- 5 Ocak 2015
- 141
- 132
- 33
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #11.281
Zikir çekerken gün ve saatler oluyor onu mu diyorsun acaba ben araştırmıştım ve dikkat ediyordum şu sıralar yoğunum dikkat edemiyorum malesef
Zikir çekerken baktığımda bulduğum günleri saatleri yazmıştım.sonra bense yüzük olmayınca uygulama indirdim zikir için orada günleri saatleri yazıyor.Hani illa o günde değilde misal Fettah zikri çarşamba ise çekiyorum sonra diğerlerinide görmüş oluyorum çekiyorum.Yani amacım gün değişde hatırlamış oluyorum.Merhaba, evet gün ve saatlerden bahsedilmis ancak kurani kerim disinda biseye itibar etmedigim icin temkinli yaklasiyorum..
Ben her saat dua edilebilecegine inaniyorum ancak belki bazi zamanlar daha ozeldir..Her yolu denicez artık :)
canım toplamda 4 fetih mi okumuş oldun
Canım kullanıcı adlarına niyet etmek çok mantıklı değil gerçekten. ben niyet ederken ben ve benimle birlikte dua eden arkadaşlarım diye niyetlendim. Sonuçta Allah bilir dimi kimler olduğunu. Zaten önemli olan dil ile değil kalp ile niyet etmekKızlar,Birsey takıldı aklima.. Niyet ederken kullanici adlarimizi okumak dogru oluyor mu acaba..Komik seyler de cikiyor ortaya :))
Daha dogru olmasi icin bişey yapabilirmiyiz acaba..Emek veriyoruz, ufak tefek hatalar yuzunden zayi etmesin rabbim..
Bu aradagulbera 3 adet fetih suresi okudum. .Ya fettah esmasi da cekip sayiyi bildiricem canim
Kızlar,Birsey takıldı aklima.. Niyet ederken kullanici adlarimizi okumak dogru oluyor mu acaba..Komik seyler de cikiyor ortaya :))
Daha dogru olmasi icin bişey yapabilirmiyiz acaba..Emek veriyoruz, ufak tefek hatalar yuzunden zayi etmesin rabbim..
Bu aradagulbera 3 adet fetih suresi okudum. .Ya fettah esmasi da cekip sayiyi bildiricem canim
Canım kullanıcı adlarına niyet etmek çok mantıklı değil gerçekten. ben niyet ederken ben ve benimle birlikte dua eden arkadaşlarım diye niyetlendim. Sonuçta Allah bilir dimi kimler olduğunu. Zaten önemli olan dil ile değil kalp ile niyet etmek
Kullanıcı adlarımızın yanına isimlerimizi mi yazsak acaba:)esoss88 doğru diyosun aslında Allah her şeyi en iyi bilendir, kimlere dua ettiğimizi bilir. Ben de sayfamızdaki tüm arkadaşlara diye dua ediyorum.
Yine ben varım canım. Anlat bakalım ne oldu?Kızlar burada olan varmı ay derleşmek mi diyeyim panik mi diyeyim öyle birşey var paylaşmak istiyorum
Teşekkür ederim canım.bir yanım korkudan erkenden bırak git diyor.bir yanım olabilir mi eski eskide kaldı bak anlaşılıyorsun diyor.umarım farkında olmadan kandırmıyorumdur kendimicanim insallah hakkinda en hayirlisi ne ise o olsun insallah duygusal dusunuyorsundur malum en mantikli bir sekilde dusunup karar verisin insallah canim Allah icinde bulundugun durumdan seni en hayirli yone yoneltsin Allah basiretini arttirsin ettigimiz dualari rabbim kabul buyursun... :)
Kızlar ya ben yeni ayrılık yaşadım malum.7 yıllık bir ilişkiydi ama öyle bir yeter artık dedim ki ağlayamadım bile.
Ben hiç cesaret edemediğim birşey yaptım ve yeni bir ilişkiye başladım.hemde kuzenimle.yani biz daha geçen sene tanışmıştık gerçi önceden bir iki denk geldik o kadar.çok korkuyorum çok.yani boşluktan ona sıcaklık duyduysam ya eskisine olan bıtkınlık ona vrsa olan sevgimi örttüyse.herşey bir anda gelişti asla olmaz dediğim şey başıma geldi ne düşünücegimi şaşırdım
Aynen canım hiç aklımda yoktu ki yani biraz farkındaydım ama o açılırsa emin olacaktım ve hayır olmaz diyecektim plan buydu ama akşam bşr anda ilerledi iş birşey yapamadım resmen tutuldum kaldım ya.ve keşke uzaktan olsa öz kuzenim halamın oğlubiraz kafanı dinleseydin be canım. Bi de kuzen derken uzaktan kuzen mi
26 canımBenvebendeniz yasin kac canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?