Hayırlı eş için birlikte dua edelim

anladım canm bu tertibi sadece kendın ıcın okuyormussun baskası senın adına okumayaz dıye anlatmışlar. yapmak isteyen olursa dıye ekledim ben. tarıhlerı buldum ama dogru buldum mu bılmıyorum :) hatta eklıyım sımdıde en yakın okunabılecek uc ayı
1.ay 30 ocak pazartesi/ 2 subat persembe/3 subat cuma
2.ay mart persembe/ 3 mart cuma /6 mart pazartesı
3. ay 30 mart persembe / 31 mart cuma /3 nisan pazartesi

Başlayalım bence de bir an önce Ne okusak ki bu sefer. Benim birkaç mesaj önce yazdığım Rum suresi 21.ayet olabilir belki. Yanına esma belirleyebiliriz yine. Başka aklınıza gelen var mı?

Başlayalım bence de bir an önce Ne okusak ki bu sefer. Benim birkaç mesaj önce yazdığım Rum suresi 21.ayet olabilir belki. Yanına esma belirleyebiliriz yine. Başka aklınıza gelen var mı?
Rum süresi ve Ya Vedud esmasini beraber okusak mı?

gulbera (Yasemin)
C cansu_tr (Cansu)
O Ozzgeee (Esra)
denizinmavisi (Selin)
rudecute (Gizem)
bahar2701
Namaria (Kadriye Almıla)
M mcrs (Esra)--

Evet kızlar ne diyosunuz. 41 Rum Suresi 21.ayet ve yanına 2244 ya cami ya vedud okuyalım mı? Çok mu olur? Başka fikri olan yoksa başlayalım.

وَمِنْ آيَاتِهِ أَنْ خَلَقَ لَكُم مِّنْ أَنفُسِكُمْ أَزْوَاجًا لِّتَسْكُنُوا إِلَيْهَا وَجَعَلَ بَيْنَكُم مَّوَدَّةً وَرَحْمَةً إِنَّ فِي ذَلِكَ لَآيَاتٍ لِّقَوْمٍ يَتَفَكَّرُونَ ﴿٢١

Ve min âyâtihî en halaka lekum min enfusikum ezvâcen li teskunû ileyhâ ve ceale beynekum meveddeten ve rahmeten, inne fî zâlike le âyâtin li kavmin yetefekkerûn

Anlamı: Kendileri ile huzur bulasınız diye sizin için türünüzden eşler yaratması ve aranızda bir sevgi ve merhamet var etmesi de O’nun (varlığının ve kudretinin) delillerindendir. Şüphesiz bunda düşünen bir toplum için elbette ibretler vardır.

Bana uyar. Diğer arkadaşlara da uygunsa başlayalım.

canım istersen salevatı meculeyi de ekle tahminimce 41 gün olmadı ona devam edelim derim ben giremiyorum bu aralar liste düzenlemek için çok yoğun işler şantiyedeyim her gün inşaatta kontrolde bana da dua edin kızlar işe güce dalmaktan yoruluyorum ben bu ayeti ezbere biliyorum bana uygundur ama salevatı meculeyi de listeye ekleyelim 41 gün dolmadı derim

gulbera (Yasemin)
C cansu_tr (Cansu)
O Ozzgeee (Esra)
denizinmavisi (Selin)
rudecute (Gizem)
bahar2701
Namaria (Kadriye Almıla)
M mcrs (Esra)--

41 kez Rum Suresi 21.ayet + 2244 ya cami ya vedud +51 Salavatı-ı Mecule okuyoruz. Bu sefer listeyi başlatmak bana nasip oldu:)

وَمِنْ آيَاتِهِ أَنْ خَلَقَ لَكُم مِّنْ أَنفُسِكُمْ أَزْوَاجًا لِّتَسْكُنُوا إِلَيْهَا وَجَعَلَ بَيْنَكُم مَّوَدَّةً وَرَحْمَةً إِنَّ فِي ذَلِكَ لَآيَاتٍ لِّقَوْمٍ يَتَفَكَّرُونَ ﴿٢١

Ve min âyâtihî en halaka lekum min enfusikum ezvâcen li teskunû ileyhâ ve ceale beynekum meveddeten ve rahmeten, inne fî zâlike le âyâtin li kavmin yetefekkerûn

Anlamı: Kendileri ile huzur bulasınız diye sizin için türünüzden eşler yaratması ve aranızda bir sevgi ve merhamet var etmesi de O’nun (varlığının ve kudretinin) delillerindendir. Şüphesiz bunda düşünen bir toplum için elbette ibretler vardır.

Canlar Ben gunluk salavat ve ya latif okuyorum ama yeni duada biraz ara istiyorum kizlar ben ya latif ve mecule ile en azindan buralardan cikana kadar devam edeyim sonra katilirim simdi alirim okuyamam okusam bildiremem gonlum razi gelmez en guzeli simdilik ek dualara ara vermem olacak gunluk latif ve salavatla devam edeyim rahatlayinca hemen donucem bu ara anca ote tarafa yeterim cunku

Peki canım

gulbera (Yasemin)--salavat+esma+ayet okundu
C cansu_tr (Cansu)--salavat+esma okundu
O Ozzgeee (Esra)--salavat+esma okundu.
denizinmavisi (Selin)
rudecute (Gizem)
bahar2701
Namaria (Kadriye Almıla)
M mcrs (Esra)--

41 kez Rum Suresi 21.ayet + 2244 ya cami ya vedud +51 Salavatı-ı Mecule okuyoruz. Bu sefer listeyi başlatmak bana nasip oldu:)

Anlamı: Kendileri ile huzur bulasınız diye sizin için türünüzden eşler yaratması ve aranızda bir sevgi ve merhamet var etmesi de O’nun (varlığının ve kudretinin) delillerindendir. Şüphesiz bunda düşünen bir toplum için elbette ibretler vardır

gulbera (Yasemin)--salavat+esma+ayet okundu.
C cansu_tr (Cansu)--salavat+esma okundu.
O Ozzgeee (Esra)--salavat+esma okundu.
denizinmavisi (Selin)--salavat+esma+ayet okundu.
rudecute (Gizem)
bahar2701 --esma+ayet okundu.
Namaria (Kadriye Almıla)
M mcrs (Esra)

Anlamı: Kendileri ile huzur bulasınız diye sizin için türünüzden eşler yaratması ve aranızda bir sevgi ve merhamet var etmesi de O’nun (varlığının ve kudretinin) delillerindendir. Şüphesiz bunda düşünen bir toplum için elbette ibretler vardır

okudum kızlar ayet-esma zaten salevatı meculeyi hergün okumaya devam ediyorum aksaklıklar oluyor ama Rabbim kabul etsin inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…