- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #15.121
Kuzum yazdigim gibi karara uyarim ya cami ya vedudda okuyabilirm ayri ayri buyuk ebced arka arkaya boluselim derseniz onada uyuarimolabilir canım bana uyar ne dersiniz canlar?
Tamamdır114 ya Cami ebced değeri 20 Ya Vedud ebced değeri toplam 134 eder 134*134= 17956 toplam olur (büyük ebced değerinde okuma için) 7 kişiyiz 17956/7= 2566 civarı bir okuma düşer kişi başına canlarım
Canim bilgisayarda olmasi lazım tekrar göndermeye çalışirim bi bakayim :)Olabilir canım farketmez,gerçi ben her gün129adet günlük okumalarimizda bu esmaya yer veriyorum.
Rabbi,inni lime enzelte ileyyi min hayrin fakiru ‘’
Anlamı: Rabbim bana indireceğin her hayra muhtacım” duasını uygun adetlerde okuyabiliriz.
Fetih süresi ilk ayetini okuyabiliriz(9999u bolusuruz. Okumuş muyduk hatirlayamadim)
313ayetel kursiyi boluserek okuyabiliriz.
gulbera sende bir liste vardı,okunacak duaları içeren duruyor mu bir yerde kayıtlı olarak?
Bana da uyar. Bu arada adım esra
Allah Razı olsun canım benim çok sağol nazımın geçeceği 3-4 kişiden birisin ondan istedim dua senden Allah senin de herşeyi hayırlısıyla gönlüne göre versin.. Allah kabul etsin canım okumalarını da.. gülberayla cansu nun da onaylarını bekliyorum yeni liste için cevap yazmadılar onlar da yazsın düzenleyeceğim inşaAllahNamaria Bgn ki esma ve salavat okumamda tamamlandi Allah kabul etsin yeni esmamizda etiketleyince onada baslarim ayrica dualarimdasin diger tarafta yazdigin atalet icin cnm
Kizlar her zaman adima karar verebilirsiniz hafta sonu mutfakta zaman gecirmeyi seviyorum mutfakta yeni birseyler yapmayi severim yemek,pasta,börek. haftaici 7de isten geliyorum zamanim olmuyor ya vedud ya cami esmasini.sürekli okurum o yüzden hemen baslayabiliriz ve ben bi yerde okumustum bütün okunan esmalarin yanina ya cami eklemek daha faziletliymis neden diye soracak olursanız 4 büyük melegin bas harflerinden olustugu icin.Allah Razı olsun canım benim çok sağol nazımın geçeceği 3-4 kişiden birisin ondan istedim dua senden Allah senin de herşeyi hayırlısıyla gönlüne göre versin.. Allah kabul etsin canım okumalarını da.. gülberayla cansu nun da onaylarını bekliyorum yeni liste için cevap yazmadılar onlar da yazsın düzenleyeceğim inşaAllahgulbera C cansu_tr kızlar esma için onayınız varsa listeyi olusturacağım inşaAllah haber bekliyorum
işe yarayacak marifetli insanlar hep uzakta zaten yakın olsan nasıplenırdık böreklerden ama neyse hadı :)Kizlar her zaman adima karar verebilirsiniz hafta sonu mutfakta zaman gecirmeyi seviyorum mutfakta yeni birseyler yapmayi severim yemek,pasta,börek. haftaici 7de isten geliyorum zamanim olmuyor ya vedud ya cami esmasini.sürekli okurum o yüzden hemen baslayabiliriz ve ben bi yerde okumustum bütün okunan esmalarin yanina ya cami eklemek daha faziletliymis neden diye soracak olursanız 4 büyük melegin bas harflerinden olustugu icin.
C cebrail
A azrail
M mikail
İ israfil aklima gelmisken paylasayim dedim.
Kargoyla yollardim emme bozulur gelene kadar canimm olurda Bigun yolun duserse misafir ol gel bana börekler acarim sanaişe yarayacak marifetli insanlar hep uzakta zaten yakın olsan nasıplenırdık böreklerden ama neyse hadı :)
kuzummm inşaAllah bi gün beraber yemek nasip olurKargoyla yollardim emme bozulur gelene kadar canimm olurda Bigun yolun duserse misafir ol gel bana börekler acarim sana
İnsallah canimkuzummm inşaAllah bi gün beraber yemek nasip olur
2244 ya camii ya vedud ,
51 salati mecule
129 ya latif okudum Allah kabul etsin inşallah Rabbim hepimize hayirli yuva nasip etsin inşallah
maşallah canlarım :)) ben işteyim evde başlayacağım inşaAllah2244 ya camii ya vedud ,51 salati mecule 129 ya latif okudum kızlar Rabbimm kabul etsinn inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?