Hayirli olsun

Cok teskkur ederim yani ebet bu durumda zaten cok yakin degildik ama samimiyet kurmak istemediklerini dusundum

Cok tesekkur ederim daha guzelleri sizin olsun insallah aslimda cok iyi bir aramiz yok ama insan 7 kat el olsa bir hayirlar. Yani her baslari sıkıştığında katdes oluyoruz ama iyi gunde yanimizda olmalarini da beklemem normal

Esim artik takmadigini söylüyor ama ilk baslarda oda cok üzüldü

Belki böyle bir adetleri yoktur. Onlar bisey demedi diye kötü gunler gecirecek degilsiniz. Seviyeli bir iliskinizin oldugunu soyluyorsunuz ve bence bu cok güzel bir denge evet insan bazen yakinlari yaninda olsun istiyor ama bunu istedigine pisman edebiliyorlar. Kafaniz rahat karisaniniz yok. Eger esinizle mutluysaniz geride kalanlarla oldugu gibi yaşayabilirsiniz Onlar sizinle iliskilerini boyle surdurmek istiyorlarsa oturup bunu dert etmemelisiniz.

Aslinda herkese toplu olarak cevap vereyim esimin kardesleri ev alirken biz maddi ve manevi olarak elimizden geleni yaptik hatta bir tanesi icin elimizdeki parayi verip kendi ihtiyacimiz icin kredi bile cektik helali hos olsun gönlüm kalmadi bunda... ama her madddi anlamda ihtiyaclari oldugu zaman kardes olduklarini hatirlayip nornal zamanda hic arayip sormamalri kırıcı oluyor. Siz arasaydiniz diyenler icin inanin cogunda ben ariyirum acmiyorlar geri bile donmuyorlar bende artik aramiyorum . Aramizda bir tartisma falan olsa yada kirginlik anlarim ama olumsuz hic bir sey yasanmadi sadece dedigim gibi onlarin cok kolay benimseyecekleri bir gelin degildim... onlarin hep bir maddi anlamda beklentisi oldu bu zamana kadar benimde manevi anlamda bir hal hatir sorulma gibi bir beklentimin olmasi yanlis olmamali. Zira kendimi kullanilmis gibi hissediyorum. Bu ev alma surecinde bile cok sıkışık kaldigimiz zaman oldu esimi ailesinden biri borc para istedi cok sikisigiz dedik cok acil lazim 1 haftaya mutlaka veririm dedi 1 ay oldu arayan soran yok onu da gectim ya kusura bakmayin zor duruma dustunuzmu biz odeyemeyecegiz diyen bile yok .

SU saatteaynı derdime çözum bulmaya çalışırken karşıma çıktı yazın nişanlıyım ben karşı tarafın ne ailesi Arar ne gelir aileme ailem nişan atılacak diyor başka bişey demıor

kiskanmislardir canım , yedirememislerdir kendilerine insanlar kıskanç..kimse kimsenin bişey sahibi olmasını istemez , istisnalar haric

İnsan bekler. Eşin de sen de haklısın. Ben de olsam beklerim. (Hiç kimseden görmedim:))

Bazı aileler böyledir benim eşimede aynısı yapılıyor size verilen değer kadar değer verip kenara çekilin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…