Hayırlı eş için birlikte dua edelim

canım benim de binde bir kısmet çıkıyor ondada sevinemiyorum bile neden böyleyim ben

Biri aracı olduğunda bu yöntem artık bana daha güvenilir geliyor. Önceden senin gibi düşünürdüm korkardim bu yüzden hep kendim bulmak istedim buldum da ama hepsi fos çıktı. Bundan sonra kendim bulmak için çaba gostermeyecegim her şeyi akışına bırakacağım. Öyle rahatım ki. Yani Rabbime teslim edeceğim kendimi. Hakkımızda hayırlısı

İnsan karşındakinden hiç emin olamıyor konusu geçmese hiç bilmeyecektin belkide

Canim ben o kadar dua ettim ki Allah im hayırlı degilsek bir şekilde bitsin ne olur yardım et diye. Zaten olmayacağını hissediyordum. Yani şöyle ben dindar muhafazakâr bi kızım o da rahat bi insandı ve dediğim dedik. Ama biraz daha gorusseydik kaptiracaktim kendimi çünkü sevmeye başlamıştım. Rabbim beni bir hayırsız dan korudu bence .

ne guzel yazmışsın canım...
evet aracı olunca aile hakkında da bilgi sahibi oluyor insan. ..
ama ben hep olumsuz olduğu için gorusmelerim bir huzursuzluk var...
artık mutlu olamıyorum
mesela bir arkadaşım biriyle tanıştıran istiyor ama ben çok geriliyorum. ..
kimseyi begenmiyorsun diyorlar birde. ..
aslında işin aslı maneviyati güçlü biri istiyorum o da çıkmıyor karşıma. ..

ay canım ya niye bu erkekler bu kadar odun anlamıyorum. ..
bari dese elimden geldiğince yardım ederim diye ama yok İşte kafaları odunluga çalışıyor. ..

Kendini dürüstçe bana gösterdiği için şimdiden o kadar sansliyim ki. Zaten bizden olmazdı canım iyi oldu böyle

Öyle iyi anlıyorum ki seni. Ama korkma sakın. Bence biraz da olsa uygun gordugunle devam et tanımaya çalış hemen kestirip atma. Kesinlikle daha güvenilir bu yöntem

Amin canım.Hayırları bir an önce yaklaşırsın Rabbim hayal kırıklığı gerçekten dayanılmaz oluyor.
eskilerin bir sözü var beni çok etkileyen
isteyip de sahip olduğunuzda bir hayır sahip olamadiginizda bin Hayır vardır derler...
belki de Rabbim daha hayirlisini hazirliyordur senin için. ..

Aynı duygu durumu bende de var canım. Sürekli kendimi anlatmaktan, yeni birileriyle tanışmaktan sıkıldım. Bu da mı olmayacak korkusu yaşamaktan bunaldım. Yüreğim hızlı hızlı çarpıyor, panik atak olucam yakında.
Ben de geçtiğimiz günlerde biriyle tanıştım, uzaktan bir tanıdık. Görüştük çok güzel geçti, elektirik aldım. O da benden almış olmalı ki eve gidince, ertesi gün mesaj attı, aradı. Bir kaç hafta böyle sürdükten sonra aramayı kesti. Ben aradım, bişey mi oldu aramadın dedim. İşte çok yoğundum falan filan diye geveledi, sonra da işte ağzından şu sözler çıktı: Daha önce yaşadığı ilişkiden çok yara armış, kimseye güvenemiyorum. Kendimi geri çekiyorum, sanki kimseyi artık sevemiycem gibi geliyor dedi. Ben de anlayışla karşıladım ve kendimize düşünmek için zaman verdik. Yaklaşık 20 gün olucak ses seda yok. Tam da birinden elektirik almışken kızlar çok moralim bozuldu. Sürekli yarım kalıyor ilişkilerim. Devamı gelmiyor.Aklım onda olduğundan yeni kişilere de şans veremiyorum, haksızlık yapıyomuşum gibi geliyor. Allah'a havale ediyorum. Vardır bunda da bir hayır diyorum.

Öyle iyi anlıyorum ki seni. Ama korkma sakın. Bence biraz da olsa uygun gordugunle devam et tanımaya çalış hemen kestirip atma. Kesinlikle daha güvenilir bu yöntem
haklısın ama işte çok bunaldim artık. ..
aracı olan kişilerin yorumları önceden hiç etkilemedi beni ama artık etkileniyorum olumsuz olunca bir sürü laf isitiyorum. ..Allah gonlumuze göre versin

Bende hep öyle dua ederim ama ne biter bizim ilişkimiz nede tamamına erer bende bilemez olurum öyle.bazen bir sebep olur hayırlı değilmiş derim hayrı yaklaştır Rabbim derim yine bu çıkar gelir.Tükendim yani

Bence bu çocuktan umudu kesip yeni çıkan kismetlere yonelmelisin. Eğer gercekten hoslansaydi eskisini bir çırpıda unuturdu canım emin olabilirsin. Bu arada yaş kaç senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…