esrazambak için okuyoruz inşallah:112:

dua kardeşlerim canlarım merhabalar.. öncelikle bayramınız mübarek olsun hayırlara vesile olsun inşallah
bugün benim günü eveet şimdiden yapacağınız dualar okuduklarınız için Allah ebeden razı olsun bin defa Rabbim kabul etsin.. benim için en kısa zamanda hayırlı bir eş kalplerimizin ısınacağı ve hemen karar verebileceğim beraber ahiret hazırlığı yapacağımız çok sevip çok sevileceğim dindar hayırlı bir eş ve en kısa zamandada hayırlı salih saliha evlatlar hayırsızların da gitmesi hayırlıların gelmesi için dua bekliyorum.. Allah razı olsunn. uzun süre nete giremeyebilirim öptüm hepinizii

canım ayetel kürsü ve esmaül hüsnaları okudum Allah kabul eylesin insallah Hakkında hayırlı olan kişi en kısa zamanda karsına cıksın cok sevsin seni sende onu cok sev ve hayırlısı ile evlenin en kısa zamanda ve hayırlı salih saliha saglıklı cocuklarınız olsun insallah Allah gönlüne göre versin canım insallah dileklerin kabul olsun amin amin amin

okudugumuz dualarımız kabul olsun insallah

BAYRAM GÜNÜ DUASI
Peygamberimiz bayram günlerinde şu duayı çok okuyanın kalbinin ölmeyeceğini haber vermiştir.
“Yâ Hayyû yâ kayyûm yâ bedia’s-semavati ve’l-ardı yâ ze’l-celâli ve’l-ikram.”
“Ey Hayy ve Kayyûm olan Rabbimiz ey semâvat ve arzın bedi’i ey Celâl ve Kerem sahibi. Beni sen koru sen istikamette daim eyle. Kötülük ve günahlardan muhafaza et sırat-ı müstakimde dâim ve sabit eyle.
”Bayram günleri bayram tebrikleri için musafaha ederken önce davranan biri diğerine şöyle duâ eder:
“Tekabbellahü minnâ ve minküm.” Allah sizden ve bizden kabûl buyursun.”
Muhatab olan da buna “amin” demekle karşılık vereceği gibi.
“Gaferallâhü lenâ ve leküm” diye de cevap verebilir..” Allah bizi de sizi de mağfiret buyursun demektir

Merhaba kızlar allah dualarınız kabul etsin. Ben de bekar, evlenmeyi isteyen bir bayan olarak dün Ya kayyum, Ya latif, Ya Cebbar, Ya semi esmalarını çekmeye başladım, sayılarıyla beraber tabiki. 99 gün devam etmek gerekiyomuş galiba. Bu esmalar isteğe kavuşmak için çok iyiymiş. Allah cc İnşallah sizin de benim de dualarımızı kabul buyurur.

canlarım cuma benim günüm. gönlümdekiyle hayırlı ve bir ömür sürecek hayırlı bir evlilik yapıp yuvamı şenlendirecek hayırlı saglıklı salih saliha çocuklarımın olması niyetiyle sizlerden dua istiyorum.Allah kabul eylesin...Allah razı olsun hepinizden

Son düzenleme:
arkadaslarımdan nişanlananlar oldu kızlar evlenenler kıskanmıyorum ama özeniyorum işte birazda üzülüyorum:26:Allah bizede nasip etsin o mutlulugu hayırlı bir sekilde

Esrazambak senin için okudum canım, Allah kabul etsin, inşallahhh karşına tez zamanda hayırlı, çok sevip çok sevilebileceğin, dünya ve ahiret mutluluğunu birlikte yaşayabileceğin çoook iyi birisi çıkar, inşallahhhh bayram dönüşünde çooook güzel haberlerle gelirsin Hımm bi de hayırlı evlatların olur inşallahhh

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaslarımdan nişanlananlar oldu kızlar evlenenler kıskanmıyorum ama özeniyorum işte birazda üzülüyorum:26:Allah bizede nasip etsin o mutlulugu hayırlı bir sekilde

Amin canım amiinnnn inşallahhh

kızlar ben sürekli şöyle dua ediyorum. Allahım benim hakkımda hayırlı olan kişi benim de isteyeceğim kişi olsun. Bir anlık değil bir ömürlük sevgi saygı ver. Allah hepimizin nasibini tez vakitte hayırlısıyla versin inşallah. Sonu iyi bitmeyen bir arkadaşlığım oldu o yüzden birdaha içim yanmasın istiyorum. konuyu yeni gördüm malesef 4444e ben de katılırdım( benim için de dua eder misiniz. en azından dualarınızın içinde olmak istiyorum arkadaşlar

burdaki hayırlı bi eş isteyen herkese dua ediyorum rabbim en güzelini en hayırlısını gönlümüzdekini versin inşallah ve bizi sonsuza dek mutlu etsin amin .....inşallah canım sen de hoşgeldn aramıza senin içinde dua edicem inşallah yaşadığın kötü şeyleri birdaha yaşamazsın canım..

canım katılabilirsin aramıza bu liste ayın 11 de bitiyo sende yeni listeye katıl ne okuyacagımızı bizler belirliyoruz suan ayetel kürsi ve esmaül hüsnalar okuyoruz.katılabilirsin.amin canım cümlemize insallah

amin amin amin canım insallah hepimizin yüzü gülsün insallah mutlu mesut hayırlı ve bi ömür sürecek yuvamıza en yakın zamanda kavusalım insallah amin amin amin

cuma günü 1062 defa ya Bais hayırlı evlilik için cekelim kızlar ve cuma suresini 18 kez okuyalım ve bunu 7 cuma yapalımkızlar hadiiiiii

Kızlarrrrrrrrr ben regl olmuşum ne olacak şimdiii sizin için okuyacağım regl bitince okusam olurmu ? Birde esmaül hüsnayı bu şekilde çekebilirmiyim

birkaç topiğinizi okudum... Evlenmek için şu sayıda şu dua.. vesaire.Bu sayılar sakın sizi igtilama düşürmesin..

Oysa herşey basit değilmidir. Dinimizin gereklerini yaparak normal hayatı yaşamak.O herşeyi bilendir. Değil mi ? Sizin temennilerinizi de elbet bilir ve ancak O nasip ederse gerçekleşir.

Kıssadan hisse demem o ki : Düşüncelerinizin vehamete kapılmasına izin vermeyin ve kaderiniz üzerinizde fazlaca düşünmeyin...

Bu sizi olumsuz etkiler..

biz dualarımızı ediyoruz canım takdir ALLAHIN.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…