- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #9.581
haftada birkez sadece, her gun dua almis oluruz. Hepimiz anlayisliyiz burda, kalkamayan olursa sorun olmaz, biliyoruz hepimizin niyeti iyi.Nöbet sistemi gibi mi canım? Ongün kalkamayan kendini sorumlu hisseder sanki:) yani bakalım arkadaşlar ne diyecek? Bana uyar hepsi de
Evet canim her gun bir kisi kalkip hepimiz icin dua etsek ne kadar guzel olurKızlar bir haftadır dualara ara verdim cunku yarın bi sınavım var ona da pek hazirlanamadim gerçi. Neyse yarın başlıcam tekrar dualara inşallah. Tehevcutu ben yapıyordum kızlar. Özellikle persembeyi cumaya bağlayan gecede kalkıp dua etsek çok tesirli olur diye düşünüyorum.
Çünkü hem cuma günü yapılan dualar, hem seher vakti ( imsak girmeden onceki zaman dilimi ) yapılan dualar, hem de nafile namazlarin secdelerinde ve farz namazlarindan ( ozellikle sabah namazi )hemen sonra yapılan dualar makbulmus.
Ben her hafta persembeyi cumaya bağlayan gece kalkicam inşallah hepimiz kalkıp haftada bir gün birbirimize dua etsek çok güzel olur diye düşünüyorum
harika bir fikir ben varım canım. ..Selam kizlar,
Furkan suresinin mealini okurken ilk defa dikkatimi ceken biseyi sizinle de paylasmak istiyorum.
74. Ayet meshur evlilik icin okudugumuz ayetteki duayi yapanlar icin onlar Rahman'in has kullaridir diye 63. Ayette vasiflarini anlatmaya basliyor ve 74. Ayetin ardindan " onlara sabretmelerine karsilik cennetin en yuksek makami verilecek......orada ebedi kalacaklardir.....Kulluk ve yalvarmaniz olmasa Rabbim katinda ne ehemmiyetiniz var?"
Yani sonuc olarak kendime ders olarak aldim, dua ve sabir arka arkaya anilmis, birbirinin olmazsa olmaz sarti,
Onceki ayetlerde geceleri edilen duadan bahsediliyor, aklima bir fikir geldi, Zihni Sinir procesi gibi)
Malum 3 aylar yaklasiyor, gruptaki her arkadas namaz kiliyordur insallah, en az 7 kisi olmamiz lazim, haftada hic olmazsa 1 gun teheccude kalkip topikteki arkadaslar icin dua etsek, seher vakti herkes uykudayken Rabbimize yonelsek,
Abdestli olmak gerekmiyor, adetliyken de dua edilebilir,
Ne dersiniz?
Her gun bir kisi kalkip dua etsek bir hafta boyunca ?
Nöbet sistemi gibi mi canım? Ongün kalkamayan kendini sorumlu hisseder sanki:) yani bakalım arkadaşlar ne diyecek? Bana uyar hepsi de
haftada birkez sadece, her gun dua almis oluruz. Hepimiz anlayisliyiz burda, kalkamayan olursa sorun olmaz, biliyoruz hepimizin niyeti iyi.
Allah senden de razı olsun canım.. Rabb'imin yardımı ve izniyle okuyacağım dediğim duaları kendime ve size niyet ederek okudum.. Rabb'im kabul eylesin inşaAllah... (amin)Allah razı olsun canım, ben de sana dua edeceğim bizim için okuyacakmışsın. Şimdi adetliyim ben de ama bitince okuyabiliriz benim için uygun
Arkadaşlar hayırlı günler dün aniden ananem beyin kanaması geçirdi ve ameliyata alında şuanda hala uyanamadısizden dualarınızı istiyorum.. İnşallah kendimi toparladığım gibi tefriciyelere devam ..
gecmis olsun canim, Allah sifa versin.Arkadaşlar hayırlı günler dün aniden ananem beyin kanaması geçirdi ve ameliyata alında şuanda hala uyanamadısizden dualarınızı istiyorum.. İnşallah kendimi toparladığım gibi tefriciyelere devam ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?