- 22 Temmuz 2013
- 1.228
- 668
- 198
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #9.621
Allah razı olsun canım ne kadar güzrl en güzel yerlerde anılacak inşallahSagol canım cevapladigin için..
canım tabi söylerim ama hani sayı olarak belirtseydik ne ne kadar okundu daha iyi olurdu uzak akraba izah etmek biraz sorun...
yani şu kadar fetih yasin vs diye belirttirdim
Haklısın canım tamam gayret edeceğim inşallah sağolasın dua kardeşim:)esrazambak hak gecme diye dusunme canim, olurmu oyle sey. Ben sadece hizli ilerlemedi diye uzuldum.
Bende ilk ezbere bilmiyordum cok uzun degil ya, bir kagida yazdim yolda giderken filan evde zaman buldukca bir iki tane okuya okuya ezberledim.
Boyle farkli dualari yapmak ezberleme acisindan da iyi oluyor. (Uzunlar icin soylemiyorumd)
Ekledim100 Salati tefriciye daha aliyorum
Ekledim100 tefriciye alındı
Allah razı olsun canım ne kadar güzrl en güzel yerlerde anılacak inşallah
4444 tefriciyye okunuyor inşallah
Daha önceden de
41 Fetih süresi okundu
100 salavati fatih okundu
16641 ya latif okundu
21 Taha süresi okundu
41 yasin süresi okundu
Canim dün akşam yola çıkacaktı umreye giden tanıdığımız mesajım da belirttim. yola cikmadan ulastirabilseydik...Eğer nasip olur ulaşabilirsem bu sayıları vereceğim inş.Allah razı olsun canım ne kadar güzrl en güzel yerlerde anılacak inşallah
4444 tefriciyye okunuyor inşallah
Daha önceden de
41 Fetih süresi okundu
100 salavati fatih okundu
16641 ya latif okundu
21 Taha süresi okundu
41 yasin süresi okundu
Ok120 eklermisiniz
Daha aktif olabileceğimiz bu kadar uzun sürmeyecek dualar okuyalım bence..kızlar bu arada tefriciye bitince ne okuyalım?önerileriniz neler?
Ok70 tane okudum
50 tefriciyye
Canım bence ayrılma bizdensanirim herkese tek tek okunmuyor toplu dua ediyoruz diye, cok onemsenmiyor burasi. Digerlerinde sorumlu hissediliyor sanirim su kadar okumam gerek diye, Dualar bu kadar uzun sure bitmeyince ben rahatsiz oluyorum. eger boyle devam edecekse ben katilmicam, tek basima biseyler yapmaya calisirim
Canım bana sorarsanız ,kandil geliyor o gün için bişeyler okuyalım ve o gün hediye edelim.ben 70.000 salavat başladım okuyorum işallah bitirebilirim :) .21 nisan Peygamberimizin doğum günü 23 nisan regaip kandili bence bu günler üzerinde durarak dua okuyalımCanım bence ayrılma bizdendaha aktif okuyabileceğimiz dualar okumalıyız bence bu baya uzundu ve aslında 4444 az da değil.
20 nisan geliyor salavat çekmeye ne dersiniz????
Tamam ayarlayalım çok güzel olur. Allah kabul etain okumalarınıncanım.Canım bana sorarsanız ,kandil geliyor o gün için bişeyler okuyalım ve o gün hediye edelim.ben 70.000 salavat başladım okuyorum işallah bitirebilirim :) .21 nisan Peygamberimizin doğum günü 23 nisan regaip kandili bence bu günler üzerinde durarak dua okuyalım
Canım bence ayrılma bizdendaha aktif okuyabileceğimiz dualar okumalıyız bence bu baya uzundu ve aslında 4444 az da değil.
20 nisan geliyor salavat çekmeye ne dersiniz????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?