- 18 Haziran 2008
- 2.954
- 2.010
- 658
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #10.981
merhaba leyla hanım Rabbim gönül darlığınızı tez zamanda feraha çıkarsın sıkmayın canınızı Rabbim her kulunu duyan görendir elbet vardır bir zamanı dualarınızı sabrınızı eksik etmeyin. isterseniz bu sayfası takip edin sizde aramıza katılın arkadaşlarla kendi aramızda dilimizin döndüğünce dualar okuyoruz.Hanimlar merhaba,
Cok uzun suredir yurtdisinda yasiyorum ve artik yalnizliktan bunaldim. Bu yillar icinde hayrili bir kismet de karsima cikmadi. Buralarda herkes kendi halinde. Mesajimi okuyanlar iclerinden bir dua edip hayirlisiyla yalnizligimin cozume kavusmasini dilerlerse cok makbule gecer. Atik mutsuzluktan ev depresyondan akil sagligimi yitirecegim Alah muhafaza.
Selamlarimla!
canım cumaya kadar bitirebilirsek güzel olur aslında ama okuyamayan olursa devam ederiz tabibenım 65 oldu. ne zamana bitirmeyi planlayalım.
canım üzülme listemiz devam edecek nasıl olsa bir sonrakine yazarız ismini ya da bu listede hepsini okuyamayan arkadaş olursa sen kalanı okursun ben seni şimdi listeye yazıyorum kenarına not yazarım yetiştiremeyen olursa sen tamamlarsın olur mu ister misinsitede mi problem var benim internetimde mi bilmiyorum ama yeni konu geldikçe hiç haberdar olamamışım üzüldüm
canım üzülme listemiz devam edecek nasıl olsa bir sonrakine yazarız ismini ya da bu listede hepsini okuyamayan arkadaş olursa sen kalanı okursun ben seni şimdi listeye yazıyorum kenarına not yazarım yetiştiremeyen olursa sen tamamlarsın olur mu ister misin
tamam canım yazıyorum ismini eksik olursa okursun olmazsa yeni listeye yazarız ismini inşaallahevet teşekkür ederim, eksik olursa tamamlayayım ya da yeni listeye katılayım, memnun olurum
tamam canım sen 181 tane oku kalanı tamamlarız annenden de Allah razı olsun ağzınıza sağlıkhatice35(anne) 55 tane okuyacaktı. tamamladı...benım 115 oldu. okumak ısteyen olursa benım payıma düşenden 50 tane alabilir. bende 181 okurum. bu aralar çok zaman bulamıyorum... ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSİN İNŞAALLAH.
merhaba leyla hanım Rabbim gönül darlığınızı tez zamanda feraha çıkarsın sıkmayın canınızı Rabbim her kulunu duyan görendir elbet vardır bir zamanı dualarınızı sabrınızı eksik etmeyin. isterseniz bu sayfası takip edin sizde aramıza katılın arkadaşlarla kendi aramızda dilimizin döndüğünce dualar okuyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?