Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Kızlar nasılsınız, ben yaklaşık 10 gündür giremiyordum çünkü birara regl oldum ardından grip oldum ve hala hastayım ama yarın basliycam dua okumaya. Bu arada görücü geldi bana ve begendiler haftaya çocukla gorusucez hayırlısı olsun işallah :)

Çok sevindim . Peki çocuğu gördünüz mü facesini falan alsaydiniz

Çok sevindim . Peki çocuğu gördünüz mü facesini falan alsaydiniz
Canım benim çocuğu görmedim annesi ve kızkardeşi geldi .Ben çok hastaydim o gün ama begendiler yinede :) oglumuzla bi görüşün dedi annesi ben hasta olduğum için bu hafta olmaz gelecek hafta görüşelim dedim (tabi hasta olduğumu söylemedim , işim var o yuzden dedim :)).haftaya gorusucez ismini falan bilmiyorum sormadım onlarda söylemedi sadece çalıştığı yeri biliyorum o kadar :)

1. Esrazambak =
2. Frikadelle= 1.000 tefriciyye
3. Nisa1234 = 700 tefriciyye
4. Turta yagmuru = 100
5. Namaria =
6. Lilruba = 200 tefriciyye
7. Redvelvetcake =
8. Neyisada =
9. Eminamin=200 tefriciyye
10. Elanur84 =
11. love_story = 300 tefriciyye
12. Huyluduygu = 660 tefriciyye

...................................................................

Salatı Tefriciyye (4444 tane)
Okunan: 2960
kalan:1284

Canım Allah şifa versin inşallah üzüldüm anannene

Ne duasi okuyorsunuz
Yukarıda var canım listemiz. Salatı Tefriciyye okuyoruz

200 tane salatı tefricciye aliyorum kızlar
Ekledim canım

Canım hayırlısı olsun kötü bir durum yok hatta harika daha heyecanlı bu, annenin beğenmesi önemli etki yapar çocukta :) güzel mis haberler inşallah canım:)

Arkadaslar cok yavas ilerlemiyormuyuz duaninda hizli olani makbul derler.
Ben ezbere bilmiyorum ondan elime alıp başlayamadım ya inşallah teheccüde kalkınca aktifleşeceğim:) ama hızlansak da bitirsek çok iyi olacak ya

Kızlar umutlar yitirildi mi yoksa umitsizlik şeytandandir unutmayalım. Eğer biz çok dua edersek -sabrederek -Rabbim kabul eder inşaallah
Zaman zaman böyle anlarımız oluyor grup olarak hem de sağlam kalan bi kaç kişi oluyor yine de:) evet haklısın canım ama umutsuzluk yok inşallah umutlarımızı tekrar tekrar yeşertelim bahar ayıyla birlikte hadiiiiiii

Canım geçmiş olsun,
Allah acil şifalar versin..

canım, cook sevindim, Allah tamamına erdirsin inşallah, güzel haberlerini bekliyoruz, darısı başımıza inşaAllah :))

Salati Tefriciye ye 14 martta baslamisiz, Regl oluncada okunabilecek bir dua, cok yavas ilerliyor dualarimiz benimde hevesim kaciyor acikcasi burda dua etmek icin.

kızlar 100 tefriciye alıyorum. herkes kendi mi ekliyor?

1. Esrazambak =
2. Frikadelle= 1.000 tefriciyye
3. Nisa1234 = 800 tefriciyye
4. Turta yagmuru = 100
5. Namaria =
6. Lilruba = 200 tefriciyye
7. Redvelvetcake =
8. Neyisada = 100 tefriciyye
9. Eminamin=200 tefriciyye
10. Elanur84 =
11. love_story = 300 tefriciyye
12. Huyluduygu = 660 tefriciyye

...................................................................

Salatı Tefriciyye (4444 tane)
Okunan: 3160
kalan:1084

Salati Tefriciye ye 14 martta baslamisiz, Regl oluncada okunabilecek bir dua, cok yavas ilerliyor dualarimiz benimde hevesim kaciyor acikcasi burda dua etmek icin.
Haklısın canım ben hiç okuyamadım akşamları girebiliyorum foruma bunara meşgulüm malesef hiç okuyamadım ben çok üzgünüm hakkınız da geçiyor bana, ezbere bilmeyince okuyamadım elime alıp. Başka bir dua başlatsak mı, mesela salavat başlatalımmı 20 nisan geliyor
100 tefriciye daha aliyorum
Ekledim canım
kızlar 100 tefriciye alıyorum. herkes kendi mi ekliyor?
Ekledim canım

esrazambak hak gecme diye dusunme canim, olurmu oyle sey. Ben sadece hizli ilerlemedi diye uzuldum.
Bende ilk ezbere bilmiyordum cok uzun degil ya, bir kagida yazdim yolda giderken filan evde zaman buldukca bir iki tane okuya okuya ezberledim.
Boyle farkli dualari yapmak ezberleme acisindan da iyi oluyor. (Uzunlar icin soylemiyorumd)

Kızlar Merhaba
size birsey sorcam
hani biz burada okuma yapıyoruz ya bagislaniyor mu... Mesela fetih okundu yasin okundu hepsini bağışlamak gerekiyor ya nasıl yapıyoruz. ..
Bu gece umreye gidecek bir tanıdığım var eğer bagislanmadiysa yada duası mübarek yerde olsun isterseniz sayıları yazayım vereyim... benim bilgim yok tam olarak o nedenle size sormak istedim... bana acil donerseniz sevinirim ona göre haber vereceğim

Canim ben kendi adima soyleyeyim,
Okudugum Kurani Kerim ve diger dualari bitirince burdaki arkadaslarin da rumuzlarini sayip dua ediyorum

Sen de yakinina buradaki arkadaslarin yaptigi dualari kutsal topraklarda bagislamasini soylersen harika olur
Daha ne olsun bundan iyisi yok :))

Sagol canım cevapladigin için..
canım tabi söylerim ama hani sayı olarak belirtseydik ne ne kadar okundu daha iyi olurdu uzak akraba izah etmek biraz sorun...
yani şu kadar fetih yasin vs diye belirttirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…