- Konu Sahibi huzurolsun
- #2.181
Canlarım moralim çok bozukArkadaşlarıma bile anlatmaya utanıyorum bu konuyu, siz dua kardeşlerimle paylaşmak istedim, bana fikir verin lütfen:18: Benimki bana söz yüzükleri gümüş olsa olur mu diye sordu, ben çok bozuldum
acaba beni bukadar basit mi görüyo anlayamadım
Bütün arkadaşlarıma tanıdıklarıma sözde tektaş takılıyo, ben ona da kırıldığımı söyledim ama tecrübesizliğime ver falan dedi, sanki herkes 10 defa sözleniyo, onun düşünmesi gerekmez miydi bu tektaş olayını, bana nasıl istiyosan söyle dedi ama ben bana bidaha bu konu hakkında hiçbişey sorma, bilmiyosan bi bilene sor dedim, acaba benim bildiğim sözde tektaş takılır, benim çevremde hep böyle desem nasıl olur, ya da uygun bi yolu var mıdır bunu söylemenin, evlenme teklifi falan da etmedi zaten, ben bunu söyledim, evlenme teklif etmedin söz yapalım diyosun falan diye, uzaklığı vs problem etti, gerçekten şu an görevi nedeniyle çok uzak ve kısıtlı şartların olduğu bi yerde ama o böyle yapınca da ben sevgisinden emin olamıyorum, ne yapsam bilemedim, söz olmasın dedim kaç defa ama illa yapalım diyo başka bişey demiyo, sözde uyduruk bi yüzük getirirlerse de ben hem aileme hem arkadaşlarıma mahcup olurum, ne yapsam bilemedim, bana fikir verin lütfen
![]()
aybirgen'ciğim, inan ben de üzüldüm senin adına. Ya bu çok kötü bir durum, insan hiç öyle bir şey söyler mi? Bence biraz zaman iste ondan, kırıldığını anlamalı. Ben olsam böyle davranırdım.
Ben bizimdebeişimizolsun ya kazen beni pasif etti arkadastan giryom simdik 23 ne dektaktı bana ya ıggggggggggggggggggggggggggggg
Neyse nerdesin kızlar ya 2 sohbet edelim
kız sen yine mi pasifleştin :)))
Bu arada kızlar, ben 2 gün arkadaşımın evinde kaldım. O yüzden esmeralisa, yaşlıkız ve saskınn rumuzlu kardeşlerimin dualarını okuyamadım. Yarın okuyacağım inşallah. Bilginiz olsun, hakkınızı helal edin.