- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #15.081
canım benim ben de bazen öyle hissediyorum sanki dünyada ben hariç herkes çok mutluymuş gibi ama öyle değil gerçekten vesvese geliyor ama biz duaya sarılacağız Rabbim bizi bizden çok düşünüyor bekletmesinde de karşımıza cıkan tüm kötü insanları bize göstermesinde de illaki bi hayır var biz göremiyoruz ama ilerde göreceğiz inşaAllah dualaşalım kuzumCanım ben de iyim günlük okumalarimiza başladım bugün. Özellikle sabah namazının ardından okumaya çalışıyorum. Valla bu aralar biraz ümidim kırık gibi, seytan yine benimle uğraşıyor sanırım. Hiç mutlu olamayacakmisim gibi geliyor. Belki de benim için hayırlısı budur diyorum. Rabbimden gelen her şeye razıyım
kuzum seni biliyorum liste hazırlıkları insanları duaları düzenleme bizim gibilerin ricaları vs
Evet çok haklısın, hayırsız olanı uzaklaştırıyor Rabbim, bizi düşünüyor. Kalbi güzel olanlarla karsilasalim inşallah. Dualarda buluşalım cancagizimcanım benim ben de bazen öyle hissediyorum sanki dünyada ben hariç herkes çok mutluymuş gibi ama öyle değil gerçekten vesvese geliyor ama biz duaya sarılacağız Rabbim bizi bizden çok düşünüyor bekletmesinde de karşımıza cıkan tüm kötü insanları bize göstermesinde de illaki bi hayır var biz göremiyoruz ama ilerde göreceğiz inşaAllah dualaşalım kuzum
Aleykum selam canım şu an salevatı mecule okuyoruz hayırlı kapılar açılsın diye..ben faydasını şöyle gördüm hayırlı bir kısmetim olmadı ama hayırlı sandığım insanın hayırsız olduğunu gösterdi Rabbim çok şükür buyuk yalanlarını yakaladım bu duaların etkisine bağlıyorum ben diğer arkadaşlardan faydasını gören olmuştur çünkü ben 2-3 sene önce de burda okuduğum arkadaşlardan evlenenlerin olduğunu biliyorum devam edememiştim o zaman öyle canımSelam kızlar ne okuyorsunuz faydasını göreniniz oldu mu
Açıklaman için teşekkür ederim canimAleykum selam canım şu an salevatı mecule okuyoruz hayırlı kapılar açılsın diye..ben faydasını şöyle gördüm hayırlı bir kısmetim olmadı ama hayırlı sandığım insanın hayırsız olduğunu gösterdi Rabbim çok şükür buyuk yalanlarını yakaladım bu duaların etkisine bağlıyorum ben diğer arkadaşlardan faydasını gören olmuştur çünkü ben 2-3 sene önce de burda okuduğum arkadaşlardan evlenenlerin olduğunu biliyorum devam edememiştim o zaman öyle canım
amin canım cümlemize inşaAllah :)Açıklaman için teşekkür ederim canim
Doğru diyosun elbetteki dualarimiz elbet birgün kabul olur
Rabbim hepimize herşeyin hayırlısını versin.:)
Bebem seninde listede nick yanına ismini yazalım mı ?Evet çok haklısın, hayırsız olanı uzaklaştırıyor Rabbim, bizi düşünüyor. Kalbi güzel olanlarla karsilasalim inşallah. Dualarda buluşalım cancagizim
maşaAllah canımm Allah kabul etsin :)Bitti çok şükür
Rabbim kabul eylesin hepimizin yüzünü gönlünü güldürsün inşallahhhh
Amin cnm cumlemizin hayirli dualari kabul olunan dualardan olsun insallahmaşaAllah canımm Allah kabul etsin :)
Evet pek güzel olur, adımı biliyorsundur zaten yine de belirteyim canım. Adım Selin:)Bebem seninde listede nick yanına ismini yazalım mı ?
Bebem seninde listede nick yanına ismini yazalım mı ?
ben düzenleyim canlarım kendi adımı da düzenlerim hemi deEvet pek güzel olur, adımı biliyorsundur zaten yine de belirteyim canım. Adım Selin:)
Ene ben senin yazdigini gormedim cnm yardim olsun diye yazim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?