- 26 Şubat 2015
- 3.549
- 2.977
- 333
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #9.901
Evet canım annesi
Evet canım iyiki Hayır demişim dedim :) .ama bi yandan da üzülmedim değil kadının haline;bütün anneler evlatlarinin evlendiğini görmek istiyor, kadının 3 çocuğu var ucude bekar mış umitlendi demekki olur diye RABBIM onlarada Hayır kapılarını açsın....canım benim ya Kıyamam şansa bak...
ay ne dicem ya baksana herseyde bir hayır var...
Bu çocukla yaş farkı olmasaydı sen evet diyecektin dimi...
hiç üzülme canım demek ki hayırlı olmayacaktı Allah yaş farkını olumsuz gösterdi. ..
ay ilahi teyzeye bak...
oğlunu evlendirmeyi kafaya koymuş. ...
arar yine seni canım. ..
Evet canım süper fikir bence olur hatta ben az önce kıldım hacet namazı hepimize ve bütün bekarlara hayırlı eş istedim, Rabbimin kuş'a bile nasip ettiği yuva dan istedim hepimize.Ben varım canım namaz kılmayakızlar aklımda bişey var ama....
acaba yapabilir miyiz...
akşamları 2 rekat haced namazı kılsak belli bir zaman belirlesek hep birlikte. ...
teheccudde kimimiz kalkamamis olabilir. ..
ama akşamları mesela 20-23 arası 2 rekatcik kilamaz miyiz. ..
Haced namazı nin öneminin büyük olduğunu öğrendim. ..
paylaşmak istedim. ..
:)Aa canım o zaman isabet olmuş. Iyi ki reddetmişsin
kızlar merhaba ne güzel şeyler paylaşmışsınız baştan beri okuyamadım ama ben çalıştığım için çok bir şey yapamıyorum ama aranıza
katılmayı istiyorum
o zaman katılmak istiyorum inanın bende o kadar zor durumdayım ki duaya çok ihtiyacım var . maddi olarak değil ama manevi olarak çok zor zamanlar geçiriyorumCanim hepimiz calisiyoruz, elimizden geldigi kadar biseyler yapiyoruz, katilirsan cok seviniriz..
kızlar merhaba ne güzel şeyler paylaşmışsınız baştan beri okuyamadım ama ben çalıştığım için çok bir şey yapamıyorum ama aranıza katılmayı istiyorum
o zaman katılmak istiyorum inanın bende o kadar zor durumdayım ki duaya çok ihtiyacım var . maddi olarak değil ama manevi olarak çok zor zamanlar geçiriyorum
hoşbulduk canım benim sağolasın :) anladım canım benim aktif olduğumuz zamanlarda olur inşallahHoşgeldiniz aramıza. Hemen hemen hepimiz regliyiz sanırım şu an o yüzden şu aralar pasifiz :)
hoşgeldin canım aramıza. ...kızlar merhaba ne güzel şeyler paylaşmışsınız baştan beri okuyamadım ama ben çalıştığım için çok bir şey yapamıyorum ama aranıza katılmayı istiyorum
Hoşbulduk canım benim . Hepinizin Regaib Kandili mübarek olsunhoşgeldin canım aramıza. ...
amin inşallah bol bol dua edelim herkes içinRegaib Kandiliniz Mübarek Olsun Kızlar!
Rabb'im bugünün kıymetini bilenlerden eylesin. Hakkıyla O'na razı olacağı işleri, ibadetleri yerine getirtmeyi nasip etsin inşaAllah..
Bugün bol bol dua edelim, salavat getirelim, Rabb'imizin o güzel isimleriyle O'nu zikredelim, tevbe istiğfar çekelim..
O'ndan gönlümüzdeki helal kıldığı isteklerimizi dünyamız, ahiretimiz, dinimiz, kendimiz, ailemiz,.. için hayırlı olacak şekilde nasip etmesini dileyelim, isteyelim inşaAllah..
Kızlar n'olursunuz beni de duanıza katın.. inşaAllah bende size dua edicem.. Mevla'm bize hayırlı bir eş, hayırlı bir yuva, hayırlı evlat(lar) nasip etsin inşaAllah.. (amin amin amin)
Allah'a emanet olun..
inşallah dualarımız kabul olur ve inşallah gönül muradımızı verir allah.. amin..Bizlere dünya ve ahiret mutluluğu getirecek, Allah'ın sevdiği ve bizimde sevebileceğimiz, bizi sevebilecek hayırlı insanın karşımıza çıkması için birlikte dua edelim mi? Ama dualarımız hiç durmasın, Allah duada ısrar edeni severmiş, biz de ısrarla bizim için hayırlı olacak insanın karşımıza çıkması için dua edelim.
hayırlı kandiller canım benim ben dün gece kalktım sahur yapmadan önce kıldım . İnşallah bu akşamda kalkabilirim bende dua ettim herkes için hayırlısı neyse o olsun diyeHayırlı kandiller yoldaslarim... Bu gece teheccüde kalkacağım İNSALLAH. Kim Bana katılmak ister? Hepimize dua edeceğim
Kızlar size bir şey anlatmak istiyorum dün bir arkadaşımın dedesi vefat etti dede eskiden küçük tahta el arabasıyla sokaklarda boncuk satarmış o yüzden adı boncukçu dedeydi gerçek adını dün öğrendim adı Ömer miş. Adamcağız küçücük bi evde oğluyla beraber kalıyordu oğluda biraz hasta o yüzden evlenmemiş kimseyle bu dede geceleri hep teheccüd namazına kalkar namazını kılar kurban geldiğinde kurbanı keser ramazan ayında orucunu tutar namazını zaten aksatmaz çok eskiden kılamadığı namazlarınında kazalarını kılmış sadece hacca gidememiş nur yüzlü bir ihtiyar . dün sabah namazında torununa kendisine abdest aldırmasını istediğini gözleriyle ima etmiş son 2 aydır ayağa kalkamıyordu ve konuşamıyordu namazını kılmış sonra önce bi Al demiş daha sonra lah deyip son nefesini vermiş . ve ikindi namazında gömüldüğünde aradan onca zaman geçmesine rağmen mezara koyarken kefenin üstünden evlatlarının eline sıcaklığı geliyormuş ve öldüğünde elini, dedenin yüzüne eline ayağına süren kişilerin elleri gül kokuyormuş herkes birbirine dedemi veya babamı kim gülsuyuyla sildi mis gibi gül suyu kokuyor diyorlarmış ve sabah taziye için gelen komşular bile evin içinde o kokuyu duymuşlar ve dün 70000 salavat , 1000 ihlas sayısını bilmedikleri kadar Ayetel kürsi ve okunan Yasin tebareke amme ve diğer sureler. dün herkes bu ölümden bahsetti herkes imrenerek anlattı Rabbim bizide son nefesimize kadar imanı nasip etsin güzel ahlak güzel amelle ahiret yolculuğumuza çıkmayı nasip etsin .
amin inşallah 'Secdede Son Nefes' diye bi kitap var Halit Ertuğrulun okudunuz mu bilmem ama harika bi kitap secdede geçen bi ömrü anlatıyorAllah hepimize hayırlı bir ömür ve hayırlı güzel ölümler nasip etsin Rabbim. Ölmek O na kavuşmak olsun, hesap gününde bagislasin Rabbim bizi. Amiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?