Hayırlı eş için birlikte dua edelim

selam kızlar. nasılsınız? bu sayfayı yeni gördüm yaptığınız şeye ben de katılmak istiyorum mümkünse. beni de kabul eder misiniz? ve ne yapmamız gerekiyor?
Canim kabul ederiz tabiki yalniz bildirimlerini yapabileceksen okudum diye habersiz birakmayacaksan hosgeldin su an toplu okumamiz devam ediyor bittigi zaman 41 gun devam edecegimiz ayni salevati serife var ona ekleriz ne okuyacagimizi yaziyoruz zaten listede

Allah kabul etsin inşallah hepimizin duasını. sizi takipte kalacam.

Canlarim bitirdim ben de çok şükür Rabbim hepimize dünya ahiret mutlu olacağımız hayırlı eşler nasib etsin inşaAllahuRahman

gulbera ---OKUNDU
C cansu_tr --OKUNDU
O Ozzgeee
denizinmavisi ---
rudecute --- (Gizem)
bahar2701 -----
Namaria ----- (Kadriye )---OKUNDU
Pembis Hayaller

Arkadaslar bitirenler gunluk ya latif (129 adet)ve 51 salavati mecule olarak devam edebilir isterlerse hem ara vermeden gunluk okumaya gecmis oluruz hem de gun gun okumanin faydasindan faydalaniriz
Dua yogunlugunuza bagli kendiniz karar verirsiniz. En az 41 gün devam edelim insaAllahuRahman

gulbera ---OKUNDU
C cansu_tr --OKUNDU
O Ozzgeee
denizinmavisi ---OKUNDU
rudecute --- (Gizem)
bahar2701 -----
Pembis Hayaller

Arkadaslar bitirenler gunluk ya latif (129 adet)ve 51 salavati mecule olarak devam edebilir isterlerse hem ara vermeden gunluk okumaya gecmis oluruz hem de gun gun okumanin faydasindan faydalaniriz
Dua yogunlugunuza bagli kendiniz karar verirsiniz. En az 41 gün devam edelim insaAllahuRahman

Kızlar bnde bitirdim Rabbim hepimizin duasını kabul etsin inşallah bn listeden çıkmak durumdayım su aralar sorunlarım var maalesef hepiniz hakkınızı helal edin
Canim Rabbim tüm sıkıntılarini acsin insaAllah gene gel demeyeceğim insaAllah hayirli evlilik haberlerini vermek icin gelirsin :) Allaha emanetsin

gulbera ---OKUNDU
C cansu_tr --OKUNDU
O Ozzgeee
denizinmavisi ---OKUNDU
rudecute --- (Gizem)
bahar2701 -----
Pembis Hayaller -- OKUNDU (Devam edemeyecek)

canlar burayı unutmadınız inşaAllah :) ne alemdesiniz haber veren yazan da yok bir yazayım dedim O Ozzgeee rudecute bahar2701 nasıl gidiyor kuzular okumalar gulbera C cansu_tr canlar sizlerin nasıl gidiyor günlük okumalara geçebildiniz mi M mcrs sen de aklımdasın canım günlüğe geçince ekleyeceğim inşaAllah
Haberlerinizi eksik etmeyin canlarımm

Ben beklemedeyim canım bu arada bişey okuyayim diyorum. Ne önerirsin?

Ben beklemedeyim canım bu arada bişey okuyayim diyorum. Ne önerirsin?
canım istersen bizim toplu okuma bitince okumaya devam edeceğimiz salevatı meculeyi okumaya başlayabilirsin
'Allahumme salli ala Seyyidina Muhammedin Salaten tehullu biha ugdeti ve tuferricu biha kurbeti ve tagdi biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve sellem' 51 defa bu salevatı ve 129 ya Latif okumaya başlayabilirsin canım hergün

gulbera ---OKUNDU
C cansu_tr --OKUNDU
O Ozzgeee
denizinmavisi ---OKUNDU
rudecute --- (Gizem)----OKUNDU
bahar2701 -----
Pembis Hayaller -- OKUNDU (Devam edemeyecek)
M mcrs --günlük okuma

Arkadaslar bitirenler gunluk ya latif (129 adet)ve 51 salavati mecule olarak başlayabilirler isterlerse hem ara vermeden gunluk okumaya gecmis oluruz hem de gun gun okumanin faydasindan faydalaniriz

denizinmavisi kuzum sen nasılsın günlük okumalara geçebildin mi inşaAllah genel yazayım dedim bir canlandırayım buraları dedim canım
Canım ben de iyim günlük okumalarimiza başladım bugün. Özellikle sabah namazının ardından okumaya çalışıyorum. Valla bu aralar biraz ümidim kırık gibi, seytan yine benimle uğraşıyor sanırım. Hiç mutlu olamayacakmisim gibi geliyor. Belki de benim için hayırlısı budur diyorum. Rabbimden gelen her şeye razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…