- 26 Şubat 2008
- 341
- 324
- 658
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #9.861
Canım çocukla aynı ilde değiliz, yaklaşık 15 saatlik bi mesafe var aramızda yüzyüze görüşmemiz bir kaç ayı bulur, birde ben ilgi görmek
istiyorum ama bu bugün hiç aramadi beni
sabah yine faceden Günaydın msj ı atmış
ondan sonra ne aradı ne sordu boyleleri
hep beni bulur
Çıkardım faceden ,2 gündür ne arıyor ne msj atıyor zaten bi sıcaklıkta oluşmadı. Faceden yazıyor diye kiziyordum adam face yi acıyor ama hiçbişey yazmıyor 2 gündür aramıyorda kendi bilir.RABBİM elbet bir kapı açar .....Canim, bence msj yaz, biz yetiskin insanlariz, bu sekilde uzaktan gorusmek cok saglikli degil, ne kadar mesajlassak da birbirimizle, yuzyuze gorusmek baska, en net o sekilde karar verebiliriz, ben sizinle evlilik niyetiyle gorusuorum, siz de niyetinizde ciddiyseniz gelin goruselim, facebooktan yazismak istemiyorum de,
Erkeklere soylemen lazim, adam senin aklindan geceni okuyamaz ki.
Suruncemede birakma, en kotu karar bile kararsizliktan iyidir, en azindan yukten kurtulmus olursun
Belki de ettiğimiz dualarla bu kadar hızlı sonuç verdi. Hayırlısı olsun canım. Dualara devam.. Bu arada teheccüde kalkabiliyor muyuz canlarÇıkardım faceden ,2 gündür ne arıyor ne msj atıyor zaten bi sıcaklıkta oluşmadı. Faceden yazıyor diye kiziyordum adam face yi acıyor ama hiçbişey yazmıyor 2 gündür aramıyorda kendi bilir.RABBİM elbet bir kapı açar .....
Hayırlı olsaydı Rabbim güzel gösterirdi , hayırlı değilmiş. şükürler olsun Rabbim benim de onun da vaktimizi boşa harcatmadı çok şükür, verdiğin herseye vermediğine de çok şükür ....Belki de ettiğimiz dualarla bu kadar hızlı sonuç verdi. Hayırlısı olsun canım. Dualara devam.. Bu arada teheccüde kalkabiliyor muyuz canlar
Canım şu anda regliyim o yüzden cumartesi kalkicam işallah :)Belki de ettiğimiz dualarla bu kadar hızlı sonuç verdi. Hayırlısı olsun canım. Dualara devam.. Bu arada teheccüde kalkabiliyor muyuz canlar
En azindan gunaydin iyi geceler msj almissiniz.ben de biritle gorusuyodun bunu bile yapmiyodu.ben yaziyodum cevap vermiyodu.belli yastan sonra acaba erkeklerden ilgi beklememek mi gerek.30 lardan sonra cok bir soguk oluyorlar faliba bunlar.hatirlisi olsun insallah hakkimizda. Allah yardimcimiz olsun bu konudaAh ah böyleleri beni de buluyor canım acaba bu erkekler belli yaştan sonra genellikle böyle mi sabah günaydın, arada bişey yok gece oniki gibi iyi geceler bitti. Aynen bu tiple karşılaştım aileme kalsaydım çoktan onunla evliydim şimdi
Gerçekten öyle galiba sabır mı etmemiz gerekiyor bu hallerine bilmiyorum. Biz de mi öyleyiz acaba onların gözünde yani değişiklik vardır belki bizde de otuz yaşından sonraki kızlardaEn azindan gunaydin iyi geceler msj almissiniz.ben de biritle gorusuyodun bunu bile yapmiyodu.ben yaziyodum cevap vermiyodu.belli yastan sonra acaba erkeklerden ilgi beklememek mi gerek.30 lardan sonra cok bir soguk oluyorlar faliba bunlar.hatirlisi olsun insallah hakkimizda. Allah yardimcimiz olsun bu konuda
Olsun canım dua et inşallah hepimizeeeeeeeee. Ben de bu gece kalkmayı deneyeceğim Rabbimiz ile başbaşa herkes uyurken dua etmek çok güzel oluyorkızlar bu gece kalkacagim inş. ..
ama regli oldum üstelik günü değildi...
nasip olmayinca olmuyor...
Namaz kilamayacagim ama hepimiz için gece dua edeceğim. ..
Yine hayal kırıklığı, yine üzüntü, yine aynı acı. ...yüzüm bigün gülecek mi bilmiyorum
Aksam işten eve geldim makyajımı sildim yemeği hazırlıyorum kapı çaldı annemle kardeşim görücü geldi git hazırlan dediler, yeni baştan makyaj yaptım hazırlandım. Bi kadın hoşgeldiniz dedim elini öptüm, gittim kahve yaptım. Kadın anlatıyor oğlunu anneme "mühendis, evi var, arabası var durumu iyi .......kariyer yapayım dedi o yüzden yaşı biraz büyük 39 yaşında" kadının 3 çocuğu var 3 ude bekarkızı 40 ' ın üstünde bi oğlu evlenmiş ayrılmış. Illa bi görüşün dedi kadın,başka bir şehirdeymis oğlu. Ben pek sıcak bakmadım çünkü benden 9 yaş büyük birde faceden baktım nasıl biri diye bildiğin koca adamdı .daha önce böyle bi aptal lık yaptım yaşı benden büyük biriyle görüştüm sonu noldu"ayrildik, beni aldattin diyip iftira attı bana" bir daha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
Kadın gittikten sonra annem babama anlatıyor şöyleymiş böyleymiş diye .yaşı 39 mus dedi babanda ki tepki şu "herkese yok dediniz artık 40 yaşındaki adamlar geliyor"
Benim yaşım bu kadar büyük mü30 yasindayim bir defada 49 yaşındaki biri istedi beni hiç yaşıma yakın biri gelmeyecek mi bu kadar mı büyüdüm ben, bu kadar mı yaşlandım. ....
Bunları ağlayarak yazıyorumsizden başka dertleşecek kimse yok
Canım benim çok üzüldüm yaa yazdıklarına, nasıl tarzda kişi bunlar size gelenler de ya önce anne geliyor ilginç geldi geçenki de öyleydi ya, iki genç görüşsün filan dese. Büyük biri gelmesi senin yaşlı olduğunu höstermiyor canım bir kere böyle düşüncelerle kendini üzme bak. Ben 26 yaşımdayken 45 yaşında biri gelmişti o kadar üzülmüştüm ki anlatamam. Şimdi bahane için demiyorum adam evlenmiş ayrılmış filandı. Kendimi çok yaşlı hissetmiştim bu konuda anlıyorum seni ama şimdi düşünüyorum da o psikoloji ile insan öyle düşünüyor. Nasibin gelene kadar biraz imtihandan geçiyorsun sadece inşallah herşey daha güzel olacak sakın isyan etme. Benim ailem de neler diyor bana aile söyler sonra barına basar onlara bakma, en çok ailemiz üzülüyor bize. Umudunntam da kesinmeye başladığında güzellikler oluyor canım savçbredelim inan dualarımızın karşılığını ya burada ayda ahirette mutlaka alacağız. Ama yine de dış görününe bakma dene derim, sana hem değer verir belki iyi biridir. Diğer kardeşlerinin de özel sorunları sizi ilgilendirmez akıllı adam zaten onlara da bakıp seni el üstünde tutar.Yine hayal kırıklığı, yine üzüntü, yine aynı acı. ...yüzüm bigün gülecek mi bilmiyorum
Aksam işten eve geldim makyajımı sildim yemeği hazırlıyorum kapı çaldı annemle kardeşim görücü geldi git hazırlan dediler, yeni baştan makyaj yaptım hazırlandım. Bi kadın hoşgeldiniz dedim elini öptüm, gittim kahve yaptım. Kadın anlatıyor oğlunu anneme "mühendis, evi var, arabası var durumu iyi .......kariyer yapayım dedi o yüzden yaşı biraz büyük 39 yaşında" kadının 3 çocuğu var 3 ude bekarkızı 40 ' ın üstünde bi oğlu evlenmiş ayrılmış. Illa bi görüşün dedi kadın,başka bir şehirdeymis oğlu. Ben pek sıcak bakmadım çünkü benden 9 yaş büyük birde faceden baktım nasıl biri diye bildiğin koca adamdı .daha önce böyle bi aptal lık yaptım yaşı benden büyük biriyle görüştüm sonu noldu"ayrildik, beni aldattin diyip iftira attı bana" bir daha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
Kadın gittikten sonra annem babama anlatıyor şöyleymiş böyleymiş diye .yaşı 39 mus dedi babanda ki tepki şu "herkese yok dediniz artık 40 yaşındaki adamlar geliyor"
Benim yaşım bu kadar büyük mü30 yasindayim bir defada 49 yaşındaki biri istedi beni hiç yaşıma yakın biri gelmeyecek mi bu kadar mı büyüdüm ben, bu kadar mı yaşlandım. ....
Yine hayal kırıklığı, yine üzüntü, yine aynı acı. ...yüzüm bigün gülecek mi bilmiyorum
Ben de yaş farkına önem vermiyordum taki geçen seneye kadar.benden 8 yaş büyük biriyle görüştüm deli gibi sevdim, asla yapmayacağım bişey yaptım ona evlenme teklif ettimLütfen önyargılı olma. 9 yaş çok bişey değil bence çünkü erkek biyolojik olarak daha güçlü. Kadin biraz daha erken cokuyor maalesef. Mutlaka görüşün, belki aranızda bi elektrik olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?