- 26 Şubat 2015
- 3.549
- 2.978
- 333
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #11.021
Tabbikiii :)))Arkadaşlar biraz dertleselimmi
Nasreddin hocanın dağdan düşmesi gibi bana damdan düşeni getirin diyorya. ..
bekarin halinden de bekarlar anlar diye düşünüyorum. ..
Merhaba canım hosgeldinTabbikiii :)))
Hoşbuldum sende hoşgeldin :)Merhaba canım hosgeldin
Hoşbuldum sende hoşgeldin :)
kesinlikle sohbet edelim rahatlariz...Evet ya arada sohbet iyi olur
Bana kısmet filan çıkmıyor ailede pek olmuyor öyle şeyler ama hrm evlenmek istiyorum hemde korkuyorum ne gerek var diyorum sevgi saygı biterse ne olacak bekle diyorum.sonra yeter artıkbenimde düzenim olsun birbirimizi mutlu edeceğimiz bir eşim yuvam olsun diyorum.kızlar aslında söyle bir durum yaşıyorum. ..
acaba normal mi yoksa ben mi sorunluyum. ..
hani bir yanım yaş kemale erdi evlen diyor...
bir yanim da kısmet çıkınca biri aracı olmak isteyince bir huzursuzluk oluyor bende...
acaba görüşme nasıl olcak nasıl biri çıkacak karşıma. ..
olumsuz olursa aracı olanlara nasıl söyleyeceğim. ..
kararsizliklar sarıyor bir yanimi. ..
sizde yasiyormusunuz bu durumu. ..
birde geçmişte gorusmelerim oldu ve hep olumsuzdu gönlüme göre biri çıkmadı karşıma. ..
ondan belki de benim ki tukenmislik sendromu
Bana kısmet filan çıkmıyor ailede pek olmuyor öyle şeyler ama hrm evlenmek istiyorum hemde korkuyorum ne gerek var diyorum sevgi saygı biterse ne olacak bekle diyorum.sonra yeter artıkbenimde düzenim olsun birbirimizi mutlu edeceğimiz bir eşim yuvam olsun diyorum.
ay canım ya niye bu erkekler bu kadar odun anlamıyorum. ..Dertleşsek iyi olur evet :) geçenlerde bi görücu geldi kızlar ama çocuk benden 2 yaş küçükmus bu yüzden olmadı. Bi de benim görüştüğüm bir çocuk vardı onunla da 4. Bulusmamizdan sonra bitirdik. Nedeni de şu ben evlenince bana yardım eden bir eş isterim hayat müşterek falan dedim o da ben yardım edemem dedi ataerkil bir ailede büyüdüm falan dedibu şekilde bi konuşmadan sonra bitirme kararı aldık. Şu an boşlukta gibiyim biraz da umutsuzluk var. Rabbim sabrimi da sukrumu de artır diyorum dua ediyorum. Kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun ya
İnsan karşındakinden hiç emin olamıyor konusu geçmese hiç bilmeyecektin belkideDertleşsek iyi olur evet :) geçenlerde bi görücu geldi kızlar ama çocuk benden 2 yaş küçükmus bu yüzden olmadı. Bi de benim görüştüğüm bir çocuk vardı onunla da 4. Bulusmamizdan sonra bitirdik. Nedeni de şu ben evlenince bana yardım eden bir eş isterim hayat müşterek falan dedim o da ben yardım edemem dedi ataerkil bir ailede büyüdüm falan dedibu şekilde bi konuşmadan sonra bitirme kararı aldık. Şu an boşlukta gibiyim biraz da umutsuzluk var. Rabbim sabrimi da sukrumu de artır diyorum dua ediyorum. Kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?