- 1 Mayıs 2015
- 1.102
- 3.016
- 133
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #11.321
bişiy di,kkatimi çekti konu sahibi kocayı bulmuş çocuk duası leveline atlamış. açtığı topikte nice kızlar koca bekliyo hala. bütün duaları kendimi topladı ne :)
sırası gelen gidiyo valla :) ben 28,5 yaşındayım hiç acelem yok kendimi hocaya okutuyim diyom kısmet açılsın diye değilde evlenme isteği gelsin diyeSadece o değil burdan evlenip giden çok bekar oldu. Şu anda evlilik aşamasında olanlar da var. Aybirgen in mutlu evliliği bize umut oluyor ayrıca
Evet sevmiyorum ancak bukadar kötü düşünen bi insanın işinin rast gitmesi mutluluğa adım atması canımı yakmıyo değil .. Kdşke önce benim nişanım olsaydı :)))Yaşanmışlıklar var çünkü böyle hissetmen çok normal. Sevmiyorsan atlatmak daha kolay olacak senin için. Hem farklıymışsınız da senin için böylesi hayırlıdır eminim
Evet sevmiyorum ancak bukadar kötü düşünen bi insanın işinin rast gitmesi mutluluğa adım atması canımı yakmıyo değil .. Kdşke önce benim nişanım olsaydı :)))
Canım ben adet oldum daha fazla fetih okuyamacağım . istersen anneminkini ekle.yeni listemiz
1-gulbera -------------- 3 Fetih + 489 (7) Ya Fettah
2-Nara87 -------------- 2 Fetih + 489 Ya Fettah
3-Turta Yagmuru ---- 3 Fetih + 489 Ya Fettah
4- @maviask ------------ 3 Fetih + 489 (16)Ya Fettah
5-denizinmavisi ---- 3 Fetih + 489 (7) Ya Fettah
6-frikadelle ----------4 Fetih + 489 Ya Fettah
7-Benvebendeniz -- 489 (2) Ya Fettah
8-sitare035 ----------- 3 Fetih + 489 Ya Fettah
9-esoss88 -------------- 1 Fetih+ 489 Ya Fettah
10-neyiseda --------2 Fetih okuyacak
11-Gooseberry --------- 2 Fetih + 489 Ya Fettah
12-roseiera --------- 3 Fetih +
13-Lilruba
14-lulamaee -------- 3 Fetih
15- L Leylaleyli
16- C cansu_tr ------- 489 (3) Ya Fettah
17-Saksi_Degilim_Ben 2 Fetih + 489 (5) Ya Fettah
TOPLAM = 34 Fetih + 489 ( 43 ) Ya Fettah
41 Fetih Suresi + 489 Ya Fettah okuyoruz
(Ya Fettah esmasını herkes için ayrı ayrı okuyoruz )
7 kişi 3 fetih , 10 kişi 2 fetih okuyunca sayı tamamlanmış oluyor
listemize yeni isim almıyoruz katılmak isteyenler yeni liste için isim yazdırsın.
tamam canım anneninkini ekliyorumCanım ben adet oldum daha fazla fetih okuyamacağım . istersen anneminkini ekle.
canım katılmak isteyenlerle liste yapıyoruz istediğimiz bir duayı belirleyip hep birlikte okuyoruz bu listemizin bitmesine az kaldı sen takip etmeye devam et bir sonraki listeye senide eklerizMerhaba ben de hayrlı kısmetim evlilik için bol dua ediyorum yasım 31 beni de aranıza alır mısınız nasıl oluyor okumalarımız devam edelim birlikte ... Ismim Fatma .. Rabbim kimseyi yuvasız yalnız bırakmasınAllah'ıma emanet olun
işte bütün mesele bu :)) evli ya da nişanlı olsaydın hiç tınmazdın bile, ama beni üzen, evlilik konusunda tutarsız davranan adam ayrıldıktan 23-3 ay sonra hemen evleniyorsa insan bir tuhaf oluyor haliyle .. ne yapalım ama olanda hayır var demek lazım, kendimize yazık ediyoruz üzülünce, kimsenin ruhu duymuyor ki ..
1.sini okudum 2.sini okuyorum canım. Çok yavaş im biliyorum kusura bakma. Ayrıca ya Fettah da okuyacağım 489 kereneyiseda canım 2 tane Fetih suresi okuyacaktın okudun mu
yok canım estfi okuyunca bildirirsin1.sini okudum 2.sini okuyorum canım. Çok yavaş im biliyorum kusura bakma. Ayrıca ya Fettah da okuyacağım 489 kere
inşallah gönlünüzce olur :)kizlar benim hayirli hayirsiz bilmiyorum amma bir esim var :) sukurler olsun ondan raziyim ( arada tartissak bile 5 dakayya barisiyoruz) :) benim duam bu aralar eşimin işleri bır az kotu, calısdıkları yerden paranı zamanında alamıyor ve ışi itirmek korkusu var. maddi sikintilar da bir yandan. onun hayirlisi ile işinde kalip çalışması ve maddi sikintilardan kurtulmasi için dualariniza ihtiyacimiz var. maddi sikintilardan kurtulsak da kendimize ayri bir ev alip yeni eve cikartik
benim listemin baslamasina az kaldi diye duami yazdim )) İNSALLAH esim hep hayirli olurdu biz bir omur mutlu oluruz. Amin. darisi sizlerin basina. kecen yilben de burda sizler kimi hayirli es için dua ediyordum . dualar kabul oluyor. inami itirmek yok ve dualara devammm
kizlar benim hayirli hayirsiz bilmiyorum amma bir esim var :) sukurler olsun ondan raziyim ( arada tartissak bile 5 dakayya barisiyoruz) :) benim duam bu aralar eşimin işleri bır az kotu, calısdıkları yerden paranı zamanında alamıyor ve ışi itirmek korkusu var. maddi sikintilar da bir yandan. onun hayirlisi ile işinde kalip çalışması ve maddi sikintilardan kurtulmasi için dualariniza ihtiyacimiz var. maddi sikintilardan kurtulsak da kendimize ayri bir ev alip yeni eve cikartik
benim listemin baslamasina az kaldi diye duami yazdim )) İNSALLAH esim hep hayirli olurdu biz bir omur mutlu oluruz. Amin. darisi sizlerin basina. kecen yilben de burda sizler kimi hayirli es için dua ediyordum . dualar kabul oluyor. inami itirmek yok ve dualara devammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?