Hayırlı eş için birlikte dua edelim

denizinmavisi C cansu_tr kızlar dua okumaya devam ediyomusunuz ? Benide ekleyebilirmisiniz listeye
Evet canım ediyoruz. Eklerim tabi ki canım büyük bir mutlulukla, fakat bu listeyi başladık ya mesela ben okudum ya da başka okuyan olmuştur belki, sana niyetlenmedik. Hakkın geçmesin bize, bir sonraki listeye ekleyeceğim canım inşallah.

tamamdır canım peki nasıl yapıyoruz anlatır mısın :)
Bir dua ve esma belirliyoruz. Hepimizin niyetine o duayı okuyoruz canım. İsteyen arkadaşlarımız isimlerini de söylüyor ismen dua ediyoruz. O şekilde yani, bu tur bitsin, ayrıntılı açıklarım diğerine başlarken yine.

Benbde katilmak isterim.ben evliyim. Sadece esimin hep beni sevmesi icin dua isterim
Kapımız herkese açık tabi fakat duamız genel olduğu için sizinkini nasıl yaparız bilemedim. Burada hepimiz bekarız ve mutlu yuva kurmak için dua ediyoruz. Yine de katılmak isterseniz ben eklerim sizi.

Kapımız herkese açık tabi fakat duamız genel olduğu için sizinkini nasıl yaparız bilemedim. Burada hepimiz bekarız ve mutlu yuva kurmak için dua ediyoruz. Yine de katılmak isterseniz ben eklerim sizi.
2014-2015 yillarinda bende bu dua krupuna katilib dua etdim yuva kurdum. Hatta bir kizim da var. Onceki sayfalara bakirsinizsa gorirsuniz. Ekleyin yivam dualar sayesinde hep mutli olsun

Benbde katilmak isterim.ben evliyim. Sadece esimin hep beni sevmesi icin dua isterim
Allah evliliğinizi, yuvanızı hayırlı, huzur etsin.. Birbirinizi daima Allah rızası için seven kişilerden olursunuz inşaAllah.
Rabb'im inşaAllah bize de o güzellikleri hayırlısıyla yaşatır.

(amin)

Kızlar yeni listemizde 313 Ayetel Kürsi ve yanına 1000 ya cami ya vedud okuyoruz.

C cansu_tr (Cansu)
denizinmavisi (Selin)-okundu.
rudecute (Gizem)
hmbg -okundu.
esoss88
Canlarim ne durumdasınız. Bu turumuzu bitirip yenisine geçelim, bizle dua etmek isteyen arkadaşlarımız var, onları da bekletmeyelim inşallah

Kuzum dediğim gibi hastaydım. İnşallah yarından itibaren okumaya başlayacağım birkaç güne bitiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…