- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #1.641
kaç günde okudunuz acaba? bizim listede okuyamayanlar var ya onlar için 3 gün uzatırız. o zaman 4444 tamamlanır.
Bende öyle hissetigim hatta üzerimde büyü olduğunu dusundugum zamanlar oluyor o kadar talip kismet oldu bir türlü olmadı. Şimdi eve ediyorum. hakkımda kötü edilen dualari red et. Kismeti çoğalt diyorum.
Kendim icin en cok kismet gurlugu. Hem is hem es tûm hayatım icin. Allah güzel yazi yazsın kaderimize
Canlarım son günlerde pek giremedim, hayatınızda birtakım gelişmeler omuş, inşallah hayırlısı böylesidir canlar ne diyim, biz hep hayırlısını isteyelim Allah'tan çünkü neyin hayır neyin şer olduğunu biz bilemeyiz, Allah bilir.
Bu arada bugün Salat-ı Tefriciyelerin duasını yapacaktık ama ben tamamlayamadımİçimizden listeye başlangıçta adını yazdırıp da sonradan hiç girmeyenler de oldu malesef, galiba sayı olarak 4444 yapamadık ama Allah okuduklarımızı kabul eder inşallah Allah hepimizin sıkıntılarını gidersin, bizlere dünyada da iyilik ve güzellik versin, ahirette de iyilik ve güzellik versin, bizlere hayırlı eş ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Dua kardeşlerim şu an ki listemizin bitmesine az kaldı, artık yeni listemizi oluşturalım ve okuyacaklarımızı belirlemeye başlayalım yavaş yavaş ama lütfen listemize katılanlar dualarımıza başladığımız günden itibaren bizi takip etsinler, ya da en azından o gün kimin günüyse o kişi için okunması gereken duaları okuduklarını belirtsinler.
Yeni listemize katılmak isteyenler belirtsin lütfennn
aynen ben de büyü mü var diyorum bazen ama sonra kim yapar ki böyle adi bir şeyi diye düşünüyorum Rabbim güzel kaderler yazsın inşallah.
Canlarım son günlerde pek giremedim, hayatınızda birtakım gelişmeler omuş, inşallah hayırlısı böylesidir canlar ne diyim, biz hep hayırlısını isteyelim Allah'tan çünkü neyin hayır neyin şer olduğunu biz bilemeyiz, Allah bilir.
Bu arada bugün Salat-ı Tefriciyelerin duasını yapacaktık ama ben tamamlayamadımİçimizden listeye başlangıçta adını yazdırıp da sonradan hiç girmeyenler de oldu malesef, galiba sayı olarak 4444 yapamadık ama Allah okuduklarımızı kabul eder inşallah Allah hepimizin sıkıntılarını gidersin, bizlere dünyada da iyilik ve güzellik versin, ahirette de iyilik ve güzellik versin, bizlere hayırlı eş ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Dua kardeşlerim şu an ki listemizin bitmesine az kaldı, artık yeni listemizi oluşturalım ve okuyacaklarımızı belirlemeye başlayalım yavaş yavaş ama lütfen listemize katılanlar dualarımıza başladığımız günden itibaren
masallah kizlar dua listenize beni de ekleyin. ne okunacak nasl olunacak benm de haberim olursa insallah bir nefes de ben verirrim sizeokudukca dualarmz kabul olur :)
Facebook06 ve Alone icin okumam gereken butun duaları okudum kızlar. Allah kabul eylesın ınsallah
Ayrıca salavat-ı tefrıcıyelerımı de bıtırmıstım dun 400 taneydi degil mi? eksikse tamamlayayim..
minigmanigim ya dusunuyor mudur gercekten? hiic zannetmiyorum icimde umut yok. olumsuz da olsa bisey yazmamasina cok bozuldum ben. hic tanimadigi bir insan degilim, nezaketen bi sey diyebilirdi. ben de tezcanliyim dogru ama burda beklemelik bir durum yok. bakalim ona son 5 saat veriyorum atarsa atar yoksa silerim onu ve benim gibi guzel bi kizi sonsuza dek kaybeder
kafayi da yedim
bir bayan güzel bir dua verdi. aşk duası mı neydi ? ismi emin değilim. evlenmek istiyorsan bu duayı yaz oku demişti. bende okudum. belirli süre çok ters biri oldum. ruhum daralmaya başladı eve girmek felan içimden gelmez oldu. sonra kapımız önünde karartılar felan gördüm iyice şüpelendim. evi belirli süre sirkeyle temizledik. aslında birinden şüphe ettim. bir isteyenim vardı 2-3 kere haber yolladılar ben istemedim. bu dua veren kız ile beni isteyen arasında bağlantı olabileceğinden bile süph ettim . inanırmısın bilmem ama o dua yı yadığım kağıdı ve o kızın verdiği duayı yaktım. çok ama çok rahatlamış hissettim bütün ruh daralmalarım geçti o yüzden sadece kuran ayetllerini okumaya karar verdim.
işde o yüzden hep korkarım. çok şükür ki o adam evlenmiş başka biriyle umarım bende düşünceyle bile etkisi altında değilimdir. belkide böyle bir şey yoktur sadece zaman vardır. kısmet olmamıştır bilemem ama. büyü işi beni çooooook korkutur. allah korusun ve mutlu yuva kurmak nasip etsin inşallah.
amin inşallah hepimize
1-aybirgen
2-minigmaniğ
3-asinaz
4-esmeralisa
5-rainbyte
6-suskun_sultan
7-esrazambak
8-aria
9-assia_baby
10-
11-
başka kimler var sıra karışık yazdım aybirgen sen istersen düzenle
tarihleri yazabilirsin
beni de eklemeyecek misiniz listenize
-aybirgen
2-minigmaniğ
3-asinaz
4-esmeralisa
5-rainbyte
6-suskun_sultan
7-esrazambak
8-aria
9-assia_baby
10-golge1004
11-
alalh allah ben seni google okudumçok pardon
Allah razı olsun canım, duaların gücü tartışılmaz, Allah bizlere de hayırlı birer eş nasip etsin, sana da bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alabilmeyi nasip etsin Allah'ım, eşinle çocuğunla mutlu olun inşallahmerhaba arkadaşlar
hiç olmayacak bi zamanda umutlarım tamamen tükenmişken 4444 salatı tefriciye okudum ve iş yada eş hangisi hayırlıysa o olsun diye dua ettim. Sanırım geçen yıl ekim ayı gibiydi. şuan 3 aylık evliyim ve hamileyim. Rabbim dualarınızı kabul etsin. Önemli olan inanarak dua etmek Rabbim duaları geri çevirmez. Bu konuyu görünce eski yaşadıklarım aklıma geldi. İçimden yazmak geldi.
Hepinizin karşısına inşallah istediği gibi birini çıkarsın Rabbim dualarınız kabl olsun
Canım benim hayatımda hiç beklemediğim güzel gelişmeler oldu, hayatımda şu an birisi var, inşallah birbirimiz için hayırlıyızdır, ben hala hayırlıysa olsun hayırlı değilse bir bahaneyle bitsin diye dua ediyorum, Allah'ım güzel günler gösterecek diye umuyorum, inşallah senin de her şey gönlünce olur.Evet önemli olan sabırla azimle dualarımızı yaptık. Allah eksiklerimizi tamamlasın inşallah.
Sizlerin dua ettiğinizden bu yana hayatınızda neler değişti güzel gelişmeler oldu mu?
ben akşamları okurum inşallah. liste 9 unda bitiyor benimle birlikte liste yapalım ben varım. liste başı kim olucak nasıl yapılacak.bu hafta dua edenleri yazalım ilk önce :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?