- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #11.241
yok yok bıkmak değilde illaki adet olan olacak mesela ilk aklıma gelen :)canım olursa bu listeyle 2 tur okuruz girmek çıkmak yok giren çıkamıyo burdan
zor gelirse tek tur okuruz zaten kimseyi zorlamayalım keyifle okusun herkes bıkmadan
canım bi kaç gün bekle istersen daha yeni okumaya başladık eksik kalırsa okursun yine2 tane daha okudum toplam 3 tane oldu.
Ben fetih okumaya devam edeyim mi kizlar okuyamayanlar falan olursaa onlarin yerine olsun.
Allah razı olsun annendenben henüz başlayamadım ama annem bizim için bir fetih ve 489 ya fettah okumuş :) Allah kabul etsin dualarımızı. Aminnn :)
doğru olacak tabi 41 e karar verdik hadi okumaya o zamanyok yok bıkmak değilde illaki adet olan olacak mesela ilk aklıma gelen :)
neyse ben okumaya başlarım bugün fetihleri inşallah
Canım ben hakkımı okumaya çalışayım okuyamazsam düşeriz.Allah razı olsun annendencanım istersen sen kendi sayından düşebilirsin annenin okuduklarını
Tamam canim. Ben esma cok fazla okuyamiyorum dilim dolaniyor kurani daha rahat okuyorum bi oturusta 2 3 fetih okuyabilirim, kuran okumayi ondan istiyorum.canım bi kaç gün bekle istersen daha yeni okumaya başladık eksik kalırsa okursun yine
canım kızlara soralım o zaman okuyamam diyen olursa sen tamamlarsınTamam canim. Ben esma cok fazla okuyamiyorum dilim dolaniyor kurani daha rahat okuyorum bi oturusta 2 3 fetih okuyabilirim, kuran okumayi ondan istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?