Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Zikir çekerken gün ve saatler oluyor onu mu diyorsun acaba ben araştırmıştım ve dikkat ediyordum şu sıralar yoğunum dikkat edemiyorum malesef

Merhaba, evet gün ve saatlerden bahsedilmis ancak kurani kerim disinda biseye itibar etmedigim icin temkinli yaklasiyorum..
Ben her saat dua edilebilecegine inaniyorum ancak belki bazi zamanlar daha ozeldir..Her yolu denicez artık :)

Merhaba, evet gün ve saatlerden bahsedilmis ancak kurani kerim disinda biseye itibar etmedigim icin temkinli yaklasiyorum..
Ben her saat dua edilebilecegine inaniyorum ancak belki bazi zamanlar daha ozeldir..Her yolu denicez artık :)
Zikir çekerken baktığımda bulduğum günleri saatleri yazmıştım.sonra bense yüzük olmayınca uygulama indirdim zikir için orada günleri saatleri yazıyor.Hani illa o günde değilde misal Fettah zikri çarşamba ise çekiyorum sonra diğerlerinide görmüş oluyorum çekiyorum.Yani amacım gün değişde hatırlamış oluyorum.

Kızlar,Birsey takıldı aklima.. Niyet ederken kullanici adlarimizi okumak dogru oluyor mu acaba..Komik seyler de cikiyor ortaya :))

Daha dogru olmasi icin bişey yapabilirmiyiz acaba..Emek veriyoruz, ufak tefek hatalar yuzunden zayi etmesin rabbim..

Bu arada gulbera 3 adet fetih suresi okudum. .Ya fettah esmasi da cekip sayiyi bildiricem canim

Canım kullanıcı adlarına niyet etmek çok mantıklı değil gerçekten. ben niyet ederken ben ve benimle birlikte dua eden arkadaşlarım diye niyetlendim. Sonuçta Allah bilir dimi kimler olduğunu. Zaten önemli olan dil ile değil kalp ile niyet etmek

Kullanıcı adlarımızın yanına isimlerimizi mi yazsak acaba:) esoss88 doğru diyosun aslında Allah her şeyi en iyi bilendir, kimlere dua ettiğimizi bilir. Ben de sayfamızdaki tüm arkadaşlara diye dua ediyorum.

Merhaba arkadaslarim,

doğru söylüyosunuz,allah herseyi şüphesiz bilir ancak ben her birimizin adini anıyorum tek tek..daha samimi oluyo die düşünüyorum..Tam moda girip tek tek sayiyorum isimlerimizi, derken bi gülme geliyo :))) dusunsenize cok orjinal güzel kullanici adları var, Allahim saksı değilim ben arkadasim icin, frikadelle arkadaşım icin, esoss88 arkadasim icin..:))
Allah hayatlarimiza nese katip tum dileklerimize kavuştursun sans versin kizlar, hayirli olup hayırlı insanlarla karsilasalim inşallah:)

Kızlar ya ben yeni ayrılık yaşadım malum.7 yıllık bir ilişkiydi ama öyle bir yeter artık dedim ki ağlayamadım bile.

Ben hiç cesaret edemediğim birşey yaptım ve yeni bir ilişkiye başladım.hemde kuzenimle.yani biz daha geçen sene tanışmıştık gerçi önceden bir iki denk geldik o kadar.çok korkuyorum çok.yani boşluktan ona sıcaklık duyduysam ya eskisine olan bıtkınlık ona vrsa olan sevgimi örttüyse.herşey bir anda gelişti asla olmaz dediğim şey başıma geldi ne düşünücegimi şaşırdım

canim insallah hakkinda en hayirlisi ne ise o olsun insallah duygusal dusunuyorsundur malum en mantikli bir sekilde dusunup karar verisin insallah canim Allah icinde bulundugun durumdan seni en hayirli yone yoneltsin Allah basiretini arttirsin ettigimiz dualari rabbim kabul buyursun... :)

Teşekkür ederim canım.bir yanım korkudan erkenden bırak git diyor.bir yanım olabilir mi eski eskide kaldı bak anlaşılıyorsun diyor.umarım farkında olmadan kandırmıyorumdur kendimi

biraz kafanı dinleseydin be canım. Bi de kuzen derken uzaktan kuzen mi

biraz kafanı dinleseydin be canım. Bi de kuzen derken uzaktan kuzen mi
Aynen canım hiç aklımda yoktu ki yani biraz farkındaydım ama o açılırsa emin olacaktım ve hayır olmaz diyecektim plan buydu ama akşam bşr anda ilerledi iş birşey yapamadım resmen tutuldum kaldım ya.ve keşke uzaktan olsa öz kuzenim halamın oğlu

Arkadaşlar bu arada ben 3 tane Fetih suresi okudum. Ya fettah'a daha başlamadım. Bu burda kalsın. bölmeyeyim konuyu. Hakkında hayırlısı olsun canım gençsin daha bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…