Hayırlı eş için birlikte dua edelim

kızlar şu gün bitecek diye gün belirlemedik kimseyi zorlamak istemiyorum ama daha fazla gecikmezse de güzel olur gibi sanki sayı tamamlamak için değil samimi içten inanarak okumak lazım kimseyi zor durumda bırakmayalım okuyamayacak durumda olan varsa lütfen bildirsin tamamlarız Allahın izniyle

arkadaşlar yeni listemizde 4444 adet tefriciye okuyoruz inşallah Rabbim kabul etsin

1- gulbera ------------------ 231
2-@sitare035 --------------- 115
3-@benvebendeniz -------- 156
4-@Saksı_Degilim_Ben ---231
5-@denizinmavisi -------- 231
6-@maviask --------------- 231
7-@turta yağmuru ------ 100
8-@esoss88 -------------- 231
9-@frikadelle ------------ 231
10-@lilruba
11- neyiseda -----------100
12-@lavieenrose
13-@Nara87 -------------- 231
14-@roseiera ------------- 231
15-@love_story ---------- 131
16-@kamuhe
17-@deryaderya
18-@selince3 ------------231
19-@cansu_tr ----------- 231
20-@hatice35 ----------55
21-@angeliki3 -------------- okuyamayan arkadaşlarımızın eksiklerini tamamlayacak

arkadaşlar bu listemizde yeni kişi almıyoruz katılmak isteyen olursa bir sonraki liste için ismini yazdırsın.

Kişi başına 231 adet tefriciye okuyoruz

belirlediğimiz sayı çok fazla değil kızlar okuduktan sonra bildirim yapın mutlaka okuyamayan olursa da mutlaka bildirsin eksikleri tamamlarız inşaallah Rabbim tez zamanda dualarımızı kabul etsin amin

arkadaşlar yeni listemizde 4444 adet tefriciye okuyoruz inşallah Rabbim kabul etsin

1- gulbera ------------------ 231
2-@sitare035 --------------- 115
3-@benvebendeniz -------- 156
4-@Saksı_Degilim_Ben ---231
5-@denizinmavisi -------- 231
6-@maviask --------------- 231
7-@turta yağmuru ------ 100
8-@esoss88 -------------- 231
9-@frikadelle ------------ 231
10-@lilruba --------------- 231
11- neyiseda -----------100
12-@lavieenrose
13-@Nara87 -------------- 231
14-@roseiera ------------- 231
15-@love_story ---------- 131
16-@kamuhe
17-@deryaderya
18-@selince3 ------------231
19-@cansu_tr ----------- 231
20-@hatice35 ----------55
21-@angeliki3 -------------- okuyamayan arkadaşlarımızın eksiklerini tamamlayacak

arkadaşlar bu listemizde yeni kişi almıyoruz katılmak isteyen olursa bir sonraki liste için ismini yazdırsın.

Kişi başına 231 adet tefriciye okuyoruz

belirlediğimiz sayı çok fazla değil kızlar okuduktan sonra bildirim yapın mutlaka okuyamayan olursa da mutlaka bildirsin eksikleri tamamlarız inşaallah Rabbim tez zamanda dualarımızı kabul etsin amin

Arkadaşlar biraz dertleselimmi
Nasreddin hocanın dağdan düşmesi gibi bana damdan düşeni getirin diyorya. ..
bekarin halinden de bekarlar anlar diye düşünüyorum. ..

kızlar aslında söyle bir durum yaşıyorum. ..
acaba normal mi yoksa ben mi sorunluyum. ..
hani bir yanım yaş kemale erdi evlen diyor...
bir yanim da kısmet çıkınca biri aracı olmak isteyince bir huzursuzluk oluyor bende...
acaba görüşme nasıl olcak nasıl biri çıkacak karşıma. ..
olumsuz olursa aracı olanlara nasıl söyleyeceğim. ..
kararsizliklar sarıyor bir yanimi. ..
sizde yasiyormusunuz bu durumu. ..
birde geçmişte gorusmelerim oldu ve hep olumsuzdu gönlüme göre biri çıkmadı karşıma. ..
ondan belki de benim ki tukenmislik sendromu

Dertleşsek iyi olur evet :) geçenlerde bi görücu geldi kızlar ama çocuk benden 2 yaş küçükmus bu yüzden olmadı. Bi de benim görüştüğüm bir çocuk vardı onunla da 4. Bulusmamizdan sonra bitirdik. Nedeni de şu ben evlenince bana yardım eden bir eş isterim hayat müşterek falan dedim o da ben yardım edemem dedi ataerkil bir ailede büyüdüm falan dedi bu şekilde bi konuşmadan sonra bitirme kararı aldık. Şu an boşlukta gibiyim biraz da umutsuzluk var. Rabbim sabrimi da sukrumu de artır diyorum dua ediyorum. Kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun ya

Bana kısmet filan çıkmıyor ailede pek olmuyor öyle şeyler ama hrm evlenmek istiyorum hemde korkuyorum ne gerek var diyorum sevgi saygı biterse ne olacak bekle diyorum.sonra yeter artıkbenimde düzenim olsun birbirimizi mutlu edeceğimiz bir eşim yuvam olsun diyorum.

Görüştüğün çocukla bitirdin mi canım

ay canım ya niye bu erkekler bu kadar odun anlamıyorum. ..
bari dese elimden geldiğince yardım ederim diye ama yok İşte kafaları odunluga çalışıyor. ..

İnsan karşındakinden hiç emin olamıyor konusu geçmese hiç bilmeyecektin belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…