Hayırlı eş için birlikte dua edelim

canım benim ben de bazen öyle hissediyorum sanki dünyada ben hariç herkes çok mutluymuş gibi ama öyle değil gerçekten vesvese geliyor ama biz duaya sarılacağız Rabbim bizi bizden çok düşünüyor bekletmesinde de karşımıza cıkan tüm kötü insanları bize göstermesinde de illaki bi hayır var biz göremiyoruz ama ilerde göreceğiz inşaAllah dualaşalım kuzum

Evet çok haklısın, hayırsız olanı uzaklaştırıyor Rabbim, bizi düşünüyor. Kalbi güzel olanlarla karsilasalim inşallah. Dualarda buluşalım cancagizim

Selam kızlar ne okuyorsunuz faydasını göreniniz oldu mu
Aleykum selam canım şu an salevatı mecule okuyoruz hayırlı kapılar açılsın diye..ben faydasını şöyle gördüm hayırlı bir kısmetim olmadı ama hayırlı sandığım insanın hayırsız olduğunu gösterdi Rabbim çok şükür buyuk yalanlarını yakaladım bu duaların etkisine bağlıyorum ben diğer arkadaşlardan faydasını gören olmuştur çünkü ben 2-3 sene önce de burda okuduğum arkadaşlardan evlenenlerin olduğunu biliyorum devam edememiştim o zaman öyle canım

Açıklaman için teşekkür ederim canim
Doğru diyosun elbetteki dualarimiz elbet birgün kabul olur
Rabbim hepimize herşeyin hayırlısını versin.:)

gulbera (Yasemin)---OKUNDU
C cansu_tr (Cansu)--OKUNDU
O Ozzgeee (Esra)--- OKUNDU
denizinmavisi ---OKUNDU
rudecute --- (Gizem)----OKUNDU
bahar2701 -----
Namaria ----- (Kadriye )---OKUNDU
Pembis Hayaller -- OKUNDU (Devam edemeyecek)
M mcrs --günlük okuma

Arkadaslar bitirenler gunluk ya latif (129 adet)ve 51 salavati mecule olarak başlayabilirler isterlerse hem ara vermeden gunluk okumaya gecmis oluruz hem de gun gun okumanin faydasindan faydalaniriz
Dua yogunlugunuza bagli kendiniz karar verirsiniz. En az 41 gün devam edelim insaAllahuRahman

Bitti çok şükür
Rabbim kabul eylesin hepimizin yüzünü gönlünü güldürsün inşallahhhh

denizinmavisi (Selin)---OKUNDU
bahar2701 -----
Namaria ----- (Kadriye )---OKUNDU
Pembis Hayaller -- OKUNDU (Devam edemeyecek)
M mcrs --günlük okuma

Arkadaslar bitirenler gunluk ya latif (129 adet)ve 51 salavati mecule olarak başlayabilirler isterlerse hem ara vermeden gunluk okumaya gecmis oluruz hem de gun gun okumanin faydasindan faydalaniriz
Dua yogunlugunuza bagli kendiniz karar verirsiniz. En az 41 gün devam edelim insaAllahuRahman

O Ozzgeee kuzum benden hızlı davrandın inşaAllah bahardan da haber gelir de 41 gün okuma listemizde düzeltirim inşaAllah hem de başlamış oluruz

O Ozzgeee kuzum benden hızlı davrandın inşaAllah bahardan da haber gelir de 41 gün okuma listemizde düzeltirim inşaAllah hem de başlamış oluruz
Ene ben senin yazdigini gormedim cnm yardim olsun diye yazim dedim simdi alintila duzelt cnm cunku okuyanlar gunluge gectik nasil istiosan ole niyet etmis oluruz birde dvm etmeyecek arkadasi cikar istersen her alintilamamizda bildirim gitmesin

denizinmavisi (Selin)---OKUNDU
bahar2701 -----
Namaria ----- (Kadriye Almıla )---OKUNDU
M mcrs --günlük okuma

Arkadaslar bitirenler gunluk ya latif (129 adet)ve 51 salavati mecule olarak başlayalım inşaAllah hem ara vermeden gunluk okumaya gecmis oluruz hem de gun gun okumanin faydasindan faydalaniriz

hanımlarr gunluk okumalar basladı mı ben bugun okudum esma ve salavatı hergun bıldırım yapıoruz dıımıı :)
ben arada yazılanları kacırdım galıba da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…