Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Kızlar bir haftadır dualara ara verdim cunku yarın bi sınavım var ona da pek hazirlanamadim gerçi. Neyse yarın başlıcam tekrar dualara inşallah. Tehevcutu ben yapıyordum kızlar. Özellikle persembeyi cumaya bağlayan gecede kalkıp dua etsek çok tesirli olur diye düşünüyorum.
Çünkü hem cuma günü yapılan dualar, hem seher vakti ( imsak girmeden onceki zaman dilimi ) yapılan dualar, hem de nafile namazlarin secdelerinde ve farz namazlarindan ( ozellikle sabah namazi )hemen sonra yapılan dualar makbulmus.

Ben her hafta persembeyi cumaya bağlayan gece kalkicam inşallah hepimiz kalkıp haftada bir gün birbirimize dua etsek çok güzel olur diye düşünüyorum

Evet canim her gun bir kisi kalkip hepimiz icin dua etsek ne kadar guzel olur

harika bir fikir ben varım canım. ..

Her gun bir kisi kalkip dua etsek bir hafta boyunca ?

Nöbet sistemi gibi mi canım? Ongün kalkamayan kendini sorumlu hisseder sanki:) yani bakalım arkadaşlar ne diyecek? Bana uyar hepsi de

haftada birkez sadece, her gun dua almis oluruz. Hepimiz anlayisliyiz burda, kalkamayan olursa sorun olmaz, biliyoruz hepimizin niyeti iyi.

evet kızlar nöbet sistemi, çok sevindim yazdığınız cevaplara :))

telefondan yazmıştım akşam, tam ayrıntılı anlatamadım, 7 kişi lazım derken de onu kastettim, herkes sırayla haftada 1 gün kalkacak, böylece tüm günler hepimizin adına kalkılıp gece dua edilmiş olacak, iki ay bunu devam ettirirsek Ramazan ayına da hazırlıklı girmiş oluruz, sahura kalkarken zorlanmayız.
Ramazan ayına dünyalık telaşlarla sadece iftarı düşünerek, gıda alışverişiyle giriyoruz, manevi havasına girene kadar yarısı geçmiş oluyor, 1 hafta da hasta olunca geriye birşey kalmıyor.
Hem 3 ayların feyzinden istifade etmiş oluruz, Ramazan ayının bereketinden istifadeye de manen hazırlanmış oluruz inşallah..

Allah razı olsun canım, ben de sana dua edeceğim bizim için okuyacakmışsın. Şimdi adetliyim ben de ama bitince okuyabiliriz benim için uygun
Allah senden de razı olsun canım.. Rabb'imin yardımı ve izniyle okuyacağım dediğim duaları kendime ve size niyet ederek okudum.. Rabb'im kabul eylesin inşaAllah... (amin)

1. Esrazambak =
2. Frikadelle= 1.000 tefriciyye
3. Nisa1234 = 700 tefriciyye
4. Turta yagmuru = 100
5. Namaria =
6. Lilruba = 200 tefriciyye
7. Redvelvetcake =
8. Neyisada =
9. Eminamin=
10. Elanur84 =
11. love_story = 300 tefriciyye
12. Huyluduygu = 660 tefriciyye

...................................................................

Salatı Tefriciyye (4444 tane)
Okunan: 2760
kalan:1484

Arkadaşlar hayırlı günler dün aniden ananem beyin kanaması geçirdi ve ameliyata alında şuanda hala uyanamadı sizden dualarınızı istiyorum.. İnşallah kendimi toparladığım gibi tefriciyelere devam ..

Yüce Allah'ım tez zamanda hayırlı, acil, kalıcı şifa versin inşaAllah! Bol bol esmaül hüsna olan ''Ya Şafi'' (Şifa veren Allah) ismini zikredin.. Allah güç, kuvvet, sabır ve şifa versin inş anneannene ve bütün şifa bekleyen kullara inşaAllah.. (amin)

Allâhumme Rabbe'n-nâsi, müzhibe'l-be'si, işfi ente'şâfî lâ şâfiye illâ ente şifâen lâ yüğâdiru sekam

Ey insanların Rabbi olan ve hastalıkları gideren Allah'ım! Hastalığı gider, şifâ ver. Şifâ veren Sen'sin. Sen'in şifandan başka şifa yoktur. Öyle bir şifa ver ki hastalığın hiç bir (iz)ini bırakmasın!

canlar bayadır giremedm iş yogunlugundan teheccüd kılalım bence de hem cok buyuk sevabı var hem o vakitteki dualar kabula yakın olur. ben tefriciye okuyamadım ezbere bilmiyorum ama her namazdan sonra size dua ediyorum. furkan suresi de okuyabilirz

Kızlar umutlar yitirildi mi yoksa umitsizlik şeytandandir unutmayalım. Eğer biz çok dua edersek -sabrederek -Rabbim kabul eder inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…