- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #9.541
Ekliyorum tatlım200 tefriciye alıyorum inş canım. ..
İyiyiz canım çok şükür bekliyoruuuzzz....Kızlar nasılsınız:) benim islerim azaldı ve kalan dualarımı da bitirince aranıza döneceğim insallah:)
Ekliyorum tatlım200 tefriciye aliyorum arkadaslar, Fetih suresi okuyamiyorum su an
Ekliyorum tatlım+1 fetih
Ekliyorum tatlım+ 1 fetih
Ekliyorum tatlım, amin200 tefriciye alıyorum malum fetih okuyamıyorum.. Ezan okunuyo hepimizin hayırlı istekleri kabul inşallah rabbim hayırlı kapılar aç herbirimize :)))
+1 fetih
+ 1 fetih
ben regl oldum bitmekte bilmiyor, yavas oldu gercekten. Farkli agizlardan dua almak iyi olur bence daha iyi olur annene birilerine okutabilirsek. Benim yanimda kimse yok okutabilecegimKızlar fetih suresi biraz yavaş ilerledi, anneme falan okutsam sorun olur mu benimde mazeretim yaklaşıyor daha okuyamam bitirelim artık
tamam canım annemin nicklerimizi zikretmesi zor olur ama listemize toplu niyetle okuyacakben regl oldum bitmekte bilmiyor, yavas oldu gercekten. Farkli agizlardan dua almak iyi olur bence daha iyi olur annene birilerine okutabilirsek. Benim yanimda kimse yok okutabilecegim
4 fetih aldım ben de
tamam
canım annemin nicklerimizi zikretmesi
zor olur ama listemize toplu niyetle
okuyacak
3 tane daha alayım ben o
zaman
2 Fetih suresi daha aliyorum
4 fetih aldım ben de
tamam canım annemin nicklerimizi zikretmesi zor olur ama listemize toplu niyetle okuyacak
3 tane daha alayım ben o zaman
Supersiniz kizlar, son bu tane Fetih suresi kaliyor, onu da ben aliyorum, boylece 41 Fetih suresi tamamlanmis oldu. Çanakkale sehitlerimizin ruhlarina hediye edelim insallah, Allah sefaatlerine nail etsin hepimizi.
İlaveten 500 de Tefriciye alayim insallah.
bende bugunluk 100 tane Tefriciye aliyorum. Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah, en kisa zamanda gonlumuze gore hayirli esler nasip etsin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?