- 17 Haziran 2013
- 3.571
- 2.543
- 333
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #15.061
Canim kabul ederiz tabiki yalniz bildirimlerini yapabileceksen okudum diye habersiz birakmayacaksan hosgeldin su an toplu okumamiz devam ediyor bittigi zaman 41 gun devam edecegimiz ayni salevati serife var ona ekleriz ne okuyacagimizi yaziyoruz zaten listedeselam kızlar. nasılsınız? bu sayfayı yeni gördüm yaptığınız şeye ben de katılmak istiyorum mümkünse. beni de kabul eder misiniz? ve ne yapmamız gerekiyor?
Allah kabul etsin inşallah hepimizin duasını. sizi takipte kalacam.Canim kabul ederiz tabiki yalniz bildirimlerini yapabileceksen okudum diye habersiz birakmayacaksan hosgeldin su an toplu okumamiz devam ediyor bittigi zaman 41 gun devam edecegimiz ayni salevati serife var ona ekleriz ne okuyacagimizi yaziyoruz zaten listede
Canim Rabbim tüm sıkıntılarini acsin insaAllah gene gel demeyeceğim insaAllah hayirli evlilik haberlerini vermek icin gelirsin :) Allaha emanetsinKızlar bnde bitirdim Rabbim hepimizin duasını kabul etsin inşallah bn listeden çıkmak durumdayım su aralar sorunlarım var maalesefhepiniz hakkınızı helal edin
Ben beklemedeyim canım bu arada bişey okuyayim diyorum. Ne önerirsin?canlar burayı unutmadınız inşaAllah :) ne alemdesiniz haber veren yazan da yok bir yazayım dedimO Ozzgeee rudecute bahar2701 nasıl gidiyor kuzular okumalar gulbera C cansu_tr canlar sizlerin nasıl gidiyor günlük okumalara geçebildiniz mi M mcrs sen de aklımdasın canım günlüğe geçince ekleyeceğim inşaAllah
Haberlerinizi eksik etmeyin canlarımm
canım istersen bizim toplu okuma bitince okumaya devam edeceğimiz salevatı meculeyi okumaya başlayabilirsinBen beklemedeyim canım bu arada bişey okuyayim diyorum. Ne önerirsin?
canlar burayı unutmadınız inşaAllah :) ne alemdesiniz haber veren yazan da yok bir yazayım dedimO Ozzgeee rudecute bahar2701 nasıl gidiyor kuzular okumalar gulbera C cansu_tr canlar sizlerin nasıl gidiyor günlük okumalara geçebildiniz mi M mcrs sen de aklımdasın canım günlüğe geçince ekleyeceğim inşaAllah
Haberlerinizi eksik etmeyin canlarımm
maşaAllah canım ağzına yüreğine sağlık Amin inşaAllah hayırlı haberlerimizi alırızŞükürler olsun bitirdim. İnşallah hepimizin gönlüne göre bir eş nasip olur
Canım ben de iyim günlük okumalarimiza başladım bugün. Özellikle sabah namazının ardından okumaya çalışıyorum. Valla bu aralar biraz ümidim kırık gibi, seytan yine benimle uğraşıyor sanırım. Hiç mutlu olamayacakmisim gibi geliyor. Belki de benim için hayırlısı budur diyorum. Rabbimden gelen her şeye razıyımdenizinmavisi kuzum sen nasılsın günlük okumalara geçebildin mi inşaAllah genel yazayım dedim bir canlandırayım buraları dedim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?