- 22 Temmuz 2013
- 1.228
- 668
- 198
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #11.001
Selamün aleyküm canlar. Ben eski üyelerdenim iki senedir evlilik için dua ediyoruz burada son zamanlarda son bi kaç aydır yoktum burada. Rumuzumdan hatırlayanlar bilir beni, eskiden beraber dua ettiğimiz dua kardeşlerim var yeni listenizde. ümitsizlik değil de tevekküle başladım Allahıma bıraktım en hayırlısı ver diye. Çok şükür şimdi görüştüğüm biri var. İnşallah Allahım tamamına erdirir. Burada edilen birbirimize ettiğimiz dualar emin olun boş değil. Dua edip evlenenler oldu burada. Ben görüşüyordum sonra burdada arkadaşlarla çok dua ettiğim sırada onunla bişey çıkıyor ayrılıyordum. Dualar hayırsız olduğundan o kişilerden ayırdı beni. Gerçekten de nasibim değilmiş hepsi de başkasıyla evlendi. Dua edelim canlar sakın vazgeçmeyelim. Bana da dua edin ne olur Allah razı olsun dua edenlerden de etmeyenlerden de.. Sizlere de daha daha iyilerini versin Rabbim.
tabiki de canım.sen yine de konuyu takip edersen iyi olur liste bitince tekrar hatırlatırsınBir sonraki listeye beni de ekler misiniz rica etsem?
Selamün aleyküm canlar. Ben eski üyelerdenim iki senedir evlilik için dua ediyoruz burada son zamanlarda son bi kaç aydır yoktum burada. Rumuzumdan hatırlayanlar bilir beni, eskiden beraber dua ettiğimiz dua kardeşlerim var yeni listenizde. ümitsizlik değil de tevekküle başladım Allahıma bıraktım en hayırlısı ver diye. Çok şükür şimdi görüştüğüm biri var. İnşallah Allahım tamamına erdirir. Burada edilen birbirimize ettiğimiz dualar emin olun boş değil. Dua edip evlenenler oldu burada. Ben görüşüyordum sonra burdada arkadaşlarla çok dua ettiğim sırada onunla bişey çıkıyor ayrılıyordum. Dualar hayırsız olduğundan o kişilerden ayırdı beni. Gerçekten de nasibim değilmiş hepsi de başkasıyla evlendi. Dua edelim canlar sakın vazgeçmeyelim. Bana da dua edin ne olur Allah razı olsun dua edenlerden de etmeyenlerden de.. Sizlere de daha daha iyilerini versin Rabbim.
Amin Allah razı olsun kardeşim. Ne güzel yürekli insanlar gelmiş bu dua topiğimize. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin ve hepimiz hayırlı yuvalar kuralım inşaallahMaşallah ne güzel, bu şekilde haberler almamız bizi de mutlu ediyor. Allah gönlünüze göre vermiş, hayırlısı ile tamamına erer inşallah.
Amin Allah razı olsun kardeşim. Ne güzel yürekli insanlar gelmiş bu dua topiğimize. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin ve hepimiz
hayırlı yuvalar kuralım
inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?