Hayırlı eş için birlikte dua edelim

canım benim üzme kendini. ..
benimde başımdan geçti üstelik bırak yaş farkını boşanmış çocuklu biriydi. ..
çok uzulmustum çünkü böyle bir teklifle geleceklerini dusunmemistim insanların. ..
senin gibi kendimi yaşlı hissettim hatta sanki başka çarem yokmuş gibi bile düşündüm yani yaşım ilerledi artık hep böyle olur diye...
Halbuki unuttuğumuz bişey var ki...
Allah bizim için uygun kişiyi mutlaka hazırlamıştır. ..
sadece zamanı var beklenmesi gereken...
daha çok dua etmeliyiz. ..

İyi geceler kızlar
1000 tane salevat aldım.
Mübarek günler dün çok dua ettim sizlerede kadınlar kulübündeki bekar arkadaşlarımı da diye ekledim
Canım ağzına yüreğine sağlık rabbim kabul etsin isallah , benim dualarımda sa hepiniz varsınız ve ayrıca bütün Bekarlar

Kızlarrrrrrrrrr beni hep problemliler buluyor , Gülsem mi,ağlasam mı,iyi ki olmadı deyip sevinsem mi bilemedim
Geçen gün gelen görücü" numaranı ver oğluma vereyim de bi konuşun, bi görüşün" demişti.bende numaramı vermek istemedim çünkü olumlu bakmıyordum baktı ben numaramı vermek istemiyorum "ben oğlumun numarasını vereyim sen ara" dedi ben de "tamam "dedim aldım numarayı aramam olur biter diye düşündüm.kadın" sende numaranı bana ver" dedi arada ararım dedi bişey diyemedim yok teyze ben numaramı vermiyorum diyemedim peki dedim verdim numaramı

Biraz önce kadın aradı " oğlanla bir görüşün , hiç aramamışsın bizim oğlanı"dedi. Ben de"teyze kusura bakma olmayacak bu iş " dedim. Israrla soruyor "niye niyeeeeee ".bende "yaş farkı çok aramızda teyze o yüzden "dedim . Israr ediyor "bi görüşün, başka bişey var, niye yok diyosun".en sonunda bana ne dedi biliyor musunuz?

"O zaman sen bana bi kız bulacaksın"DELİ Mİ NE ?

"Tamam aklımda kalsın olursa mutlaka söylerim"dedim baktım normal değil kadın.

En sonunda da su cümleyi kurdu

"Yavrum niye böyle yapıyorsunuz, oglumda bir sürü kişiye yok dedi.avukata, öğretmene hepsine bak yaşı kaç oldu.sen de öyle olacaksın"HAKKATEN DELİ ......

"Olmam işallah teyze" dedim kapattım telefonu.

BEN ANORMALİM HERHALDE BENİ BÖYLELERİ BULDUĞUNA GÖRE

Teyze dediğin oglanin annesi miydi?

canım benim ya Kıyamam şansa bak...
ay ne dicem ya baksana herseyde bir hayır var...
Bu çocukla yaş farkı olmasaydı sen evet diyecektin dimi...
hiç üzülme canım demek ki hayırlı olmayacaktı Allah yaş farkını olumsuz gösterdi. ..
ay ilahi teyzeye bak...
oğlunu evlendirmeyi kafaya koymuş. ...
arar yine seni canım. ..

kızlar aklımda bişey var ama....
acaba yapabilir miyiz...
akşamları 2 rekat haced namazı kılsak belli bir zaman belirlesek hep birlikte. ...
teheccudde kimimiz kalkamamis olabilir. ..
ama akşamları mesela 20-23 arası 2 rekatcik kilamaz miyiz. ..
Haced namazı nin öneminin büyük olduğunu öğrendim. ..
paylaşmak istedim. ..

Regaip gecesi hem teheccüde hem de hacet namazını kilabiliriz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…