- 12 Aralık 2017
- 3.065
- 3.397
- 63
- Konu Sahibi Gelinlerce
-
Tabi ki de işten Ayrılma kimsenin işini de yapma
iş arkadşınla kavga ettin sen ,çıkıyon onlar niye seni çıkartsın aranızdakı problem iş arkadaşınla patronunla değil .artık çıkacağını söylemişsin çık git eskisi gibi olmaz
niye işten ayrılıyosun anlaşamadığın bi personel yüzünden. ayrıca tartışmışsınız, konu kapanmış. niye tekrar konusunu açıyorsunuz ya da açılmasına müsade ediyorsunuz ki?
O gitsin, siz kalın.
Bir de erkek bu çalışma arkadaşı. şu konuşmalara bak ne kadar basit ve çirkin. sizi kendisine rakip gördüğünü düşünüyorum.O yüzden hiç kulak asmayın kendi sorumluluğunuzdaki işi yapın gerisine hiç dahil olmayın bile.k.k. iyi günler
hanımlar geçenlerde iş arkadaşımla sorun yaşadık(erkek), patronların yanında bana artistlik yaptı ve bir daha benim hiç bir işime yardım etme dedi bende canıma minnet dedim. kendisi yıllık izne ayrıldı. bugün onun işlerini yaparken sormam gerekenleri sordum derken tartıştığımız güne gittik. bana nankörsün, elimden geldiğince sana iş öğrettim dedi. ben asla işten kaçan yapmam etmem diyen birisi olmadım daha fazla şey öğrenebilmek adına söylenilen her şeyi yaptım. ilk tartıştığımız gün bir iş için bu benim işim değil demişti bende karşılığında cevap olarak bende senin işlerini yapmazsam bana laf söz etme demiştim ve bu lafımın üstüne diyor ki yaptığın işleri başıma kalktın. ben asla o niyetle söylememiştim. sonra saydırmaya devam etti art niyetli olduğunu bilmiyordum gerçek yüzünü gördüm senin diye. ben de daha dün onun yapmadığı bir iş yüzünden patrondan fena azar işittim neden yapılmamış diye, bunu kendisine ilettim dün böyle oldu ona rağmen ben sana bişey demedim dedim. bana cevap olarak gerçek yüzünü yeni gördüm senin iftiralarınla çamurlarınla uğraşamam dedi. şok oldum, işe girdiğim ilk günden beri çalıştığımız yerde ki insanların dedikodusunu yapıp insanları kötülüyordu bana. müdürümü arayıp işten ayrılacağımı söyledim olayı üstünkörü anlattım. müdür aramış kızmış o şahsa, bana yine mesaj atmayı başladı bu kadar ucuz olmamalıydın diye. buradakiler işten çıkma sus otur yerinde diyorlar. bence olanlar çok ağır ve onlar çıkartsa kıdem tazminatı alabilecektim şuan alamayacağım. nasıl bir yol izleyeyim?
Bir de erkek bu çalışma arkadaşı. şu konuşmalara bak ne kadar basit ve çirkin. sizi kendisine rakip gördüğünü düşünüyorum.O yüzden hiç kulak asmayın kendi sorumluluğunuzdaki işi yapın gerisine hiç dahil olmayın bile.
Calisma barisi bozulmus artik orada huzur bulamazsin. İkinizden biri gidecek. Kalan da dikkatli olacak bundan sonra.İs yasaminda politik olmak lazim. Ne fazla ozveri ne gevseklik. Dedikoduya hic bulasmamak eninde sonunda seni buluyor dinledigin soyledigin soz. Resmiyet iyidir kardesim. Sinirlarini belirginlestirir. Elin adami da boyle densiz hadsiz konusamaz
Başlığı okuyunca evlilik için görücü gelecek sandım :)
Ben isveren olsam ikinizi de cikartirdim ayri mesele. Kirik cam teorisi. İlk hatada nasil tavir takinirsan gerisi oyle gelir. Calisanlarimdan disiplin beklerim.
bende yıllarca çalıştığım yerde gurur yapıp bu ve benzeri sebeplerden istifa etmişliğim var..Şimdi ki aklım olsa kesinlikle hiç bir yerden çıkmaz haklarım için çıkartılmayı beklerdim..
Sende sabret ve bekle çıkma ... Patronun senden veya ondan memnun değilse o karar versin..
söyledikleri fazla ağır ama. bi de kendisi şiddete yatkın birisi korkuyorum sanırım biraz da. hiç bişey olmazsa mobbing uygulayacağından eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?