Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Kızlar ruhum darlanıyor benim de , böyle bir uyandığımda elimde ayağımda titremeler filan, kalbim çok hızlı çarpıyor. Panik atak olmaktan korkuyorum. Niye bu kadar takıyorum kafamı anlamıyorum ki çok şükür sağlığım yerinde , bir ailem, bir işim var... ama yine de ruh eşim olmadan kendimi eksik hissediyorum.

Bu akşam kuzenimin nişanı vardı, kendisini çok sevdiğim halde ayaklarım geri geri gitti, sanki herkes bana acıyarak bakıyormuş gibi hissediyorum. Salona girişleri işte konfetiler eşliğinde filan nasıl mutlulular, sürekli gülücükler saçtılar etrafa, ikisi de pek güzeldi maşallah.Allah daha iyi etsin onları. Allahım a yalvarıyorum, başka mutluluklara bakıp kendimi kahretmeyim, mutsuzluk yaşamayım. Artık ben de yanımda eşimle nişanlımla iştirak edeyim göğsümü gere gere, tabiki en hayırlısı en iyisi olsun Rabbim, o kadar çok dua ediyorum ki kızlar, sürekli dilimde esmalar, sureler, namazlar... Gözlerim yaşarıyor gizlemeye calışıyorum. Ol de olsun Allahım diyorum, icabet edecektir inşallah inanıyorum, çünkü ben Rabbimi çok seviyorum.

Rabbim hataya düşürmesin bizi geçecek.Şu an bekliyorsun ya olmaz sonra bir bakmışsın tam vazgeçmişken düşünmezken oluverir.üstüne düştükçe kaçıyor gibi geliyor bana.

Canim kardesim benim Güzel günler yakinda insallah rabbim çabalayani boşa çıkarmayacak... Rabbim gönlüne göre en hayırlı kismeti çıkarsın inşallah karşına "Rabbin için sabret"... Rabbim ol desin Olsun insallah tez vakitte... bol bol Furkan suresi 64. canim inşallah rabbim göz aydinligi verecek birini nasip etsin iki dünya mutluluğu versin rabbim...

Rabbim hataya düşürmesin bizi geçecek.Şu an bekliyorsun ya olmaz sonra bir bakmışsın tam vazgeçmişken düşünmezken oluverir.üstüne düştükçe kaçıyor gibi geliyor bana.

Allahım nefsimle beni baş başa bırakma diyorum. Aslında kimden duyduysam bu evlilik konusunda işte istedim çabaladım olmadı en sonunda kafama takmamaya çalıştım, Allaha bıraktım, tevekkül ettim dedikten sonra bir şeyler oluyor . Bu kadar düşünmemem gerek belki de ama takıyorum işte kendime de sinir oluyorum, niye bu kadar istiyorum ben de bilmiyorum, kişinin tabiatı herhalde, yalnız olmak istememe durumu.

Tabi ki insan hep bir destek ister ama bazen hani iş sıkıntısı olur yada ailede birşeyler işte o zaman şimdi sırasımı dediğimiz vakitte olur :) düşünmemek içinde zorlama kendini senin elinde olan bir şey değil ki Rabbim güzel şeylerle karşılaştırsın o güzelliklerin içinden hayırlı eşin çıksın karşına İnşAllah

Canım adaşım sağol Allah razı olsun, mesajların bana her zaman moral olmuştur. Tamam canım Furkan suresini de okurum, umarım tez vakitte kavuşuruz muratlarımıza, ben çatlamadan Seni her daim motive, olacağına inanmış bir şekilde görüyorum maşallah, sakin bir şekilde dualarını edip bekliyorsun. Sende böyle paniklemeler olmuyor mu, azıcık bize de tiyo ver

Allahım senin de gönlünün sıkıntısını tez vakitte gidersin, hayırlı olanı en iyisini yoluna düşürsün canım, sağol bu saatte moral verdin

Canim Furkan 74 olacakti estagfirullah. benim daha okulum bitmediginden malum bu sakinligim acele etmiyorum ama dua ediyorum yine de rabbime hayirli bi kismet nasip etsin diye insallah :)
canim burdaki uhuvvet(kardeslik) ortamini cok sevdim cunku biz belki hic gormedigimiz kimseleriz ve birbirimize dua ettikce meleklerde amin diyor insallah Rabbim bizi daha guzel yerlerde bulustursun :)
benim cok isteyip yalvardigim bir duam vardi rabbime, bana gore uzunca bi sure gibi geliyordu... seytan bos durmayip beni isyan ettirmek istiyordu ve isyan etmekten Allaha siginiyordum sabirsizlik iste hemen olmasini istiyordum Efendimiz Allah duada israr edenleri sever buyurmus . Furkan suresi son ayette de Duaniz olmasa Rabbim size ne diye deger versin ki diye geciyor :) su damlalari damlaya damlaya taşı delebilir dua da boyle insallah ben mukafatini goruyorum insallah hep boyle surer canim guzel kalplerden dua iste , kimin duasinin kabul olacagini bilemeyiz :) rabbim en hayirli kapilari Fettah ismi serifi hurmetine açsın sana insallah...

Slm bende aynı dertten muzdribim allahım bütün isteyenlere istediğini versin yanında banada kimsenin gözünü kimsde koyması n teklik o na mahsus bizi iki cihanda yüzümüzü güldürecek insana es etsin hayırlısı ile ol desin oluversin inşallah aminnnnn

İyi akşamlar kızlar çok garip duygular içindeyim görüştüğüm biri vardı farklı şehirlerdeydik yaşantılar taban tabana zıttı ben çok istemiştim "o" olsun bazı şeyleri değiştirebilsin fln olmadı tutarlı biri değildi ve bitti şimdi haberini aldım haftaya nişanı varmış öyle garip oldum ki onu sevmiyorum bunu biliyorum ama neden kendimi kötü hissediyorum(

Yaşanmışlıklar var çünkü böyle hissetmen çok normal. Sevmiyorsan atlatmak daha kolay olacak senin için. Hem farklıymışsınız da senin için böylesi hayırlıdır eminim

yeni listemiz

1- gulbera -------------- 3 Fetih + 489 (7) Ya Fettah
2- Nara87 -------------- 2 Fetih + 489 Ya Fettah
3- Turta Yagmuru ---- 3 Fetih + 489 Ya Fettah
4- @maviask ------------ 3 Fetih + 489 (16)Ya Fettah
5- denizinmavisi ---- 3 Fetih + 489 (7) Ya Fettah
6- frikadelle ----------4 Fetih + 489 Ya Fettah
7- Benvebendeniz -- 489 (2) Ya Fettah
8- sitare035 ----------- 3 Fetih + 489 Ya Fettah
9- esoss88 -------------- 1 Fetih+ 489 Ya Fettah
10- @neyisada --------2 Fetih okuyacak
11- Gooseberry --------- 2 Fetih + 489 Ya Fettah
12- roseiera --------- 3 Fetih +
13- Lilruba
14- lulamaee -------- 3 Fetih
15- L Leylaleyli
16- C cansu_tr ------- 489 (3) Ya Fettah
17- Saksi_Degilim_Ben 2 Fetih + 489 (5) Ya Fettah

TOPLAM = 34 Fetih + 489 ( 43 ) Ya Fettah

41 Fetih Suresi + 489 Ya Fettah okuyoruz
(Ya Fettah esmasını herkes için ayrı ayrı okuyoruz )

7 kişi 3 fetih , 10 kişi 2 fetih okuyunca sayı tamamlanmış oluyor

listemize yeni isim almıyoruz katılmak isteyenler yeni liste için isim yazdırsın.

Hım evet okul öncelik olmalı, bu konuda en iyisini yapıyorsun. Ben de okul hayatım boyunca ve bir iş sahibi olana kadar hiç düşünmedim evlenmeyi, önce iş sonra evlilik dedim. Ama tabi nasip bu işler, üniversitede okurken evlenen arkadaşlarım da vardı, kimisi keşke bu kadar erken evlenmeseydim diyor, kimisi iyi ki evlenmişim diyor.
Sen dualara sığınarak çok iyi ediyorsun ve bunların boşa gitmeyeceğini düşünüyorum inşallah. Benim de çok isteyerek, ağlayarak ettiğim bir isteğim dualar ile oldu bin şükür. Çok istiyorsan oluyor ya, buna inanıyorum. Burası bana da çok ilginç geliyor, tanımadığımız insanlara dualar ediyoruz, müthiş bişey bu. Bazen gerçekten ferahlıyorum sizlere dua edince, içim açılıyor. Selincim, Rabbim bu dünya ve ahiret sıkıntılarını gidersin. Sonsuz Rahmeti olan Allahım sana da hayırlı bir kapı açsın, gönlünde Allah aşkı olan, ona baktığında Rabbimi hatırlayacağın bir eşin olsun inşallah.Bu arada da hayırlısı ile de okulunuz bitirirsin canım, Amin

bişiy di,kkatimi çekti konu sahibi kocayı bulmuş çocuk duası leveline atlamış. açtığı topikte nice kızlar koca bekliyo hala. bütün duaları kendimi topladı ne :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…