- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.456
- 448
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #1.661
hakketen ne yaptın rainbyte send e benim gibisin. hemen herşey olsun istiyrosun. beklemek seni daha çok aceleci yapıyor.bana salavat verebılırsınız okuyabilirim ben kızlar. bu arada ben benımkını sildim.
bir de atarlı msj attım msjı gordugun halde msj atmama nezaketınde bulundugun ıcın tsekkurler dedim.sildimmm
o da cevap verdi. ıstedıgını yapabılırsın sen de isyerıne geldıgınde herkese selam verdin bi bana vermedin hic bi sorun olmamasına ragmen dediben bısıler daha yazdım ama cıktı gitti face den okumadi da artık ahahahahaha bu alkıslar benim gibi mala gelsin kacrıdım cocugu. minigmanig bekle demistin ben yine bekleyemedim.
[sıze=2][ı]bana salavat verebılırsınız okuyabilirim ben kızlar. Bu arada ben benımkını sildim.
Bir de atarlı msj attım msjı gordugun halde msj atmama nezaketınde bulundugun ıcın tsekkurler dedim.sildimmm
o da cevap verdi. ıstedıgını yapabılırsın sen de isyerıne geldıgınde herkese selam verdin bi bana vermedin hic bi sorun olmamasına ragmen dediben bısıler daha yazdım ama cıktı gitti face den okumadi da artık ahahahahaha bu alkıslar benim gibi mala gelsin Kacrıdım cocugu. Minigmanig bekle demistin ben yine bekleyemedim. [/ı][/sıze]
hakketen ne yaptın rainbyte send e benim gibisin. hemen herşey olsun istiyrosun. beklemek seni daha çok aceleci yapıyor.
kısmetin de varsa gelir yoksa en güzeli en kestirmeden gitmesi.
hani sabredecektin sen :)
sen niye oğlana selam vermedin. senden selam beklemiş. aranızdak bağ nasıldı bilmem ama hiçbirşeyi düzeltmeye çalışma artık senin ilgini biliyor birşey yapma sakın. sadece zamana bırak . senin duygularında samimiyet arayabilir. bilmiyorum tamamen silmişte olabilir. yoksa zamanla seni tanıyacaktır. eğer ilgilenmeye devam edecekse o seni bulur. bir adım atar takma kafayı. tekrar ekleme. konuşma bence bir adım atma. bilmiyorum kızlar ne düşünür
Canım ben okurum benim için problem değil de, burda sayı da önemli diye biliyorum, bazı açıklamalara göre ordaki sayı da anahtar-kilit uyumuna benzetilmiş, listeye adını yazdıran arkadaşlar hiç okudu mu okumadı mı bilmiyoruz kiaybirgen ayın 9 una kadar günde 65 tane okusak sürekli okuyan 7 kişiyiz ya. 2 günde 4444 tamamlarız sanırım. 11 günde tamamlamış oluruz. bir hafta da yaklaşık 7 kişi 3500 tane okuduk. son günlerde bize katılan olursa 4444 2 günde tamamlarız inşallah
1-Elittt (için 30.08.2013)
2-I34anbul (için 31.08.2013)
3-Minigmanig-Duygu (için 01.09.2013)
4-Aybirgen (için 02.09.2013)
5-Esmeralisa (için 03.09.2013)
6-Rainbyte (için 04.09.2013)
7-Facebook06 (için 05.09.2013)
8-Alone2 (06.09.2013)
9- Esrazambak (07.09.2013)
10-Assia_baby (08.09.2013)
11-Suskun yani ben(09.09.2013)
bitiyor listemiz ama sayılar 09.09.2013 da tekrar hesaplarız.
1) 4444 Salat-ı Tefriciye listeye paylaştırılacakacaklar
2) Günü olana 313 Ayetel Kürsi (Herkes 30 ar tane, kendi günü olan 43 tane.) ------11 kişi olursak eğer
3) 21 Taha Suresinin ilk 12 Ayeti (Herkes 2 şer tane okuyacak-kendi günü olan 3 )
4) Rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrete a’yunin vec’alnâ lil muttekîne imâmâ(imâmen). (Hergün 41 er defa
[sıze=2][ı]
ablam ekle deyince tekrar ekledim. Ben de seni rahatsız ettigimi dusunuyordm. Tekrar ekledim kabul edip etmemek sana kalmıs dedim:) o da her seyi benden bekliyor. Hep ben selam verdim zaten. Hep hep hep. Sonucta ben stajyer o calisan. 10 a kadar bekleseydim eger soz verdigim gibi kendime, hic bu aptalliklara gerek kalmayacakti. Nasip tabi bundan sonrasi. Ne guzel yarin bulusalim demistimBelki de bahanesi oldu bu olay. Guya atacaktim falan ayaklarina yatti. Simdi de cikmis face den. Hayirlisi artik. Dua et sultanim. Ben cok aceleciyim. Eski sevgilimle de bunun icin cok tartistik. Ben ayni ben. Hic buyumemisim...
Postayi koydu cikti en son. Arkadaslik istegini kabul etmedi henuz, msjimi da gormedi... Bakalim sabah ola hayrola... [/ı][/sıze]
Canım ben okurum benim için problem değil de, burda sayı da önemli diye biliyorum, bazı açıklamalara göre ordaki sayı da anahtar-kilit uyumuna benzetilmiş, listeye adını yazdıran arkadaşlar hiç okudu mu okumadı mı bilmiyoruz kiBence önemli olan samimi bir şekilde kabul olacağına inanarak dualarımızı yapmamız, Allah niyetlerimizi kabul etsin.
1-aybirgen
2-minigmaniğ
3-asinaz
4-esmeralisa
5-rainbyte
6-suskun_sultan
7-esrazambak
8-aria
9-assia_baby
10-golge1004
11-
alalh allah ben seni google okudumçok pardon
alttan al ozaman kuzum valla bendee sen gibiyim söyle relaks hiç bişeyi takmayan bir insan olamadım gittiOzaman dua et canım bol bol ya rauf c.c 286 kez oku kalbini yumusatmak için ve ya vedud c.c. Oku günde 200 okuyup ona göder ya muksit c.c 100 defa oku.kalbi yumusar insallah
ablam ekle deyince tekrar ekledim. ben de seni rahatsız ettigimi dusunuyordm. tekrar ekledim kabul edip etmemek sana kalmıs dedim:) o da her seyi benden bekliyor. hep ben selam verdim zaten. hep hep hep. sonucta ben stajyer o calisan. 10 a kadar bekleseydim eger soz verdigim gibi kendime, hic bu aptalliklara gerek kalmayacakti. nasip tabi bundan sonrasi. ne guzel yarin bulusalim demistimbelki de bahanesi oldu bu olay. guya atacaktim falan ayaklarina yatti. simdi de cikmis face den. hayirlisi artik. dua et sultanim. ben cok aceleciyim. eski sevgilimle de bunun icin cok tartistik. ben ayni ben. hic buyumemisim...
postayi koydu cikti en son. arkadaslik istegini kabul etmedi henuz, msjimi da gormedi... bakalim sabah ola hayrola...
[sıze=2][ı]
sayilar bu sekilde mi olacak canim? Okuyacagim birazdan cikip uyumak istiyorum. Bi cuval inciri berbat ederim iste oyle
Sabah kalbi yumusasa da burda mutlu haberler versem sizeSenin durumuna da pek bisi diyemiyorum cunku ben asla susamam. Sabredemiorum icimde tutamiyorum soylemem gerekenleri. Illa soyleyecem "ne olacaksa olsun " diyorum. Sonucunda uzulmeyecegimi dusunuyorum ama hep uzuluyorum Erkekler de sinir oluyorlar iste bu hallerimize. Seninki basak burcu mu ve sen ne burcusun?
Burayi da sohbet alanina cevirdik kizlar kizmasin[/ı][/sıze]
canim sana bi nazar duasi birde sabir duasi okuyacagim simdi. Çokça Ya Hayyum Ya Kayyum de. Dualarinizin arasina da Bol bol Ya Baki Ya Semi diyelim. Rabbim bizi isitir insallah :<
Hasbiyallahu la Ilahe illallah de birde :)
Suskun_sultan canım eline sağlık yeni bi liste oluşturmuşsun ama eski listemizdekiler de yeniden katılmak istediklerini belirtsinler öyle ekleyelim, karışıklık olmasın.
Aira isteğin üzerine seni ilk sıraya alıyorum
YENİ LİSTEMİZ (Katılmak isteyenler söyleyebilir.)
1)Aira
2)Golge1004
3)Suskun_sultan
4)Aybirgen
Listemize yeni gelenler hoşgeldinizzz
Daimi dua kardeşlerim siz de tekrar katılacağınızı belirtin lütfen, sizsiz olmazzzz
Yeni listemizde hangi duaları okuyacağımıza birlikte karar veririz canlar, 10 Eylülde başlayacak yeni listemiz.
[sıze=2][ı]
kizlar cevabim geldiii. Acayip ters bisi yazmis ve de "gorusmemizin dogru olacagini dusunmuyorum" demis.
Fazla soze gerek yok. Artik onun hakkinda konusmak istemiyorum.. Canim bayagi skldi ya. Biliyorum ben kismetsizim elimi attigim kurur boyle.. Neyse hakkimda hayirlisinin olmasini istiyorum. Dilerim bu da gelir, bu da gecer ve artik gunes benim icin de dogar..
[/ı][/sıze]
bu arada bugün alone2 nin günüydü, özel günlerim başladı dualarımı tamamlayamadım:18: Ama biter bitmez okuyamadıklarımı telafi edicem inşallah
Canım hep hayırlısını istemek lazım, belki de hayırlısı böylesidir senin için ama kısmetsizim deme, Allah'ın izniyle sen de çok mutlu olacaksın, duaların gücüne inanalım
kizlar cevabim geldiii. acayip ters bisi yazmis ve de "gorusmemizin dogru olacagini dusunmuyorum" demis.
fazla soze gerek yok. artik onun hakkinda konusmak istemiyorum.. canim bayagi skldi ya. biliyorum ben kismetsizim elimi attigim kurur boyle.. neyse hakkimda hayirlisinin olmasini istiyorum. dilerim bu da gelir, bu da gecer ve artik gunes benim icin de dogar..
YENİ LİSTEMİZ (Katılmak isteyenler söyleyebilir.)
1)Aira
2)Golge1004
3)Suskun_sultan
4)Aybirgen
5)Minigmanig (Duygu)
Listemize yeni gelenler hoşgeldinizzz
Daimi dua kardeşlerim siz de tekrar katılacağınızı belirtin lütfen, sizsiz olmazzzz
Yeni listemizde hangi duaları okuyacağımıza birlikte karar veririz canlar, 10 Eylülde başlayacak yeni listemiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?