Hayirli olsun

Ayy benim de basimda ama hayirli olsun dediler tapuyu alirken 500 tl borc istedi esim isteme dedigim halde vermediler 10 gun sonra kaynim 1000 tl istemis kp esnek hesaptan cekip vermisler
Geri isteyince de kaynim küsmüş
Herzamanki hali zatenn de
Neyse
Bence 2 cocugu yapmalisin

Cok teşekkür ederim haklisiniz gereksiz taktım herhalde

Ben bu kısmı merak ettim. Ne varmış yaşantınızda? Bu arada hayırlı olsun, ağız tadıyla oturun.
Ilk aklima gelen esimin ailesi haremlik selamlik oturur erkekler ve kadinlar birbirini görmez ben evlenmeden esimle ayni evde yaşıyorduk bu onlarin asla kabule etmeyeceği birşey di bunun gibi com zıttız ama ben onlarin yasamina hep saygi duydum onlarin yaninda hic aykiri davranmadım

Az beklenti=Çok Huzur
Hayırlı olsun eviniz, mutlu ve huzurlu bir ömür geçirmeniz dileğiyle.

Neden beklenti içindesiniz. Koskocaman borcun altına girmişiniz ve bunu ödeyecek durumunuz var ama beklenti içindesiniz. Bu evi kimseye güvenerek almadınız sonuçta. Maddi manevi Yanınızda olmaları tamamen kişisel tercihler. Zorla olmaz

Ay daha neler artık insan kardeşi ev alınca da bi ufak hediye alır hadi olmadı arayıp hayırlar. Görgüdür bu benim için yapmayanı da ayıplarım.

Siz haklısınız konu sahibi çok da güzel bir ders çıkarmışsınız kendinize. Lüzumsuz kalabalıktansa az olsun öz olsun insanın hayatındaki her şey. Çok takılmayın bundan sonrasına artık görgüsüzler demek ki. Eviniz hayırlı olsun ağız tadıyla oturmak nasip etsin Allah.

Dusundum tasindim kardesim ev alsa arar hayirli olsun demem sanırım ki mukemmel bir iliskimiz vardir kardesimle , yani cocugu olsa evlense tamam da ev almanin kendisine kiyafet almasindan farki yok benim icin , ben ev aldigimda da kardesim aramadi hic aklima bile gelmedi neden aramadi demek

Hayırlı olsun darısı başımıza
Valla en kötü annesi babası arayıp sorabilir edebilirdi diye düşünüyorum. Bana sorsan beni aramasınlar istemem yani

Malesef benim eşime de öyle davranıyorlar ama bu benim eşimin suçu..
Her konuda maddi, manevi kendi ailesine pervane olur ama onun ailesinden kimse onun için kılını kıpırdatmaz.. Ailesinden bir beklentim varmı asla yok hatta görüşmezsem daha karlıyım, kimseyede muhtaç değiliz çok şükür ama eşimin onları çok önemsemesi beni benden alıyor

Bizden de bu donemde borc aldilar ama daha ses yok geri vermesini de beklemiyorum

Çok haklısınız insanlar çok bencillesti , beklenti hâlâ ince düşünenleri yormaktan başka bir ise yaramıyor..
Ve eşimin ailesinden anladigim kadarıyla aslında bu tarz insanlar kiskanclikdan yapıyorlar bunu dusunemediklerinden değil, hazmedemiyorlar.

Cok tesekkur ederim daha guzelleri sizin olsun insallah evet bizde de mutlaka hayirlanir bu bir güzelliktir olmamasi tuhaf

Bizde esim bir beklenti icinde degil aksine bende daha mesafeli

Ya aslında bizde kiskanclik olduğunu düşünmüyorum ama anlayamadigim bir sekilde bizi hayatlarina dahil etmek istemiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…