Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Saol canim. Kecen yil burda dua ediyordum. Eylulde kismetim beni buldu. Ekimde ben onu gordum. Kasimda nisan. Martda da duyin. Nisandan da hamileyim. Insallah ocak ayinda bir kizimiz olmali. Yani hec bir dua cevapsiz kalmiyor. Allah hepimizin dualarini kabul etsin.AMIN

Bunları duyunca çok mutlu oluyorum, içten ve ümitle dua etmişsiniz demek ki. Eşinizle ve evlatlarınızla tam istediğiniz gibi sağlıklı hayırlı dertsiz tasasız ömürleriniz olsun,eşinizin işleri düzelsin , kendi evinize çıkın inşallah.

gulbera ben 3 tane 489 ya fettah daha okudum canım

yeni listemiz

1- gulbera -------------- 3 Fetih + 489 (7) Ya Fettah
2- Nara87 -------------- 2 Fetih + 489 Ya Fettah
3- Turta Yagmuru ---- 3 Fetih + 489 Ya Fettah
4- @maviask ------------ 3 Fetih + 489 (16)Ya Fettah
5- denizinmavisi ----- 3 Fetih + 489 (10) Ya Fettah
6- frikadelle -----------4 Fetih + 489 Ya Fettah
7- Benvebendeniz ---- 489 (2) Ya Fettah
8- sitare035 ----------- 3 Fetih + 489 Ya Fettah
9- esoss88 -------------2 Fetih+ 489 Ya Fettah
10- neyiseda -----------2 Fetih okuyacak
11- Gooseberry ------------ 2 Fetih + 489 Ya Fettah
12- roseiera ------------ 3 Fetih
13- Lilruba
14- lulamaee ---------- 3 Fetih
15- L Leylaleyli
16- C cansu_tr -----------1 Fetih + 489 (3) Ya Fettah
17- Saksi_Degilim_Ben --2 Fetih + 489 (5) Ya Fettah

TOPLAM = 36 Fetih + 489 ( 46 ) Ya Fettah

41 Fetih Suresi + 489 Ya Fettah okuyoruz
(Ya Fettah esmasını herkes için ayrı ayrı okuyoruz )

7 kişi 3 fetih , 10 kişi 2 fetih okuyunca sayı tamamlanmış oluyor

listemize yeni isim almıyoruz katılmak isteyenler yeni liste için isim yazdırsın.

Neden istek yok ki genelde kadınlar 25i geçince paçaları tutuşur :)
o bulaşık çamaşır ütü ev şlerini düşündükçe kanım çekiliyo. yansiyonum düşüyo kendi dolabımı toplamaktan acizim koca evi nasıl çekip çevirem. bide bi erkeğin beni sonsuza kadar sevebileceğine inansım gelmiyo. bazen ben bile kendime tahammül edemiyorum elin adamı nasıl bana katlansın ya da ben ona katlanıyım bilmem ki? geceleri adamın gırtlağına bıçağı saplayıveririmişim gibi geliyo

Bu kadar karamsar olma. Çocuk sahibi olmak istemez misin mesela bu bile yeter evlilik istemeye

sabah sabah güldürdün beni Rabbimde seni güldürsün :)) sen yinede güzel düşün dua yerine geçsin

evet hep umitle dua etdim)

Kızlar iyi geceler, var mı hayatında bir gelişme olan?

Ben size bugün bir tanışmamı anlatayım. Kuzenim ısrarla birinden bahsediyordu illa tanış diye. Ben de tanışırız diyip geçiştirdim çünkü yine olmayacak korkusu yaşamaktan bıkmıştım. Nese sonunda bugün tanışmak nasip oldu, bir kafeye oturduk arkadaşlarla, kuzenim çocuğu getirdi. İlk görüşte tip olarak beni hiç cezbetmedi, böle nasıl heyecanlı konuşamıyor bile, ben de öyleyim çok heyecanlandım. Nese ordan kalktık başka yere gittik , biraz daha açıldı bu . Çok fazla konuşkan değil,ben daha konuşkan çıktım onun yanında ama çok iyi niyetli bi çocuk anladığım kadarıyla, böyle kelimeleri seçerek konuşuyo beni kırmasın ürkütmesin diye. Duygusal biriymiş de aynı zamanda. Zaten 1-2 saat görüşebildik. Mantıken çok uyumlu geldi bana, işi, memleketi, kültürü, yaşı, vs. fakat işte ilk görüşte pek etkilenemedim kızlar. Sizce sonradan olur mu ki bişeyler, biraz daha tanımaya çalışayım mı sizce, bu durumları yaşayan vardır muhakkak içinizde, fikir verin lütfen

yazini sevine sevine okundum :) Cunku bugun saat oglen 3gibi sana dua ettim icimden geldi mutfakta temizlik yaparken tevafuk mu acaba :) Rabbim hakkinda hayirliysa eger devamini getirsin
sana karsi utanmasi hâyâ sahibi oldugunun gostergesidir insallah zamanla meramini daha iyi anlatir :)
hayirli gelismeler olur canim insallah hakkinda

Aaa ne güzel bir zamanda dua etmişsin canım, Allah razı olsun eksik olma. Evet düzgün ahlaklı birine benziyor, zaten kuzenim uygun görmese hayatta tanıştırmazdı. Ya şu nefsimi yenemiyorum bir türlü, gözüme yakışıklı hoş görünsün istiyorum, işte Rabbim beni imtihan ediyor. Halbuki bunlar geçici şeyler, yarın hepimiz yaşlanıcaz, elde ayakta güzellik kalmayacak. Gerçi çok kötü değil tipi de ne bilim hemen ilk görüşte etkilenemedim. Hayırlısı ise, gerçekten seveceksek birbirimizi olsun canım. Çok mutlu ettin beni yine, dualarda buluşmak dileğiyle...

Allah senden de razi olsun insallah hayirliysa olsun canim dua edelim :) insan gözüne hos gelsin istiyor yani dogal olarak yeni tanismissiniz daha insallah eger olacaksa Allah gözüne de sevdirsin kalbine de aklına da... :) :)

Ben 2 tane Fetih okudum. 489 ya Fettah'i da yarin cekerim insallah. Bitince haber veririm. Allah kabul etsin hepsini!

yeni listemiz

1- gulbera -------------- 3 Fetih + 489 (7) Ya Fettah
2- Nara87 -------------- 2 Fetih + 489 Ya Fettah
3- Turta Yagmuru ---- 3 Fetih + 489 Ya Fettah
4- @maviask ------------ 3 Fetih + 489 (16)Ya Fettah
5- denizinmavisi ----- 3 Fetih + 489 (10) Ya Fettah
6- frikadelle -----------4 Fetih + 489 Ya Fettah
7- Benvebendeniz ---- 489 (2) Ya Fettah
8- sitare035 ----------- 3 Fetih + 489 Ya Fettah
9- esoss88 -------------2 Fetih+ 489 Ya Fettah
10- neyiseda -----------2 Fetih okuyacak
11- Gooseberry ------------ 2 Fetih + 489 Ya Fettah
12- roseiera ------------ 3 Fetih
13- Lilruba ------------ 2 Fetih
14- lulamaee ---------- 3 Fetih
15- L Leylaleyli ----------- 2 Fetih
16- C cansu_tr -----------1 Fetih + 489 (3) Ya Fettah
17- Saksi_Degilim_Ben --2 Fetih + 489 (5) Ya Fettah

TOPLAM = 40 Fetih + 489 ( 46 ) Ya Fettah

41 Fetih Suresi + 489 Ya Fettah okuyoruz
(Ya Fettah esmasını herkes için ayrı ayrı okuyoruz )

7 kişi 3 fetih , 10 kişi 2 fetih okuyunca sayı tamamlanmış oluyor

listemize yeni isim almıyoruz katılmak isteyenler yeni liste için isim yazdırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…