Hayırlı eş için birlikte dua edelim

114 ya Cami ebced değeri 20 Ya Vedud ebced değeri toplam 134 eder 134*134= 17956 toplam olur (büyük ebced değerinde okuma için) 7 kişiyiz 17956/7= 2566 civarı bir okuma düşer kişi başına canlarım

Canim bilgisayarda olmasi lazım tekrar göndermeye çalışirim bi bakayim :)

Namaria Bgn ki esma ve salavat okumamda tamamlandi Allah kabul etsin yeni esmamizda etiketleyince onada baslarim ayrica dualarimdasin diger tarafta yazdigin atalet icin cnm

Namaria Bgn ki esma ve salavat okumamda tamamlandi Allah kabul etsin yeni esmamizda etiketleyince onada baslarim ayrica dualarimdasin diger tarafta yazdigin atalet icin cnm
Allah Razı olsun canım benim çok sağol nazımın geçeceği 3-4 kişiden birisin ondan istedim dua senden Allah senin de herşeyi hayırlısıyla gönlüne göre versin.. Allah kabul etsin canım okumalarını da.. gülberayla cansu nun da onaylarını bekliyorum yeni liste için cevap yazmadılar onlar da yazsın düzenleyeceğim inşaAllah gulbera C cansu_tr kızlar esma için onayınız varsa listeyi olusturacağım inşaAllah haber bekliyorum

Kizlar her zaman adima karar verebilirsiniz hafta sonu mutfakta zaman gecirmeyi seviyorum mutfakta yeni birseyler yapmayi severim yemek,pasta,börek. haftaici 7de isten geliyorum zamanim olmuyor ya vedud ya cami esmasini.sürekli okurum o yüzden hemen baslayabiliriz ve ben bi yerde okumustum bütün okunan esmalarin yanina ya cami eklemek daha faziletliymis neden diye soracak olursanız 4 büyük melegin bas harflerinden olustugu icin.
C cebrail
A azrail
M mikail
İ israfil aklima gelmisken paylasayim dedim.

işe yarayacak marifetli insanlar hep uzakta zaten yakın olsan nasıplenırdık böreklerden ama neyse hadı :)

gulbera (Yasemin)--
C cansu_tr (Cansu)--
O Ozzgeee (Esra)--
denizinmavisi (Selin)--
rudecute (Gizem)--
bahar2701 --
Namaria (Kadriye Almıla)--
M mcrs (Esra)--

Yeni Listemiz: toplamda 134*134= 17.956 Ya Camii-Ya Vedud Esması okuyoruz. Kişi başı 2244 okuma oluyor 4 fazlayı ben tamamlayacağım inşaAllah
Ayrıca Günlük 51 Salevatı Mecule+129 Ya Latif esmasına en az 41 gün devam edelim. (en azından haftada 1-2 gün günlük okuyorum diye bildirelim canlarım)
Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşaAllah

gulbera (Yasemin)--OKUDU
C cansu_tr (Cansu)-- OKUDU
O Ozzgeee (Esra)--
denizinmavisi (Selin)--
rudecute (Gizem)--
bahar2701 --
Namaria (Kadriye Almıla)--
M mcrs (Esra)--

Yeni Listemiz: toplamda 134*134= 17.956 Ya Camii-Ya Vedud Esması okuyoruz. Kişi başı 2244 okuma oluyor 4 fazlayı ben tamamlayacağım inşaAllah
Ayrıca Günlük 51 Salevatı Mecule+129 Ya Latif esmasına en az 41 gün devam edelim. (en azından haftada 1-2 gün günlük okuyorum diye bildirelim canlarım)
Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…