- 26 Ağustos 2012
- 2.679
- 3.375
- 158
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #9.601
Kızlar nasılsınız, ben yaklaşık 10 gündür giremiyordum çünkü birara regl oldum ardından grip oldum ve hala hastayımama yarın basliycam dua okumaya. Bu arada görücü geldi bana ve begendiler haftaya çocukla gorusucez hayırlısı olsun işallah :)
Canım benim çocuğu görmedim annesi ve kızkardeşi geldi .Ben çok hastaydim o gün ama begendiler yinede :) oglumuzla bi görüşün dedi annesi ben hasta olduğum için bu hafta olmaz gelecek hafta görüşelim dedim (tabi hasta olduğumu söylemedim , işim var o yuzden dedim :)).haftaya gorusucez ismini falan bilmiyorumÇok sevindim . Peki çocuğu gördünüz mü facesini falan alsaydiniz
Canım Allah şifa versin inşallah üzüldüm ananneneArkadaşlar hayırlı günler dün aniden ananem beyin kanaması geçirdi ve ameliyata alında şuanda hala uyanamadısizden dualarınızı istiyorum.. İnşallah kendimi toparladığım gibi tefriciyelere devam ..
Yukarıda var canım listemiz. Salatı Tefriciyye okuyoruzNe duasi okuyorsunuz
Ekledim canım200 tane salatı tefricciye aliyorum kızlar
Canım hayırlısı olsun kötü bir durum yok hatta harika daha heyecanlı bu, annenin beğenmesi önemli etki yapar çocukta :) güzel mis haberler inşallah canım:)Canım benim çocuğu görmedim annesi ve kızkardeşi geldi .Ben çok hastaydim o gün ama begendiler yinede :) oglumuzla bi görüşün dedi annesi ben hasta olduğum için bu hafta olmaz gelecek hafta görüşelim dedim (tabi hasta olduğumu söylemedim , işim var o yuzden dedim :)).haftaya gorusucez ismini falan bilmiyorumsormadım onlarda söylemedi sadece çalıştığı yeri biliyorum o kadar :)
Ben ezbere bilmiyorum ondan elime alıp başlayamadım yaArkadaslar cok yavas ilerlemiyormuyuzduaninda hizli olani makbul derler.
Zaman zaman böyle anlarımız oluyor grup olarak hem de sağlam kalan bi kaç kişi oluyor yine de:) evet haklısın canım ama umutsuzluk yok inşallah umutlarımızı tekrar tekrar yeşertelim bahar ayıyla birlikte hadiiiiiiiKızlar umutlar yitirildi mi yoksaumitsizlik şeytandandir unutmayalım. Eğer biz çok dua edersek -sabrederek -Rabbim kabul eder inşaallah
Arkadaşlar hayırlı günler dün aniden ananem beyin kanaması geçirdi ve ameliyata alında şuanda hala uyanamadısizden dualarınızı istiyorum.. İnşallah kendimi toparladığım gibi tefriciyelere devam ..
Canım benim çocuğu görmedim annesi ve kızkardeşi geldi .Ben çok hastaydim o gün ama begendiler yinede :) oglumuzla bi görüşün dedi annesi ben hasta olduğum için bu hafta olmaz gelecek hafta görüşelim dedim (tabi hasta olduğumu söylemedim , işim var o yuzden dedim :)).haftaya gorusucez ismini falan bilmiyorumsormadım onlarda söylemedi sadece çalıştığı yeri biliyorum o kadar :)
Sağol canım :) hayırlı ysa olsun hayırsızsa olmasın, haftasonu bulusucaz bakalım :).Darısı hepimizin başına canımcanım, cook sevindim, Allah tamamına erdirsin inşallah, güzel haberlerini bekliyoruz, darısı başımıza inşaAllah :))
Haklısın canım ben hiç okuyamadım akşamları girebiliyorum foruma bunara meşgulüm malesef hiç okuyamadım benSalati Tefriciye ye 14 martta baslamisiz, Regl oluncada okunabilecek bir dua, cok yavas ilerliyor dualarimizbenimde hevesim kaciyor acikcasi burda dua etmek icin.
Ekledim canım100 tefriciye daha aliyorum
Ekledim canımkızlar 100 tefriciye alıyorum. herkes kendi mi ekliyor?
Kızlar Merhaba
size birsey sorcam
hani biz burada okuma yapıyoruz ya
bagislaniyor mu... Mesela fetih okundu
yasin okundu hepsini bağışlamak
gerekiyor ya nasıl yapıyoruz. ..
Bu gece umreye gidecek bir tanıdığım var eğer bagislanmadiysa yada duası
mübarek yerde olsun isterseniz sayıları
yazayım vereyim... benim bilgim yok
tam olarak o nedenle size sormak
istedim... bana acil donerseniz sevinirim
ona göre haber vereceğim
Sagol canım cevapladigin için..Canim ben kendi adima soyleyeyim,
Okudugum Kurani Kerim ve diger dualari bitirince burdaki arkadaslarin da rumuzlarini sayip dua ediyorum
Sen de yakinina buradaki arkadaslarin yaptigi dualari kutsal topraklarda bagislamasini soylersen harika olur
Daha ne olsun bundan iyisi yok :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?