- 26 Şubat 2008
- 341
- 324
- 658
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #9.881
canım benim üzme kendini. ..Ben de yaş farkına önem vermiyordum taki geçen seneye kadar.benden 8 yaş büyük biriyle görüştüm deli gibi sevdim, asla yapmayacağım bişey yaptım ona evlenme teklif ettimkabul etti oda ama sonu gelmedi, ayrıldık aylar geçti bana ne hakaretler etti anlatamam beni aldattin dedi. Aramızda yaş farkı fazla olunca böyle oluyor o yüzden çok fark olmasın 1 -2 yaş olsun yeter
evet Nerede herkes. ...Kızlar herkes nerde, cok sessizleşti burası
Canım ağzına yüreğine sağlık rabbim kabul etsin isallah , benim dualarımda sa hepiniz varsınız ve ayrıca bütün Bekarlarİyi geceler kızlar
1000 tane salevat aldım.
Mübarek günler dün çok dua ettim sizlerede kadınlar kulübündeki bekar arkadaşlarımı da diye ekledim
Kızlarrrrrrrrrr beni hep problemliler buluyor , Gülsem mi,ağlasam mı,iyi ki olmadı deyip sevinsem mi bilemedim
Geçen gün gelen görücü" numaranı ver oğluma vereyim de bi konuşun, bi görüşün" demişti.bende numaramı vermek istemedim çünkü olumlu bakmıyordum baktı ben numaramı vermek istemiyorum "ben oğlumun numarasını vereyim sen ara" dedi ben de "tamam "dedim aldım numarayı aramam olur biter diye düşündüm.kadın" sende numaranı bana ver" dedi arada ararım dedi bişey diyemedim yok teyze ben numaramı vermiyorum diyemedim peki dedim verdim numaramı
Biraz önce kadın aradı " oğlanla bir görüşün , hiç aramamışsın bizim oğlanı"dedi. Ben de"teyze kusura bakma olmayacak bu iş " dedim. Israrla soruyor "niye niyeeeeee ".bende "yaş farkı çok aramızda teyze o yüzden "dedim . Israr ediyor "bi görüşün, başka bişey var, niye yok diyosun".en sonunda bana ne dedi biliyor musunuz?
"O zaman sen bana bi kız bulacaksın"DELİ Mİ NE ?
"Tamam aklımda kalsın olursa mutlaka söylerim"dedimbaktım normal değil kadın.
En sonunda da su cümleyi kurdu
"Yavrum niye böyle yapıyorsunuz, oglumda bir sürü kişiye yok dedi.avukata, öğretmene hepsine bak yaşı kaç oldu.sen de öyle olacaksın"HAKKATEN DELİ ......
"Olmam işallah teyze" dedim kapattım telefonu.
BEN ANORMALİM HERHALDE BENİ BÖYLELERİ BULDUĞUNA GÖRE
Evet canım annesiTeyze dediğin oglanin annesi miydi?
Canim bana yolla teyzeyi, benimle yas farki az:))
teyzenin bi kaç tahtası eksikti kuzum
canım benim ya Kıyamam şansa bak...Kızlarrrrrrrrrr beni hep problemliler buluyor , Gülsem mi,ağlasam mı,iyi ki olmadı deyip sevinsem mi bilemedim
Geçen gün gelen görücü" numaranı ver oğluma vereyim de bi konuşun, bi görüşün" demişti.bende numaramı vermek istemedim çünkü olumlu bakmıyordum baktı ben numaramı vermek istemiyorum "ben oğlumun numarasını vereyim sen ara" dedi ben de "tamam "dedim aldım numarayı aramam olur biter diye düşündüm.kadın" sende numaranı bana ver" dedi arada ararım dedi bişey diyemedim yok teyze ben numaramı vermiyorum diyemedim peki dedim verdim numaramı
Biraz önce kadın aradı " oğlanla bir görüşün , hiç aramamışsın bizim oğlanı"dedi. Ben de"teyze kusura bakma olmayacak bu iş " dedim. Israrla soruyor "niye niyeeeeee ".bende "yaş farkı çok aramızda teyze o yüzden "dedim . Israr ediyor "bi görüşün, başka bişey var, niye yok diyosun".en sonunda bana ne dedi biliyor musunuz?
"O zaman sen bana bi kız bulacaksın"DELİ Mİ NE ?
"Tamam aklımda kalsın olursa mutlaka söylerim"dedimbaktım normal değil kadın.
En sonunda da su cümleyi kurdu
"Yavrum niye böyle yapıyorsunuz, oglumda bir sürü kişiye yok dedi.avukata, öğretmene hepsine bak yaşı kaç oldu.sen de öyle olacaksın"HAKKATEN DELİ ......
"Olmam işallah teyze" dedim kapattım telefonu.
BEN ANORMALİM HERHALDE BENİ BÖYLELERİ BULDUĞUNA GÖRE
kızlar aklımda bişey var ama....
acaba yapabilir miyiz...
akşamları 2 rekat haced namazı kılsak belli bir zaman belirlesek hep birlikte. ...
teheccudde kimimiz kalkamamis olabilir. ..
ama akşamları mesela 20-23 arası 2 rekatcik kilamaz miyiz. ..
Haced namazı nin öneminin büyük olduğunu öğrendim. ..
paylaşmak istedim. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?