Yani aslinda dediginiz gibi velki adetleri degildir ama kardes yahu insan bir naptiniz diye de sormaz mi aramizda sorun olsa nornalde iyiyiz de yada ben iyiyiz sanıyorum. Cunku onlar kendi iclerinde cok iyi ben hep uzagimyani bilemedim dışlanmak değil de adetleri değildir böyle şeyler belki.mesela benim baba tarafımın çok pis bir huyu var sürekli aranmak isterler kendileri asla aramaz ama onları sürekli arayıp sorucaksın, geçmiş olsun diyceksin, hayırlı olsun diyceksin.Ben de artık soğuk muyum neyim hiç aklıma bile gelmez mesela özellikle ev aldı diye aramak.Bana garip gelmedi o yüzden.Yardım konusunda da biri isterse imkanım ölçüsünde ederim ama özellikle bişey teklif etmem
Millet dedigim hala teyse vs degil ki kardeş aile iyi ve kötü zamanda yaninda olmak degil mi biz onların iyi zamnini da kotu zamnini da bilip yaninda duruyorsak bir aileyiz diyorsak yanmizda olmalarini istemek de suc mu .. ailenin 7 kat elden farki olmayacaksa aile olmanin ne onemi var kiMilletin başında paylaşmadığı kim bilir ne derdi telaşı var. Ben de şu "Aranıp sorulmadı" olayına tiltim, takım amigosu gibi her adımında seni arayıp süper, tebrikler, mükemmel, yoluna paspas, al ihtiyacını bendensiin vauv diye tezahürat mı etsin millet? Ev alıp neyini ilan ediyorsan bi de, ne gerek var.
Daha guzelleri sizin olur insallah gönlünüzce olsunEv alayımda kimse hayırlı olsun demesede olur.
Millet dedigim hala teyse vs degil ki kardeş aile iyi ve kötü zamanda yaninda olmak degil mi biz onların iyi zamnini da kotu zamnini da bilip yaninda duruyorsak bir aileyiz diyorsak yanmizda olmalarini istemek de suc mu .. ailenin 7 kat elden farki olmayacaksa aile olmanin ne onemi var ki
Cok teşekkür ederim gercekten cpk guzel anlamissiniz ben hic bir zaman kötü olamk istemedim sevmem huzursuzlugu. Amin insallah cok cok daha guzelleri sizin olsun teşekkür ederim guzel dilekleriniz icinya ben sizi çok iyi anladım siz ince düşünülmesini istiyosunuz, aile olmak, sevincin paylaşılması, hep birlikte sevinmek gibi şeyler. e yani insanın kaynanası arasa nasılsın dese iyi olur ya da gelin arasa, herkes burdakiler gibi astım kestim atar giderli kaynanaya sahip değil yani, sizin de özendiğiniz kaynana gelin ilişkisini iyileştirmek. hayırlı olsun deselerdi hoş olurdu ancak işte durum bu. onların yerine; hayırlı olsun evinizin bereketi hiç eksik olmasın. eşinizle huzurlu bir ömrünüz olsun evinizden neşe eksik olmasın☘
Aslinda tam olarak sorun burda galiba 1 inin basinda dert var yada ikisinin desem 8 inin demi ayni anda bir derdi var .. belki de cok ince düşünüyorum ve karsimdan da bunu bekliyorum cunku çocuklarının sogum gunlerine yada onlar icin ozel olan herseyde ufak da olsa bir katkim olsun isterimKardeşse bir basit "Hayırlı olsun demediler" olayına da gücenmeyeceksin, kardeşliklerini sorgulamayacaksın. Ben bilmem ne alsam, kardeşim de arayıp hayırlı olsun demese, derim "Bu kızın başı dolu, unuttu" diye ve geçerim, böyle kurulmam. Aile de böyle bir şey, iki kelama kurulunup samimiyetleri sorgulanmaz.
Belki de belki ben cok ince düşünüyorumBazı insanların aklına gelmeyebiliyor ben art niyetli olduklarını düşünmüyorum
Aslinda tam olarak sorun burda galiba 1 inin basinda dert var yada ikisinin desem 8 inin demi ayni anda bir derdi var .. belki de cok ince düşünüyorum ve karsimdan da bunu bekliyorum cunku çocuklarının sogum gunlerine yada onlar icin ozel olan herseyde ufak da olsa bir katkim olsun isterim
Ben bu kısmı merak ettim. Ne varmış yaşantınızda? Bu arada hayırlı olsun, ağız tadıyla oturun.yasantilarımızdan dolayi ben onlarin asla benimseyecekleri bir gelin degildim en basindan beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?