Hayırlı eş için birlikte dua edelim

aybirgen ayın 9 una kadar günde 65 tane okusak sürekli okuyan 7 kişiyiz ya. 2 günde 4444 tamamlarız sanırım. 11 günde tamamlamış oluruz. bir hafta da yaklaşık 7 kişi 3500 tane okuduk. son günlerde bize katılan olursa 4444 2 günde tamamlarız inşallah

Son düzenleme:

aynen ben de büyü mü var diyorum bazen ama sonra kim yapar ki böyle adi bir şeyi diye düşünüyorum Rabbim güzel kaderler yazsın inşallah.

listenize ben de katılmak istiyorum ne zaman başlayacaksınız nasıl okuyorsunuz ama hiçbir fikrim yok

aynen ben de büyü mü var diyorum bazen ama sonra kim yapar ki böyle adi bir şeyi diye düşünüyorum Rabbim güzel kaderler yazsın inşallah.

bir bayan güzel bir dua verdi. aşk duası mı neydi ? ismi emin değilim. evlenmek istiyorsan bu duayı yaz oku demişti. bende okudum. belirli süre çok ters biri oldum. ruhum daralmaya başladı eve girmek felan içimden gelmez oldu. sonra kapımız önünde karartılar felan gördüm iyice şüpelendim. evi belirli süre sirkeyle temizledik. aslında birinden şüphe ettim. bir isteyenim vardı 2-3 kere haber yolladılar ben istemedim. bu dua veren kız ile beni isteyen arasında bağlantı olabileceğinden bile süph ettim . inanırmısın bilmem ama o dua yı yadığım kağıdı ve o kızın verdiği duayı yaktım. çok ama çok rahatlamış hissettim bütün ruh daralmalarım geçti o yüzden sadece kuran ayetllerini okumaya karar verdim.

işde o yüzden hep korkarım. çok şükür ki o adam evlenmiş başka biriyle umarım bende düşünceyle bile etkisi altında değilimdir. belkide böyle bir şey yoktur sadece zaman vardır. kısmet olmamıştır bilemem ama. büyü işi beni çooooook korkutur. allah korusun ve mutlu yuva kurmak nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:

sende haklısın bende kafayı yemiş durumdayım

1-aybirgen
2-minigmaniğ
3-asinaz
4-esmeralisa
5-rainbyte
6-suskun_sultan
7-esrazambak
8-aria
9-assia_baby
10-
11-

başka kimler var sıra karışık yazdım aybirgen sen istersen düzenle
tarihleri yazabilirsin

Son düzenleme:

amin inşallah hepimize

amin inşallah hepimize

kizlar bir kac gun sonra dogum gunum esim arar mi bilmiyorum. ondan hayirli bi haber bekliyorum insallah dualarmzn bi sirasi var mi bilmiyorm ama benm icin baslasak evvela olmaz mi ama hakkinizi helal edin siranizi almak istemem

-aybirgen
2-minigmaniğ
3-asinaz
4-esmeralisa
5-rainbyte
6-suskun_sultan
7-esrazambak
8-aria
9-assia_baby
10-golge1004
11-

alalh allah ben seni google okudum çok pardon

Son düzenleme:
Alone2 arkadaşımızın dualarını okudum. Rabbim hayırlısıyla gönlüne göre hayırlı bir eş bir yuva nasip eder inşallah (amin)

bana salavat verebılırsınız okuyabilirim ben kızlar. bu arada ben benımkını sildim.
bir de atarlı msj attım msjı gordugun halde msj atmama nezaketınde bulundugun ıcın tsekkurler dedim.sildimmm
o da cevap verdi. ıstedıgını yapabılırsın sen de isyerıne geldıgınde herkese selam verdin bi bana vermedin hic bi sorun olmamasına ragmen dedi ben bısıler daha yazdım ama cıktı gitti face den okumadi da artık ahahahahaha bu alkıslar benim gibi mala gelsin kacrıdım cocugu. minigmanig bekle demistin ben yine bekleyemedim.

Son düzenleme:
1-Elittt (için 30.08.2013)
2-I34anbul (için 31.08.2013)
3-Minigmanig-Duygu (için 01.09.2013)
4-Aybirgen (için 02.09.2013)
5-Esmeralisa (için 03.09.2013)
6-Rainbyte (için 04.09.2013)
7-Facebook06 (için 05.09.2013)
8-Alone2 (06.09.2013)
9- Esrazambak (07.09.2013)
10-Assia_baby (08.09.2013)
11-Suskun yani ben (09.09.2013)

bitiyor listemiz ama sayılar 09.09.2013 da tekrar hesaplarız.
1) 4444 Salat-ı Tefriciye listeye paylaştırılacakacaklar
2) Günü olana 313 Ayetel Kürsi (Herkes 30 ar tane, kendi günü olan 43 tane.) ------11 kişi olursak eğer
3) 21 Taha Suresinin ilk 12 Ayeti (Herkes 2 şer tane okuyacak-kendi günü olan 3 )
4) Rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrete a’yunin vec’alnâ lil muttekîne imâmâ(imâmen). (Hergün 41 er defa

Allah razı olsun canım, duaların gücü tartışılmaz, Allah bizlere de hayırlı birer eş nasip etsin, sana da bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alabilmeyi nasip etsin Allah'ım, eşinle çocuğunla mutlu olun inşallah

Kızlar Salavatı tefrıcıyenın okunma suresi kısa olmalıymıs. bi kac gün yani. o yuzden 3 gunde falan bıtırmeye calısmalıyız.
11 kisi olursak kisi basu 404 tane düsüyor.

Canım benim hayatımda hiç beklemediğim güzel gelişmeler oldu, hayatımda şu an birisi var, inşallah birbirimiz için hayırlıyızdır, ben hala hayırlıysa olsun hayırlı değilse bir bahaneyle bitsin diye dua ediyorum, Allah'ım güzel günler gösterecek diye umuyorum, inşallah senin de her şey gönlünce olur. Ama yılmadan, kabul olmuyor diye düşünmeden duaya sarılmak gerek, Allah yar ve yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…