Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Ben de okudum canlarım. Rabbim dualarımızı kabul eylesin. hayırları lütfetsin inşallah.

gulbera (Yasemin)--OKUDU
C cansu_tr (Cansu)-- OKUDU
O Ozzgeee (Esra)--
denizinmavisi (Selin)--OKUDU
rudecute (Gizem)--
bahar2701 --
Namaria (Kadriye Almıla)--
M mcrs (Esra)--

Yeni Listemiz: toplamda 134*134= 17.956 Ya Camii-Ya Vedud Esması okuyoruz. Kişi başı 2244 okuma oluyor 4 fazlayı ben tamamlayacağım inşaAllah
Ayrıca Günlük 51 Salevatı Mecule+129 Ya Latif esmasına en az 41 gün devam edelim. (en azından haftada 1-2 gün günlük okuyorum diye bildirelim canlarım)
Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşaAllah

2244 adet okudum ve günlük okumamı yaptım. Rabbim dualarımızı dergahında kabul eylesin

Ya cami ya vedud esmasini okuyorum arkadaşlar. Bitirmeye az kaldı. Rahatsız olduğum için bu zamana kaldı kusura bakmayın.

Kızlar dua ederken istediğiniz kişinin ismini söyleyerek mi duanızı ediyorsunuz yoksa genel olarak hayırlı bir eş istiyorum şeklinde mi duanızı ediyorsunuz? Bunu merak ediyorum çünkü istediğimiz kişi belki bizim için hayırsız olabilir yani bile bile de hayırsızı çekmeyelim kendimize:)

gulbera (Yasemin)--OKUDU
C cansu_tr (Cansu)-- OKUDU
O Ozzgeee (Esra)--OKUDU
denizinmavisi (Selin)--OKUDU
rudecute (Gizem)--OKUDU
bahar2701 --
Namaria (Kadriye Almıla)--OKUDU
M mcrs (Esra)--

Yeni Listemiz: toplamda 134*134= 17.956 Ya Camii-Ya Vedud Esması okuyoruz. Kişi başı 2244 okuma oluyor 4 fazlayı ben tamamlayacağım inşaAllah
Ayrıca Günlük 51 Salevatı Mecule+129 Ya Latif esmasına en az 41 gün devam edelim. (en azından haftada 1-2 gün günlük okuyorum diye bildirelim canlarım)
Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşaAllah

bahar2701 canım okudum demişsin de günlük okuma mı yoksa 2244 ya Camii-Ya Vedud mu bilemedim söylersen ona göre güncelleyim canım

yok canım bir arkadaşımız nişanlı genel olarak hayırlı evlilik niyetiyle dua ediyoruz kişilere göre değil

http://www.estanbul.com/evlilik-duasi-313-ayet-el-kursi-97988.html#.WHFFDlOLRdg
kızlar böyle bir şey denk geldi bi bakar mısınız buna. fırsatı olan bı baksın sonra konusalım bunun uzerıne
Bu okuma usulünü ben de uyguladım canım. Hatta 3 gün okunuyor ya bu, birisi bayram gününe denk geldiydi. İş güç var gelen giden oluyor, ben 313 Ayetel Kürsiyi yetiştiricem diye baya uğraşmıştım:) Orada en fazla 3 ay okuyun diyor. Ben 1 ay mı ya da 3 ay mı yaptım onu hatırlamıyorum. Bu dua okunurken aklında birisi olmaması gerekiyormuş. Ben o aralar birisi ile görüşüyordum, ister istemez onu düşünüp hayırlısını istemiş olabilirim. Zaten görüşmem hemen neticelendi ve devam etmedik. Belki bu dua ile hayırlısı olmadığından Allah beni kurtardı hiç bilemiyorum.

313 Ayetel Kürsi okuyabiliriz her birimiz. Ağır gelmez sanırım. Hatta denk getirebilirsek Arabi ayın ilk pazartesi , perşembe ya da cumasına okumalarımızı denk getirelim.(bu okuma tertibi bu şekildeydi yanılmıyorsam) Hepimizin niyetine okuyalım isimlerimizi tek tek zikrederek.

Kızlar bu arada Rum suresi 21.ayet karşıma çıktı da, anlamı çok güzelmiş. Okuyabiliriz bunu da.
وَمِنْ آيَاتِهِ أَنْ خَلَقَ لَكُم مِّنْ أَنفُسِكُمْ أَزْوَاجًا لِّتَسْكُنُوا إِلَيْهَا وَجَعَلَ بَيْنَكُم مَّوَدَّةً وَرَحْمَةً إِنَّ فِي ذَلِكَ لَآيَاتٍ لِّقَوْمٍ يَتَفَكَّرُونَ ﴿٢١

Ve min âyâtihî en halaka lekum min enfusikum ezvâcen li teskunû ileyhâ ve ceale beynekum meveddeten ve rahmeten, inne fî zâlike le âyâtin li kavmin yetefekkerûn

Anlamı-Diyanet İşleri: Kendileri ile huzur bulasınız diye sizin için türünüzden eşler yaratması ve aranızda bir sevgi ve merhamet var etmesi de O’nun (varlığının ve kudretinin) delillerindendir. Şüphesiz bunda düşünen bir toplum için elbette ibretler vardır.

evet canım benim okuduğum günlük ayetlerde vardı hayırlı evlilik için ama işte bazen umutsuzluk feyizsizlik olunca bırakmıştım başlamak lazım

Kızlar ben de Ya Cami Ya Vedud esmalarını okudum. Allah kabul etsin hepimizin dualarını. Neye baslayacaz belli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…