Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Canlarım moralim çok bozuk:43: Arkadaşlarıma bile anlatmaya utanıyorum bu konuyu, siz dua kardeşlerimle paylaşmak istedim, bana fikir verin lütfen:18: Benimki bana söz yüzükleri gümüş olsa olur mu diye sordu, ben çok bozuldum:50: acaba beni bukadar basit mi görüyo anlayamadım:50: Bütün arkadaşlarıma tanıdıklarıma sözde tektaş takılıyo, ben ona da kırıldığımı söyledim ama tecrübesizliğime ver falan dedi, sanki herkes 10 defa sözleniyo, onun düşünmesi gerekmez miydi bu tektaş olayını, bana nasıl istiyosan söyle dedi ama ben bana bidaha bu konu hakkında hiçbişey sorma, bilmiyosan bi bilene sor dedim, acaba benim bildiğim sözde tektaş takılır, benim çevremde hep böyle desem nasıl olur, ya da uygun bi yolu var mıdır bunu söylemenin, evlenme teklifi falan da etmedi zaten, ben bunu söyledim, evlenme teklif etmedin söz yapalım diyosun falan diye, uzaklığı vs problem etti, gerçekten şu an görevi nedeniyle çok uzak ve kısıtlı şartların olduğu bi yerde ama o böyle yapınca da ben sevgisinden emin olamıyorum, ne yapsam bilemedim, söz olmasın dedim kaç defa ama illa yapalım diyo başka bişey demiyo, sözde uyduruk bi yüzük getirirlerse de ben hem aileme hem arkadaşlarıma mahcup olurum, ne yapsam bilemedim, bana fikir verin lütfen:43:

aybirgen'ciğim, inan ben de üzüldüm senin adına. Ya bu çok kötü bir durum, insan hiç öyle bir şey söyler mi? Bence biraz zaman iste ondan, kırıldığını anlamalı. Ben olsam böyle davranırdım.

Ben bizimdebeişimizolsun ya kazen beni pasif etti arkadastan giryom simdik 23 ne dek:17::14:taktı bana ya ıggggggggggggggggggggggggggggg:4:

Neyse nerdesin kızlar ya 2 sohbet edelim

kız sen yine mi pasifleştin :)))

Bu arada kızlar, ben 2 gün arkadaşımın evinde kaldım. O yüzden esmeralisa, yaşlıkız ve saskınn rumuzlu kardeşlerimin dualarını okuyamadım. Yarın okuyacağım inşallah. Bilginiz olsun, hakkınızı helal edin.

aybirgen'ciğim, inan ben de üzüldüm senin adına. Ya bu çok kötü bir durum, insan hiç öyle bir şey söyler mi? Bence biraz zaman iste ondan, kırıldığını anlamalı. Ben olsam böyle davranırdım.

Kız sen yine mi pasifleştin :)))

bu arada kızlar, ben 2 gün arkadaşımın evinde kaldım. O yüzden esmeralisa, yaşlıkız ve saskınn rumuzlu kardeşlerimin dualarını okuyamadım. Yarın okuyacağım inşallah. Bilginiz olsun, hakkınızı helal edin.

evet canım ya alıntı yaptım diye sevgili günlük yopiğinde beni gene yakaladı yaaaa:26::26::26:

kızlar benim psikolojim bozuldu ya iyi hissetmiyorum kendimi gercekten bugün gitmiş arama kaydıma bakyo netten sanki ben onu aldatıyorum.böyle seyler yapması beni üzüyor.bana hala güvenmiyo tam olarak.benki ona bu kadar baglı iken.arkadasının sevgilisi arkadasını aldatmıs bunu netten fatura görüntülemeden yakalamıs ondan etkilenip banada aynı seyleri yapıyor.bu zoruma gidiyor beraber 7 aygecti 7 ay ve 5 aydır cıkyoz.ki ben onun için can atarken ne kadar sevdigimide biliyor.ben yoruldum artık kızlar.artık bişileri ispatlamak istemiyorum.akısına bıraktım.nişanlanmakmı istiyor kendi ne zaman derse artık saldım kendimi.ona bıraktım herseyi ama üzülüyorum baskalarının söz nişan resimlerini gördükce ben naptımda bunu hak ettim diyorum.yasım geldi 29 a.artık filört su bu istemiyom ya..cocuk sahibi olmak istiyorum.hersey normal miş gibi davranıyorum ona içim kan aglıyo ama.yoruldum ben yoruldum.herkes soryo görüstüğün var mı var diyorum hani yüzük diyolar.insanlar beni oyaladıgını düsünüyor biliyorum.arkadaslarım bile dalga geciyor senden önce evlencez diye.herkes cabucak nsonuclandırırken benim neden uzuyor.gercekten kendi ne zaman derse kendi bilir artık ben düsünmekten hasta olcam..o gün facesine baktım eski görüstüğü kızla yazısmıs hani tamam öyle askıntı felan yokta benleyken gidip konusması ne kadar dogru.kız asılyo yani facesinde ilişkisi var yazmasına ragmen.öyle normal arkadas gibi konusmus ama ben facemi kapattım onun için o ne yapıyo.dondurdu facesini ama diyoki kalsın ayrılırsak yeniden aktif ederim.su lafa bak.ne anladım ben bu işten.gercekten yoruldum.onlaykende ondan öncede karsıma cok kişi cıktı cicekler mi gelmedi hediyelermi yüzük mü evlenme teklifimi kapımda bekleyenmi hepsi cıktı karsıma halada cıkıyor görüstüğüm var diyorum.sanıyoki evlenmek için görüsyom onla sevmesem zaten beraber olmazdım.yanındayken hersey güzel ama uzak olunca soguk sanki.kendi bilir ben gibi sevenide zor bulur bunu buraya yazıyorum biz ayrılsakta benim ahımı alır bu dünyada olmazsa öbür dünyada hakkımı helal etmem.neler neler artık içime ata ata neyse....

Son düzenleme:
kızlar benim psikolojim bozuldu ya iyi hissetmiyorum kendimi gercekten bugün gitmiş arama kaydıma bakyo netten sanki ben onu aldatıyorum.böyle seyler yapması beni üzüyor.bana hala güvenmiyo tam olarak.benki ona bu kadar baglı iken.arkadasının sevgilisi arkadasını aldatmıs bunu netten fatura görüntülemeden yakalamıs ondan etkilenip banada aynı seyleri yapıyor.bu zoruma gidiyor beraber 7 aygecti 7 ay ve 5 aydır cıkyoz.ki ben onun için can atarken ne kadar sevdigimide biliyor.ben yoruldum artık kızlar.artık bişileri ispatlamak istemiyorum.akısına bıraktım.nişanlanmakmı istiyor kendi ne zaman derse artık saldım kendimi.ona bıraktım herseyi ama üzülüyorum baskalarının söz nişan resimlerini gördükce ben naptımda bunu hak ettim diyorum.yasım geldi 29 a.artık filört su bu istemiyom ya..cocuk sahibi olmak istiyorum.hersey normal miş gibi davranıyorum ona içim kan aglıyo ama.yoruldum ben yoruldum.herkes soryo görüstüğün var mı var diyorum hani yüzük diyolar.insanlar beni oyaladıgını düsünüyor biliyorum.arkadaslarım bile dalga geciyor senden önce evlencez diye.herkes cabucak nsonuclandırırken benim neden uzuyor.gercekten kendi ne zaman derse kendi bilir artık ben düsünmekten hasta olcam..o gün facesine baktım eski görüstüğü kızla yazısmıs hani tamam öyle askıntı felan yokta benleyken gidip konusması ne kadar dogru.kız asılyo yani facesinde ilişkisi var yazmasına ragmen.öyle normal arkadas gibi konusmus ama ben facemi kapattım onun için o ne yapıyo.dondurdu facesini ama diyoki kalsın ayrılırsak yeniden aktif ederim.su lafa bak.ne anladım ben bu işten.gercekten yoruldum.onlaykende ondan öncede karsıma cok kişi cıktı cicekler mi gelmedi hediyelermi yüzük mü evlenme teklifimi kapımda bekleyenmi hepsi cıktı karsıma halada cıkıyor görüstüğüm var diyorum.sanıyoki evlenmek için görüsyom onla sevmesem zaten beraber olmazdım.yanındayken hersey güzel ama uzak olunca soguk sanki.kendi bilir ben gibi sevenide zor bulur bunu buraya yazıyorum biz ayrılsakta benim ahımı alır bu dünyada olmazsa öbür dünyada hakkımı helal etmem.neler neler artık içime ata ata neyse....

Canım benim Allah yardımcın olsuuunnnn :21::21::21: Erkekler bazen bizim ruhumuzdan anlamayabiliyolar demek ki, bazı davranışları hiç hoş olmamış, ayrılırsak yeniden aktif ederim diyerek çok ayıp etmiş gerçekten, Allah doğru yolu göstersin ona, kırgınlıklarında çok haklısın, inşallah senin değerini anlar, senin gibi seveni, senin gibi değerli birini mumla arasa bulamaz bence, şimdi namaz kılıcam sen de dualarımda olucaksın dua kardeşim, inşallah her şey gönlünce olur hayırlısıyla :21::21::21:

Canım benim Allah yardımcın olsuuunnnn :21::21::21: Erkekler bazen bizim ruhumuzdan anlamayabiliyolar demek ki, bazı davranışları hiç hoş olmamış, ayrılırsak yeniden aktif ederim diyerek çok ayıp etmiş gerçekten, Allah doğru yolu göstersin ona, kırgınlıklarında çok haklısın, inşallah senin değerini anlar, senin gibi seveni, senin gibi değerli birini mumla arasa bulamaz bence, şimdi namaz kılıcam sen de dualarımda olucaksın dua kardeşim, inşallah her şey gönlünce olur hayırlısıyla :21::21::21:

yüzügü almıs satın aldıgı adama demişki hani olmazsa satsam fiyatı ne kadar düser inan o yüzükte hiç umrumda degil artık ben para biriktirip bende alırım yüzük.pot kırdı sonra özür diledi ama yara acıldı birkez.amin canım Allah yardımcımız olsun.cok tuhaf biri inan hala cözemedim.aynı facebook 06 nın sevgilisi gibi.aynı.burclarıda aynı.ne bilim canım ya.insalalh canım Allah kabul eylesin bende simdi dusa girip abdest alıp namaz kılıcam ve sizlere dua edecegim bide bugün su duayı yapabilirsiniz canlarım ben yapıcam bu gece yatmadan evvel

kızlar ben bizimdebebişimiz olsun:52: ya hesabım pasif oldu 23 ne dek burdan giricem arkadasınkinden:(aybirgencin canım moralini bozma kalpler bir olsun asılır bu konular annene deme canım.siz kendi aranızda halledin.altın olması gerekmiş de adetmiş de

kız sen yine mi pasifleştin :)))

Bu arada kızlar, ben 2 gün arkadaşımın evinde kaldım. O yüzden esmeralisa, yaşlıkız ve saskınn rumuzlu kardeşlerimin dualarını okuyamadım. Yarın okuyacağım inşallah. Bilginiz olsun, hakkınızı helal edin.

Canlarım ben konuşunca problem çözüldü çok şükür, seni seviyorum senin için her şeyin en iyisini almayı isterim dedi :17: ben bilmediğim için sordum dedi, ablası tektaşı nişanda takarız demiş, gümüşü de kendisi altın takmak istemediği için ikimizinki çift olsun diye sordu heralde, demek ki istekleri problemleri konuşmak gerekiyomuş, yoksa ben içimde büyütecektim, kendimi yıpratacaktım araya da soğukluk girecekti.

Fetih suresini okumaya Cumartesi günü başlanır.Bunun için güzelce bir abdest alın(gusul abdesti olursa daha da iyi olur.) İki rekat namaz kılın Allah rızası için.Önce 3-5 yada 7 defa “Estağfirullah” çekin.Arkasından bir salavat okuyun.Ve niyetinizi yapın.Şimdi okuma usulünü anlatacağım.

Cumartesi günü 1 defa okuyun
Pazar günü 3 defa okuyun
Pazartesi günü 5 defa okuyun
Salı günü 7 defa okuyun
Çarşamaba günü 7 defa okuyun
Perşembe günü 7 defa okuyun
Cuma günü sela okunmadan 11 defa okuyun.

Cuma günü ” Errahmanirrahim” dedikden sonra, 87 defa “YA NUR” okunur
Toplamda 41 defa okumuş oluyorsunuz.Ardından dileğinizi tüm içtenliğinizle Allah’a yalvararak isteyin.

Sübhane rabbike rabbil izzeti amma yesifün. Veselâmün alel mürselin. Velhamdülillahirabbil alemin. EL FÂTİHA.

Canlarım ben konuşunca problem çözüldü çok şükür, seni seviyorum senin için her şeyin en iyisini almayı isterim dedi :17: ben bilmediğim için sordum dedi, ablası tektaşı nişanda takarız demiş, gümüşü de kendisi altın takmak istemediği için ikimizinki çift olsun diye sordu heralde, demek ki istekleri problemleri konuşmak gerekiyomuş, yoksa ben içimde büyütecektim, kendimi yıpratacaktım araya da soğukluk girecekti.

cok sevindim hadi insallah bari aramızdan biri mutlu olsun biz olamadık be kuzum insalalh sen olursun:16::16::16:

:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

yüzügü almıs satın aldıgı adama demişki hani olmazsa satsam fiyatı ne kadar düser inan o yüzükte hiç umrumda degil artık ben para biriktirip bende alırım yüzük.pot kırdı sonra özür diledi ama yara acıldı birkez.amin canım Allah yardımcımız olsun.cok tuhaf biri inan hala cözemedim.aynı facebook 06 nın sevgilisi gibi.aynı.burclarıda aynı.ne bilim canım ya.insalalh canım Allah kabul eylesin bende simdi dusa girip abdest alıp namaz kılıcam ve sizlere dua edecegim bide bugün su duayı yapabilirsiniz canlarım ben yapıcam bu gece yatmadan evvel
Canım benim kalbin tertemiz, her şeyin en iyisine en güzeline layıksın, inşallah düzelir o da, senin kıymetini tez zamanda anlasın, çok değer versin inşallah sana

Canım benim kalbin tertemiz, her şeyin en iyisine en güzeline layıksın, inşallah düzelir o da, senin kıymetini tez zamanda anlasın, çok değer versin inşallah sana

insalalh canım kişiliği cok degişik biri cok zor biri.diyom ya ben hala cözemedim.insalalh canım insallah dualarınızdan eksk etmeyin nolur cok ihtiyacım var öpüyorum hepinizi

asinazın dualarınıda simdi okuyacagım canım abdest alıp namaz kıldıktan sonra yatmadan okuyacagım öptüm hepinizi

cok sevindim hadi insallah bari aramızdan biri mutlu olsun biz olamadık be kuzum insalalh sen olursun:16::16::16:

:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:
Canım biz olamadık deme ne olur, Allah'ın izniyle hepimiz çok mutlu olucaz inşallah, bu sabah annemle konuşunca çok mutsuz olmuştum ben de, birsürü lafı saymıştı sevdiğim için, etmediği hakaret falan kalmadı yani, bana da senin kaderin kötü kızım falan dedi, ben de üzüldüm ağladım falan ama Allah'ıma şükürler olsun ki problem çözüldü, burada aldığım fikirler de çok işime yaradı, bir çok kişiden tarafsız bi şekilde görüş alabildim, dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden ama inanarak edelim dualarımızı, kabul olacağına inanarak edelim inşallah, ben senin için dua edicem birazdan.

Canım biz olamadık deme ne olur, Allah'ın izniyle hepimiz çok mutlu olucaz inşallah, bu sabah annemle konuşunca çok mutsuz olmuştum ben de, birsürü lafı saymıştı sevdiğim için, etmediği hakaret falan kalmadı yani, bana da senin kaderin kötü kızım falan dedi, ben de üzüldüm ağladım falan ama Allah'ıma şükürler olsun ki problem çözüldü, burada aldığım fikirler de çok işime yaradı, bir çok kişiden tarafsız bi şekilde görüş alabildim, dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden ama inanarak edelim dualarımızı, kabul olacağına inanarak edelim inşallah, ben senin için dua edicem birazdan.

canım herseyi anneye anlatmamak gerek benim bu yüzük olayımdada annem seni oyalıyomu ne dedi moralim bozuldu sonra gitttim bunu aradım ben evlenmek için caba sarf etmiyon derken cocuk yüzük almıs.doldurusa geldim yani ne oldu daha kötü oldu hersey süprizi batırdım.ondan herseyi anneme anlatmıyom anlatsam moralimi cok bozar.insallah canım Allah kabul eylesin bende cıkyom canım insallah hepimiz mutlu olalım sorunlar cözülür kuzum yeterki arada sevgi olsun.insalalh hersey güzel olur benim kendimden umudum yok aramızda bari sen kurtul kuzum.cok öptüm Allah kabul eylesin datlım:21::21::21:

canım herseyi anneye anlatmamak gerek benim bu yüzük olayımdada annem seni oyalıyomu ne dedi moralim bozuldu sonra gitttim bunu aradım ben evlenmek için caba sarf etmiyon derken cocuk yüzük almıs.doldurusa geldim yani ne oldu daha kötü oldu hersey süprizi batırdım.ondan herseyi anneme anlatmıyom anlatsam moralimi cok bozar.insallah canım Allah kabul eylesin bende cıkyom canım insallah hepimiz mutlu olalım sorunlar cözülür kuzum yeterki arada sevgi olsun.insalalh hersey güzel olur benim kendimden umudum yok aramızda bari sen kurtul kuzum.cok öptüm Allah kabul eylesin datlım:21::21::21:
Canım benim senden de umudum var, mutlu bi yuvan, hayırlı evlatların olacak inşallah:16::16::16: Hayırlı geceler

Yazdıklarını okuduklarımdan anladığım kadarınca çok sıkıntılısın. Bu tip karakterler senin psikolojini bozar. Bir ayet okumuştum: ''Sizlerin hayır bildiğinizde şer, şer bildiğinizde de hayır olabilir'' Belki bu konu senin hayır bildiğin şerdir. Sen inançlısın ve sezgilerin kuvvetli. İyice bir tahlil et. Sen zeki kızın.

1)Eysaih-23.09.2013
2)Aybirgen-24.09.2013
3)sevgilim06-25.09.2013
4)Rainbyte-26.09.2013
5)BizimdeBebisimizOlsun(Duygu)-27.09.2013
6)golge1004-28.09.2013
7)Umut_dolu-29.09.2013

1)Aira:Kızlaaaar :1: yüce Rabb'imizin izni ve rızasıyla yarın dualarımıza başlıyoruz. Sizden öncelikle Allah razı gelsin çok teşekkür ediyorum. Burası inşallah bana çok iyi gelcek. Dualarınızı ederken Canan kardeşiniz de size duacı olcak. Kızlar Eşimin adı Musa Emre. Annesinin adı ayşe. Dualarınızı ederken Mehmet'ten olma Ayşeden doğma Musa Emre kardeşimiz Canan kardeşimizle barışsın. Allah hayırlı güzel yuvalar nasip etsin. Ailelerine ve musa kardeşimize de güzel huy ve sadakat versin. İnşallah tez vakitte barışırlar. Bir ömür mutlu olur çoluuk çocuklarıyla yaşarlar derseniz çok mutlu olurum. Malum kayınvalidem ve benim ailem de birbirlerine kötü oldular inşallah bu kibir ve gururu bırakırlar. Allah kibri ve gururu sevmez. Tek istediğim eşime kavuşmak. Acılar bitsin eski ruya gibi imrenilen hayatımıza geri dönelim. Allah nefsini köreltsin ve başka kadınlardan korusun. İnşallah sağ sağlim barışır yuvamızı baştan tez vakitte kurarız. Bolca sabır ve aşk dileyin :14:

2)Golge1004:
kızlar ben golge1004 benim de erkek arkadaşımın ailsei beni istemiyor ve onu bir kaç gün içinde başka biriyle nişanlamaya çalışıyorlar o istemiyor ama ailesi yüz çeviriyor zoraki o olmasa bile nişan yapacaklarını söylüyorlar eğer bu kişi hakkımda hayırlıysa o olsun kızlar yoksa rABBİMİ Peygamberimi bilen seven vicdanı merhameti olan Rabbimin emir ve yasaklarına uyan güzel ahlak sahibi her iki dünyadada cennetim olacak hayırlı bir eş istiyorum.
3)Suskun_sultan:Allah tez vakitte huyu ahlakı aileme uygun. sadık, sevecen ,güleryüzlü bir beyfendi ile aile olmak nasip etsin. Amin amin amin.

4)Aybirgen:
Şu an birlikte olduğum kişi benim için hayırlıysa Allah kalplerimizi birbirine daha da ısındırsın, birbirimizi daha çok sevelim, Allah'a yakınlaşabilmek, Allah rızası doğrultusunda güzel işler yapabilmek için birbirimize vesile olalım, her türlü günahtan, haramdan uzak durabilelim, mutlu huzurlu bir yuvamız, hayırlı evlatlarımız olsun, Allah bize dünyada da iyilik vegüzellik versin, ahirette de iyilik ve güzellik versin, Allah kalbimize ferahlık, huzur versin, rızasından ayırmasın, bizi sevdiği kullarından eylesin. Ama bu kişi benim için hayırlı değilse kolaylıklar içinde, kimse üzülmeden bir bahaneyle bitsin ve bir an önce karşıma benim için hayırlı olan insan çıksın ve az önce saydığım güzellikleri benim için hayırlı olan kişiyle yaşayabileyim. Amin amin amin :21::21::21:

5)Bizimdebebisimizolsun(Duygu):Gönlümdekiyle Bir Ömür Geçireceğim Hayırlı Huzurlu Mutlu Çocuklu Bir Yuva İçin Sizlerden Dua İstiyorum Canlarrrr :16::16::16::16::16:
6)Rainbyte:Kizlar su aralar en buyuk sikntim cok bahsetmemis olsam da maalesef okulum. 2 yildir oyle bir sinavin icerisindeyim ki hepsi birikti ve en sonunda okulum uzadi. Rabbim nasip ederse bu yeni donemde cok calisip, basarip da okulumun 1 sene degil de yarim sene uzamasini saglayabilirim ama bunun icin calismak tek basina yetmiyor. Rabbim bana oncelikle calisma azmi, istegi versin insalllah.Rabbim once kolaylik versin, daha sonra da bu calismam dogrultusunda guzel notlar, hayirli mezuniyet ve sonucunda guzel bir is nasip etsin insallah.
Ikinci bir skntim da bildiginiz uzere, platonik olarak birini seviyorum. her ne kadar gozumden irak olsa da henuz gonlumden irak degil. Rabbimden oncelikle ona hayirlisiyla kavusabilmeyi istiyorum, eger Rabbim onu bana vermeyecekse de gonlumu buna razi etsin ve beni sasirtmasin. Onun yerine hakkimdaki esas "hayirli" insana hayirli, tez ve dogru vakitte kavusabilmeyi, birbirimize hayirli, helal ve mutlu eylemesini diliyorum Rabbimden. Dedigim gibi oncelikli 2 siktnim okul ve gonul derdim-hayirli kismetim. Simdiden dualariniz icin cok tesekkur ederim. Allah hepinizden razi olsun.

yaptigimiz dua tek basina karsi tarafa edilmis olmuyor. aslinda kendimize de dua etmis sayiliyoruz. Soyle yani, okursaniz anlayacaginizdan eminim:

(Bir Müslümanın din kardeşinin arkasından ettiği hayır dua kabul olur. O dua edince, bir melek, “Âmin, kardeşin için istediğinin aynısı sana da verilsin” der.) [Müslim, Tirmizi, İbni Mace]

7)Esrazambak:Rabbim en kısa zamanda hakkımda en hayırlısını versin. Dünya ve ahiret hayatım için, dinim için, geleceğim için hayırlı olacak bir eş nasip etsin Rabbim bana, dünyada da ahirette de o eşle mutlu-huzurlu-sağlıklı yaşayalım.. birbirimizi çok sevelim çok sayalım ve sevgimiz son nefesimize kadar artsın.. beraber ibadetlerimizimi yapalım, ahiret için uğraşalım, beş vakit namazını kılsın, bana hayatı boyunca sadık olsun, hiç aldatmasın beni.. ailesi de beni çok sevsin ben de onları seveyim hayat boyu çok iyi anlaşalım.. bu görüştüğüm kişi ile de eğer hayırlı isek birbirimiz için en yakın zamanda sonuçlandıralım işimizi evlenelim, eğer hayıraız ise tez zamanda uzaklaşalım ve en hayırlısı çıksın karşıma amin amin amin:21:

8)I34anbul:

9)Esmeralisa:
Bu dünyam ve ahiretim için hayırlı, kafa dengim olan, Allah korkusu olan hayırlı bir eş, bir yuva istiyorum Rabb'imden.. Tabi sonrasında da aynı şekilde dünyam ve ahiretim için hayırlı, eli ayağı düzgün, sağlıklı, ahlaklı evlat(lar) istiyorum Allah'ımdan..

Rabb'im bana ve benim durumumda olan herkese hayırlı eşler, yuvalar, evlatlar nasip etsin inşallah (amin)

10)Yaslikiz:
Allahü Teala gönlümdeki kişi hakkımda hayırlısı ise aramıza karşılıklı sevgi, sadakat, güven, muhabbet, aşk, tutku koysun ve hakkımızda hayırlı olan zamanda hayırlısıyla evlenmemizi ve bir ömür boyu maddi manevi ayrılık yaşamadan beraber mutlu Allahın rızasına uygun bir hayat sürmemizi ve cennette de beraber olmamızı nasip etsin.

Eğer hakkımda hayırlı değilse, birbirimiz için bizi hayırlı kılsın, aramıza karşılıklı sevgi, sadakat, güven, muhabbet, aşk, tutku koysun ve hakkımızda hayırlı olan zamanda hayırlısıyla evlenmemizi ve bir ömür boyu maddi manevi ayrılık yaşamadan beraber mutlu Allahın rızasına uygun bir hayat sürmemizi ve cennette de beraber olmamızı nasip etsin.

Ailelerimiz, çevremiz, tanıdıklarımız, arkadaşlarımız tanıştığımız tanışacağımız herkesle güzel geçim versin ve tüm kötü insanların şerrinden korusun. Onun için dünyadaki tek
kadın ben olayım, benim içinde dünyadaki tek erkek o olsun. Birbirimize olan sevgimiz, aşkımız, sadakatimiz hiç bitmesin, hiç zarar görmesin. Amiiiiiiiiiiiiiin
11)Saskinn:Benim de esim beni aldatıyor cok üzülüyorum dayanamıyorum artık hic huzurum yok cocuklsrimla ilgilrnemiyorum kafam darmadagik dualarinixi bekliyorum arkadaşlar

12)AsiNaz: Birlikte olduğum erkek arkadaşımla birbirimize layık ve hayırlıysak, Rabbim bizi birbirimize evlilik ile kavuştursun. En hayırlı zamanda, hayırlı bir şekilde bu ilişkinin adını koyalım. Ailelerimiz birbirine saygı duysun, sevsin ve hoşgörüyle kabullensin. Helalinden para kazanmayı nasip etsin de, çeyizlerimi hazırlamaya başlayalım. Rabbim hayırlı evlilik nasip etsin. Bir de Rabbimden şifa istiyorum, ağrılarım için. Allahım bana Hz. Eyüp'e verdiği gibi -ve tüm şifa arayanlara da- hayırlı şifa ve düzenli bir hayat nasip etsin. Dünyada ve ahirette sağlık ve afiyet versin.
13)Umut_dolu:

Canlarım siz de aşağıya dualarınızı ekleyin lütfenn, listemizdeki herkese günü olmasa bile dualarımızda yer verelim, günü olmasa bile hepimizin adı dualarımızda en azından günde 1 defa geçsin

"Bir insan yanında olmayan bir kardeşine hayırlı bir dua ederse Cenab-ı Hak ona muhakkak bir melek tayin eder ve yanına arkadaş olarak koyar ki her dua edişte o görevli melek "Amin bir o kadar da senin için" der" (Müslim Zikr: 87)

"En çok kabul edilen dua birbirinden uzak olan kişilerin birbirlerine ettiği duadır" (Buhari Mezalim: 9; Müslim Zikr: 88 Ebu Davud Salat: 364; Tirmizi Birr: 88)

YENİ LİSTEMİZ
1)Aira-10.09.2013
:65:
2)Golge1004-11.09.2013:65:
3)Suskun_sultan-12.09.2013:65:
4)Aybirgen-13.09.2013:65:

5)Bizimdebebisimizolsun (Duygu)-14.09.2013:65:
6)Rainbyte-15.09.2013:65:
7)Esrazambak-16.09.2013:65:
8)I34anbul-17.09.2013:65:
9)Esmeralisa-18.09.2013:65:
10)Yaslikiz-19.09.2013
11)Saskinn-20.09.2013
12)Asinaz-21.09.2013
13)Umutdolu-22.09.2013

Son 3 arkadaşımınkini bugün okuycam ve onlar için dua edicem inşallah, günlerinde okuyamadım 2 kişiyi, haklarını helal etsinler.

Back
X