- 29 Nisan 2008
- 11.403
- 12.732
- 498
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #15.041
Hiçte tembel sayilmazsin sekerim :)Anaaa en tembel ben ciktim valla
Amin canim Rabbim kabul etsinCok şükür tamamladim kızlar Rabbim kabul etsin InsaAllah
Anaaa en tembel ben ciktim valla
Olsun canim zaten süre sıkıntımız yok gec olsun guc olmasin insaAllahBeni görmeden konuşma
Ben daha yeni başlayabileceğim kızlar. Öteki grupta yoğunluk vardı kendi sorunlarım da eklenince şimdiye kaldı. Kusura bakmayın
Cnm bitirenler gunluk okumaya gecsin mi benimde 1300 kaldi insallah bir kac gune biter birbirimizi bekleyip ara vermek yerine baslayalim derim sonuctaaz az gunluk biraz devam edelim demistikOlsun canim zaten süre sıkıntımız yok gec olsun guc olmasin insaAllah
Canim benim de aklima geldi bitirince gunluk 51 salavati mecule 129 ya latif gecelim ama kendimin bitirmesini bekliyodum yazmak icin :) benim de 750 kaldi o zaman kuzum listeyi duzenlesek bitiren arkadaslardan beklemek istemeyenler günlük okumaya baslasa diye yazsak olur muCnm bitirenler gunluk okumaya gecsin mi benimde 1300 kaldi insallah bir kac gune biter birbirimizi bekleyip ara vermek yerine baslayalim derim sonuctaaz az gunluk biraz devam edelim demistik
AminnnnnBende okudum bitti cok şükür Rabbim hepimize hayirlisiyla yuva kurmayi nasip etsin bizi hem bu dünyada hem öteki dünyada cenneti yasatacak insanla evlenmeyi nasip etsin amin amin ecmain
Dil alisinca cabuk okunuyor canim bitirirsin bikac güneAYY kızlar çok yavaş gidiyorumhala 1200 lerdeyim. inş. çabucak bitiririm
Aleykumselam canim . Listeyi düzenleyen arkadasimiz seni yeni listeye ekler diye düşünüyorum çünkü bu listedeki duayi bölüstuk kimimiz bitirdik kimimiz bitirmek üzere seni simdi dahil etmemiz olur mu bilemiyorum. Sen sayfayi takipte kal yeni listede okuruz birlikte inşallahselam kızlar. nasılsınız? bu sayfayı yeni gördüm yaptığınız şeye ben de katılmak istiyorum mümkünse. beni de kabul eder misiniz? ve ne yapmamız gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?