- 29 Nisan 2008
- 11.403
- 12.732
- 498
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #15.101
Bitirenler gunluk okuyo cnm bende c tesi bitirdim dun bgn gunluk okudumhanımlarr gunluk okumalar basladı mı ben bugun okudum esma ve salavatı hergun bıldırım yapıoruz dıımıı :)
ben arada yazılanları kacırdım galıba da :)
canım ben hergün okuyorum bi haftadır günlük okuma olduğu için ara ara da yazıyorum hem sizlerden de haber alayım diyehanımlarr gunluk okumalar basladı mı ben bugun okudum esma ve salavatı hergun bıldırım yapıoruz dıımıı :)
ben arada yazılanları kacırdım galıba da :)
merhaba canım.. kızlar kusura bakmayın o kadar yoğun bir hafta geçiriyorum kıbahar2701 kuzumm nasılsın senden haber bekliyoruz okumalar nasıl gidiyor :) unutma buraları
Cnm gecen cumartesi toplu okumam bitti hergun duzenli okuyorum rabbim kabul etsingulbera (Yasemin)---OKUNDU
C cansu_tr (Cansu)--OKUNDU
O Ozzgeee (Esra)--- OKUNDU
denizinmavisi (Selin)---OKUNDU
rudecute --- (Gizem)----OKUNDU
bahar2701 -----OKUNDU
Namaria ----- (Kadriye Almıla)---OKUNDU
M mcrs --günlük okuma
Eki Görüntüle 1932180
Canlarım 30.000 Salevat-ı Meculeyi bitirdik elhamdulillah şimdi hergün günlük 51 Salevat-ı Mecule ve 129 Ya Latif okumaya devam edelim en az 41 gün ben bitirdiğim günden beri günlük okuyorum M mcrs ismini yazmamızı istersen canım msj at isminle niyet ederiz. Canlarım günlük olmasa bile en azından 3-4 güne bir okuyorum devam ediyorum diye bildirim yapalım inşaAllah birbirimize de teşvik olur devam bereketi de olur Rabbim duada ısrar edenleri sever..Hayırlı Cumalar hepinizee
Beni de eklemenizi istiyorum mümkünse. Bu aralar rahatsızım ama yine de yapmaya çalışacağımgulbera (Yasemin)---OKUNDU
C cansu_tr (Cansu)--OKUNDU
O Ozzgeee (Esra)--- OKUNDU
denizinmavisi (Selin)---OKUNDU
rudecute --- (Gizem)----OKUNDU
bahar2701 -----OKUNDU
Namaria ----- (Kadriye Almıla)---OKUNDU
M mcrs --günlük okuma
Eki Görüntüle 1932180
Canlarım 30.000 Salevat-ı Meculeyi bitirdik elhamdulillah şimdi hergün günlük 51 Salevat-ı Mecule ve 129 Ya Latif okumaya devam edelim en az 41 gün ben bitirdiğim günden beri günlük okuyorum M mcrs ismini yazmamızı istersen canım msj at isminle niyet ederiz. Canlarım günlük olmasa bile en azından 3-4 güne bir okuyorum devam ediyorum diye bildirim yapalım inşaAllah birbirimize de teşvik olur devam bereketi de olur Rabbim duada ısrar edenleri sever..Hayırlı Cumalar hepinizee
canım ekledik zaten listede adın var benim sorduğum gerçek ismini yazmamızı istersen yazalım ona göre niyet ederiz demiştim okurken..Beni de eklemenizi istiyorum mümkünse. Bu aralar rahatsızım ama yine de yapmaya çalışacağım
Olabilir canım farketmez,gerçi ben her gün129adet günlük okumalarimizda bu esmaya yer veriyorum.
Olur hem mazeret olsada okunuyorCanım Ya Latif esmasını okuyoruz ya başka bir şey bulalım istersen. Tabii diğer arkadaşların da düşünceleri önemli
Olabilir canım farketmez,gerçi ben her gün129adet günlük okumalarimizda bu esmaya yer veriyorum.
Rabbi,inni lime enzelte ileyyi min hayrin fakiru ‘’
Anlamı: Rabbim bana indireceğin her hayra muhtacım” duasını uygun adetlerde okuyabiliriz.
Fetih süresi ilk ayetini okuyabiliriz(9999u bolusuruz. Okumuş muyduk hatirlayamadim)
313ayetel kursiyi boluserek okuyabiliriz.
gulbera sende bir liste vardı,okunacak duaları içeren duruyor mu bir yerde kayıtlı olarak?
Canım Ya Latif esmasını okuyoruz ya başka bir şey bulalım istersen. Tabii diğer arkadaşların da düşünceleri önemli
Ben uyarim cnm sadece ben fettah ve fetih suresi ilk ayetini yuksek sayida okuyamiyorum daha oncede gulbera zamani yazmistim kendimede az az ama uzun surede okumustum
canlarım bence esma okuyalım.. ya Latif okuyoruz zaten diyorsanız başka esma okuyalım 114*114 ya Camii olabilir
günlük salevat+ya Latif + kendi diğer okumalarım ve çok yoğun çalışıyorum yetiştiremem diye esmadan yana tercihim fetih suresi ilk ayetini okumuştuk zaten 313 Ayetel Kürsi de olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?