Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Selamün aleyküm canlar. Ben eski üyelerdenim iki senedir evlilik için dua ediyoruz burada son zamanlarda son bi kaç aydır yoktum burada. Rumuzumdan hatırlayanlar bilir beni, eskiden beraber dua ettiğimiz dua kardeşlerim var yeni listenizde. ümitsizlik değil de tevekküle başladım Allahıma bıraktım en hayırlısı ver diye. Çok şükür şimdi görüştüğüm biri var. İnşallah Allahım tamamına erdirir. Burada edilen birbirimize ettiğimiz dualar emin olun boş değil. Dua edip evlenenler oldu burada. Ben görüşüyordum sonra burdada arkadaşlarla çok dua ettiğim sırada onunla bişey çıkıyor ayrılıyordum. Dualar hayırsız olduğundan o kişilerden ayırdı beni. Gerçekten de nasibim değilmiş hepsi de başkasıyla evlendi. Dua edelim canlar sakın vazgeçmeyelim. Bana da dua edin ne olur Allah razı olsun dua edenlerden de etmeyenlerden de.. Sizlere de daha daha iyilerini versin Rabbim.

Allah tamamina erdirsin!

arkadaşlar yeni listemizde 4444 adet tefriciye okuyoruz inşallah Rabbim kabul etsin

1-@gulbera------------------ 231
2-@sitare035 --------------- 115
3-@benvebendeniz -------- 156
4-@Saksı_Degilim_Ben
5-@denizinmavisi -------- 231
6-@maviask --------------- 231
7-@turta yağmuru
8-@esoss88
9-@frikadelle ------------ 231
10-@lilruba
11- neyiseda
12-@lavieenrose
13-@Nara87 -------------- 231
14-@roseiera ------------- 231
15-@love_story
16-@kamuhe
17-@deryaderya
18-@selince3 ------------231
19-@cansu_tr ----------- 231
20-@hatice35 ----------55
21-@angeliki3 -------------- okuyamayan arkadaşlarımızın eksiklerini tamamlayacak

arkadaşlar bu listemizde yeni kişi almıyoruz katılmak isteyen olursa bir sonraki liste için ismini yazdırsın.

Kişi başına 231 adet tefriciye okuyoruz

belirlediğimiz sayı çok fazla değil kızlar okuduktan sonra bildirim yapın mutlaka okuyamayan olursa da mutlaka bildirsin eksikleri tamamlarız inşaallah Rabbim tez zamanda dualarımızı kabul etsin amin

arkadaşlar yeni listemizde 4444 adet tefriciye okuyoruz inşallah Rabbim kabul etsin

1- gulbera ------------------ 231
4-@Saksı_Degilim_Ben
7-@turta yağmuru ------ 100
8-@esoss88 -------------- 231
10-@lilruba
11- neyiseda
12-@lavieenrose
15-@love_story
16-@kamuhe
17-@deryaderya
21-@angeliki3 -------------- okuyamayan arkadaşlarımızın eksiklerini tamamlayacak

arkadaşlar bu listemizde yeni kişi almıyoruz katılmak isteyen olursa bir sonraki liste için ismini yazdırsın.

belirlediğimiz sayı çok fazla değil kızlar okuduktan sonra bildirim yapın mutlaka okuyamayan olursa da mutlaka bildirsin eksikleri tamamlarız inşaallah Rabbim tez zamanda dualarımızı kabul etsin amin

Maşallah ne güzel, bu şekilde haberler almamız bizi de mutlu ediyor. Allah gönlünüze göre vermiş, hayırlısı ile tamamına erer inşallah.

Bu arada ne güzel kalabalıklaşmış burası. Tefriciye de az kalmış, yeni listeyi heyecanla bekliyorum:))

Maşallah ne güzel, bu şekilde haberler almamız bizi de mutlu ediyor. Allah gönlünüze göre vermiş, hayırlısı ile tamamına erer inşallah.
Amin Allah razı olsun kardeşim. Ne güzel yürekli insanlar gelmiş bu dua topiğimize. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin ve hepimiz hayırlı yuvalar kuralım inşaallah

1- gulbera ------------------ 231
4-@Saksı_Degilim_Ben ---231
7-@turta yağmuru ------ 100
8-@esoss88 -------------- 231
10-@lilruba
11- neyiseda
12-@lavieenrose
15-@love_story
16-@kamuhe
17-@deryaderya

Aleyküm selam esrazambak. Öyle sevindim ki anlatamam. Seni çok merak ediyordum uzun süredir yoktun burada. Görüştüğün kişi umarım hakkında hayırlı olandir senin için. Allah tamamına erdirsin. Şu duayı oku bol bol. Rabbi yessir velatu assir. Rabbi temmim bil hayr. ( Rabbim zorlastirma, kolaylaştırır Rabbim hayırlı bir sonuca ulastir. ) darısı da bizim başımıza inşallah

Amin Allah razı olsun kardeşim. Ne güzel yürekli insanlar gelmiş bu dua topiğimize. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin ve hepimiz
hayırlı yuvalar kuralım
inşaallah

Canim cok sevindim, kendimmis gibi adeta anlatamam, Allah tamamina erdirsin hayirlisiyla, son gunlerde moralim cok bozuktu, duzeldi sayende. Allah razi olsun..

Hayırlı geceler arkadaşlar, listemizde birkaç eksikler var. Okuyamayacak arkadaşlar varsa bildirsin tamamlayalım, eksik kalmasın dualarımız. hayırlısı ile tamamlayalım inşallah:) İçimden bu aralar daha fazla ve daha sık dualar etmek geliyor, sabırsızlanıyorum, sık boğaz ettiysem affedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…