- 1 Haziran 2014
- 1.521
- 858
- 123
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #11.341
Saol canim. Kecen yil burda dua ediyordum. Eylulde kismetim beni buldu. Ekimde ben onu gordum. Kasimda nisan. Martda da duyin. Nisandan da hamileyim. Insallah ocak ayinda bir kizimiz olmali. Yani hec bir dua cevapsiz kalmiyor. Allah hepimizin dualarini kabul etsin.AMINaa canım sen evlimisin, maşşallah ne güzel demek burdaki duaların kabul oldu. Ne güzel, Allah evliliğinizi daha iyi etsin. Bir de dualarımızı topluca ettiğimizden sayfadaki arkadaşlarıma hayırlı eş ver diyorum, sana da istediğin duaları edeyim canım. Allah tüm maddi ve manevi sıkıntılarını gidersin inşallah.
Saol canim. Kecen yil burda dua ediyordum. Eylulde kismetim beni buldu. Ekimde ben onu gordum. Kasimda nisan. Martda da duyin. Nisandan da hamileyim. Insallah ocak ayinda bir kizimiz olmali. Yani hec bir dua cevapsiz kalmiyor. Allah hepimizin dualarini kabul etsin.AMIN
sırası gelen gidiyo valla :) ben 28,5 yaşındayım hiç acelem yok kendimi hocaya okutuyim diyom kısmet açılsın diye değilde evlenme isteği gelsin diye
o bulaşık çamaşır ütü ev şlerini düşündükçe kanım çekiliyo. yansiyonum düşüyo kendi dolabımı toplamaktan acizim koca evi nasıl çekip çevirem. bide bi erkeğin beni sonsuza kadar sevebileceğine inansım gelmiyo. bazen ben bile kendime tahammül edemiyorum elin adamı nasıl bana katlansın ya da ben ona katlanıyım bilmem ki? geceleri adamın gırtlağına bıçağı saplayıveririmişim gibi geliyoNeden istek yok ki genelde kadınlar 25i geçince paçaları tutuşur :)
o bulaşık çamaşır ütü ev şlerini düşündükçe kanım çekiliyo. yansiyonum düşüyo kendi dolabımı toplamaktan acizim koca evi nasıl çekip çevirem. bide bi erkeğin beni sonsuza kadar sevebileceğine inansım gelmiyo. bazen ben bile kendime tahammül edemiyorum elin adamı nasıl bana katlansın ya da ben ona katlanıyım bilmem ki? geceleri adamın gırtlağına bıçağı saplayıveririmişim gibi geliyo
sabah sabah güldürdün beni Rabbimde seni güldürsün :)) sen yinede güzel düşün dua yerine geçsino bulaşık çamaşır ütü ev şlerini düşündükçe kanım çekiliyo. yansiyonum düşüyo kendi dolabımı toplamaktan acizim koca evi nasıl çekip çevirem. bide bi erkeğin beni sonsuza kadar sevebileceğine inansım gelmiyo. bazen ben bile kendime tahammül edemiyorum elin adamı nasıl bana katlansın ya da ben ona katlanıyım bilmem ki? geceleri adamın gırtlağına bıçağı saplayıveririmişim gibi geliyo
Çocukları çok severim ama uzaktan bi evladım olsun istiyorum ama onunda sorumluluğu çok fazla. gece kusmaları ateşi isali , düşmeleri şımrıklığı ağlamaları, herşey ama herşeyBu kadar karamsar olma. Çocuk sahibi olmak istemez misin mesela bu bile yeter evlilik istemeye
öyle yapımaya çalışıyorum artıksabah sabah güldürdün beni Rabbimde seni güldürsün :)) sen yinede güzel düşün dua yerine geçsin
evet hep umitle dua etdim)Bunları duyunca çok mutlu oluyorum, içten ve ümitle dua etmişsiniz demek ki. Eşinizle ve evlatlarınızla tam istediğiniz gibi sağlıklı hayırlı dertsiz tasasız ömürleriniz olsun,eşinizin işleri düzelsin , kendi evinize çıkın inşallah.
gulbera ben 3 tane 489 ya fettah daha okudum canım
canım kusura bakmayın musait olamadım okumak için anca 2 tane fetih okuyabildimhayırlı sabahlarınız güzel bir gününüz geçsin kızlaar
listeyi perşembeye kadar bitirelim diyorum benLilruba ve L Leylaleyli den ses yok bugünde bildirim yapmazlarsa 5 tane Fetih suresi eksiğimiz var
Ben 2 tane Fetih okudum. 489 ya Fettah'i da yarin cekerim insallah. Bitince haber veririm. Allah kabul etsin hepsini!yeni listemiz
1-gulbera -------------- 3 Fetih + 489 (7) Ya Fettah
2-Nara87 -------------- 2 Fetih + 489 Ya Fettah
3-Turta Yagmuru ---- 3 Fetih + 489 Ya Fettah
4- @maviask ------------ 3 Fetih + 489 (16)Ya Fettah
5-denizinmavisi ----- 3 Fetih + 489 (10) Ya Fettah
6-frikadelle -----------4 Fetih + 489 Ya Fettah
7-Benvebendeniz ---- 489 (2) Ya Fettah
8-sitare035 ----------- 3 Fetih + 489 Ya Fettah
9-esoss88 -------------2 Fetih+ 489 Ya Fettah
10-neyiseda -----------2 Fetih okuyacak
11-Gooseberry ------------ 2 Fetih + 489 Ya Fettah
12-roseiera ------------ 3 Fetih
13-Lilruba
14-lulamaee ---------- 3 Fetih
15- L Leylaleyli
16- C cansu_tr -----------1 Fetih + 489 (3) Ya Fettah
17-Saksi_Degilim_Ben --2 Fetih + 489 (5) Ya Fettah
TOPLAM = 36 Fetih + 489 ( 46 ) Ya Fettah
41 Fetih Suresi + 489 Ya Fettah okuyoruz
(Ya Fettah esmasını herkes için ayrı ayrı okuyoruz )
7 kişi 3 fetih , 10 kişi 2 fetih okuyunca sayı tamamlanmış oluyor
listemize yeni isim almıyoruz katılmak isteyenler yeni liste için isim yazdırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?