Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Canim fetih suresini herkese tek tek degil topluca 41adet okuyoruz, kisi basi 2ya da 3 adet dusuyor, ya vedud dimi serifini Ben de duymustum oldukca fazilletliymis canim

Kizlar gününüz aydin olsun. Biraz önce hepimiz icin dua ettim. Cuma günü sela ile ezan arasi Cuma suresi hayirli evlilik icin okunur diye duymustum, ben okuyacagim hepimiz icin lnsallah, müsayit olan, okuyabilecek durumda olan varsa okusun,rabbim kabul etsin.

yeni listemiz

1- gulbera -------------- 3 Fetih + 489 (4) Ya Fettah
2- Nara87 -------------- 2 Fetih + 489 Ya Fettah
3- Turta Yagmuru ---- 3 Fetih
4- Amor-a ------------ 3 Fetih + 489 Ya Fettah
5- denizinmavisi ---- 3 Fetih + 489 Ya Fettah
6- frikadelle ----------3 Fetih + 489 Ya Fettah
7- Benvebendeniz
8- sitare035
9- esoss88 -------------- 1 Fetih+ 489 Ya Fettah
10- @neyisada --------2 Fetih okuyacak
11- Gooseberry --------- 2 Fetih + 489 Ya Fettah
12- roseiera
13- Lilruba
14- lulamaee
15- L Leylaleyli
16- C cansu_tr
17- Saksi_Degilim_Ben

TOPLAM = 20 Fetih + 489 ( 10) Ya Fettah

41 Fetih Suresi + 489 Ya Fettah okuyoruz
(Ya Fettah esmasını herkes için ayrı ayrı okuyoruz )

7 kişi 3 fetih , 10 kişi 2 fetih okuyunca sayı tamamlanmış oluyor

listemize yeni isim almıyoruz katılmak isteyenler yeni liste için isim yazdırsın.

Benden çok yaşayacaksın heralde, aynı şeyi söyleyecektim...Kızlar cuma suresi de çok faziletliymiş hatta 3 cuma arka arkaya tekrarlamak lazımmış. Bir suya 18 tane okunup 1 hafta boyunca o su içiliyor ve 3 cuma bu durum tekrar ediliyormuş aklınızda bulunsun

slm ben 3 fetih, 489 ya fettah ESMASINI OKUDUM. HAYIRLI CUMALAR..ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞAALLAH. BU ARADA BU HAFTA SONU SEHIR DIŞINA CIKIYRM. GRZX.

arkadaslar hayirli cumalar, ben de bugun 3 fetih okuyup bilgi vericem size,2 gündür bi konuyu araştırıyorum inanin aklimda siz de varsınız birseylerden emin olup sizinle paylaşmak istiyorum konu kisaca okumalardaki gezegen saatleri..Bunun dinimizdeki yeri ve dualara katkisi nedir gerçekten merak ediyorum ve araştırma halindeyim..Bilgisi olan var mı?Ben deneme asamasindayim gerceklik payi varsa hayatimiza onemli katkısı olacak bir konu..
Allah kabul etsin, hayirli cumalar

Canim ben 16× 489 ya Fettah okudum yani herkes icinde okudum sukur Allah kabul etsin kismetlerimiz acilsin bir an once..

Gezegen saatleri genelde islere baslama yolculuga cikma vs durumlarda kullaniliyor eskiler icin. Ben cok dikkat edemiyorum ama gunlere mesela dikkat edebilirim bugun Cuma Venus yani Zühre gunu ask evlilik ticaret para dua gibi konularda etkili bir gün ve Islam da önem vermis bugüne. Zihinsel isler icin Carsamba iyidir yolculuklar icin persembe eger sıkı calisman disiplinli olman gerekiyorsa satürn gunu olan Cumartesi iyidir.

3*489 :1467 tane Ya Fettah zikrini bende çektim fetih süresini de hafta sonu okuyacağım işten zaman kalmıyor Rabbim hepimize hayırlı bir yuva nasip eder inşallah amin hayırlı cumalar hepimize ...

yeni listemiz

1- gulbera -------------- 3 Fetih + 489 (4) Ya Fettah
4- Amor-a ------------ 3 Fetih + 489 (16)Ya Fettah
6- frikadelle ----------4 Fetih + 489 Ya Fettah
7- Benvebendeniz
8- sitare035 ----------- 3 Fetih + 489 Ya Fettah
12- roseiera
13- Lilruba
14- lulamaee
15- L Leylaleyli
16- C cansu_tr ------- 489 (3) Ya Fettah
17- Saksi_Degilim_Ben

TOPLAM = 26 Fetih + 489 ( 29) Ya Fettah

listemize yeni isim almıyoruz katılmak isteyenler yeni liste için isim yazdırsın.

yeni listemiz

1- gulbera -------------- 3 Fetih + 489 (7) Ya Fettah
4- Amor-a ------------ 3 Fetih + 489 (16)Ya Fettah
6- frikadelle ----------4 Fetih + 489 Ya Fettah
7- Benvebendeniz
8- sitare035 ----------- 3 Fetih + 489 Ya Fettah
12- roseiera
13- Lilruba
14- lulamaee
15- L Leylaleyli
16- C cansu_tr ------- 489 (3) Ya Fettah
17- Saksi_Degilim_Ben

TOPLAM = 26 Fetih + 489 ( 32) Ya Fettah

Zikir çekerken gün ve saatler oluyor onu mu diyorsun acaba ben araştırmıştım ve dikkat ediyordum şu sıralar yoğunum dikkat edemiyorum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…