Hayırlısı

Bir de son mesajlardaki bir ayrıntıyı size söylemeyi unuttum kızlar.
Her şeyi yeniden düşündüğümde içim rahat, bu olaylar sırasında en masum ve dışarıda kalan olarak kendimi görüyorum dedi. Tamam kendini masum görmesi saçmalık ama demek ki diğerlerine de hata bulmaya başladı düşündükçe. Bu da hoşuma gitmedi değil.

Babana helal olsun. Ayrica ex nisanli olacak dumbuk dururken yaptiklarini toplasan nankorlugun yanindan gecmez. Hemen at o yaramaz dusunceleri aklindan.

Pardon da sana ne diye sorarlar adama. Bak hala kiskirtmaya calisiyor hala agzindan laf almaya calisiyor, yorumlamani istiyor. Cunku her konustugunda kendini hakli cikarmasi icin eline koz vereceksin. Evet evlenicem dersen koca meraklisi olacaksin, yok artik evlenmem dersen beyefendiyi onore edeceksin kendini kaybedilmemesi gereken bir hazine olarak gormeye devam edecek hem de ici rahatlayacak nasil olsa evlenmeyecek diye. Soylediklerine her ne cevap verirsen ver kendi lehine dusunmek icin hazir zaten. Cevap vermedigin surece en buyuk cevabi veriyorsun bunu unutma. Beni rahatsiz etme diye bile mesaj atma. Cunku kendi "beni rahatisiz etme" mesajlari ilgini cekmek icindi, senin mesajlarini da oyle sanabilir. Hatta numarani degistirirsen de saglam kapak olur.

gözü açılmaya başlamış ama iş işten geçtikten sonra

sormak istedigin her soruyu cevaplayabilirim ne zaman dertleşmek veya konuşmak istersen emrine amadeyim okudugum kadarıyla ankaradaymışsın, haftada 2 3 gün toplantı için ankaraya geliyorum, istersen yüz yüze görüşüp destek bile olabilirim

ama sen pes etmiyorsun, zamanla hepsi geçecek, üzüntün de bitecek, yeter ki vazgeçme

benm bile cevap yazasım geldi valla artık sen iyi dayanıyorsun kocaman tebrik sana

O zaman yaptigi en buyuk hata disarida kalmasi degil mi? Neden kendisinden baska herkes iceride? Buna neden izin vermis?

Ailesinin kafasiyla hareket eden bir kukla oldugunu kabullenmesi iyi olmus gercekten.

Findik konunu takip ediyorum ama mesaj yazamamistim bi turlu. Ben maliye bakanliginda degilim, baska, simdi burda yazmiyim :)

İstanbulda gorevdeyim 2 ay boyunca, keske ankarada olsam inan seni dinlemeyi o kdr cok isterdimki. Biliyorumki su an sana en cok icini bosaltmak iyi gelir..Bi mesajibda okudum arkadas olarak eklemissin, telden goremedim. İrtibati koparmayalim senle.

Cok hanimefendisin belli. Bu mesajlara kolay kolay tepkisiz kalinmaz. Cildirir insan. Senin gibi asil bi kizi kaybettigine yansin o sen iyi kotu hic bi sekilde cevap verme. Kotu yazdi olmadi, iyi yazio ulasmaya calisiyo sana. Kapina gelip aglamadikca sesinden mahrum et onu.

Sen her seyi bosver, biliyorum zor ama sinavina odaklan. Bi ise gir, ben sana bi mufettis bulurum, hemen aklima geldi bile biri :))

Bu iş bayağı heyecanlı olmaya başladı ya daha ne kadar çözülür acabaa :))
Motive ol tabii gerçeği söylüyorum bir de ağlama artık :)
Hakkında hayırlısı olacak hissediyorumm

LG-P710 Tapatalk

Yok değiştirmem hoşuma gidiyor bunların saçma sapan mesajları. Daha tüm aile bireylerinden birer mesaj daha bekliyorum. Burada bırakacaklarını sanmam. Hele o kızın böyle asilce vedalaşacağına ihtimal vermem. O da abisine çekmiş zaten. Son mseajlarına cevap vermedikçe yenisini eklemişti. Devamını bekleyeceğim. :)

gözü açılmaya başlamış ama iş işten geçtikten sonra

Aynen öyle iş işten geçti. Beni kandırmasından ikna etmesinden geçtim artık babam girdi devreye. Şu saatten sonra pişman olup kapımda yatsa bile önce ailemi ikna etmesi gerekir ki bu da imkansıza yakın. Geç kalmış olmanın pişmanlığı da eklenir umarım üstüne.

Ayy cidden çok mutlu olurum. Bir sürü arkadaşım oldu benim burada. Nadir güzel yanlarından biri de bu sanırım bu ayrılığın.

O zaman yaptigi en buyuk hata disarida kalmasi degil mi? Neden kendisinden baska herkes iceride? Buna neden izin vermis?

Ailesinin kafasiyla hareket eden bir kukla oldugunu kabullenmesi iyi olmus gercekten.

Cidden ben buradaki insanların ayrıntılara dikkat edişine hayran kalıyorum kimi zaman yahu. Ben bu mesajı ailesine de hata bulmaya başlamış olarak yorumlamıştım. Dışarda kalışına hiç dikkat dahi etmemiştim. Gerçi etsem bile bunu söylemek için de olsa cevap vermezdim zaten. :))

KPSS muhtemelen şu saatten sonra geçti benim için canım ama geçen seneki p3 puanımla sınav öncesi açıktan atama olursa düz memurluk deneyeceğim ben. Bir de hayallerimi süsleyen idari yargı hakimliğine asılacağım sınavdan çıkar çıkmaz. İnşallah görüşebiliriz canım koparmayalım evet irtibatı. Özelden yazayım hatta ben sana. Özellikle son cümlenle alakalı. :)

Bana da nedense son kozlarını oynuyor gibi gelmeye başladı. Hele o malum eşyalar da verildikten sonra neyi bahane edip arayacak ki?

zaman geçtikçe daha da güzel yanlarını göreceksin bu ayrılıgın sen merak etme mesela kendine yeni bir kıyafet alacaksın, diyeceksin ki ayy şimdi o adam hayatımda olsaydı kesin kardeşi de isteyecekti bundan, ohh iyiki de yok diyeceksin

ayrıca sınav için geç kalmış sayılmazsın, 2 ay var daha sınava ve o sınava asılırsan 2 ayda evde oturdugun yerden bile harikalar yaratırsın bölümün ne hiç bilmiyorum ama sınava geç kalmadın bundan eminim

Aman mufettis olma zaten ya uzman ya hakim de iyiymis:) bekliyorum

Bana da nedense son kozlarını oynuyor gibi gelmeye başladı. Hele o malum eşyalar da verildikten sonra neyi bahane edip arayacak ki?

Orası belli olmaz.
Bir kaç gün önce bu adamdan böyle mesajlar bekliyor muyduk? Hayır.
Her an her şey olabilir.

LG-P710 Tapatalk

o kadar çok yorum olmuş ki takip edemedim...ne yazmış görümce müsvettesi hangi sayfada???
sende hiç birine cevap yazmadıysan şayet alnından öpüyorum

Aynen öyle. Mesela ben bunalmıyordum ama kıskançlığı vardı kendisinin. Bir de çocuk gibiydi angarya işlerini ben yapardım. Çok nazlıydı ondan daha çok başkasıyla ilgilenince küserdi. Bunlar şimdi yok. Hemen bir ferahlama söz konusu oldu o yüzden. Gerçi zaman geçtikçe manyaklıklarını bile özledim demem inşallah. :) İktisat mezunuyum canım ama alan sınavına laf olsun diye gireceğim. Bu yıl düz memurluk için çalışacağım. O puan elimde olsun, diğer sınav nasıl olsa her yıl oluyor.

Aman mufettis olma zaten ya uzman ya hakim de iyiymis:) bekliyorum

Hakimlik hayalim ya. İİBF mezunu olduğum için şimdilik idari yargıya girebiliyorum ama hukuk fakültesi öğrenci adayıyım ben. İnşallah 3 sene sonra adli yargıya girmeye de hakkım olur. Atıyorum mesajı da. :)

Orası belli olmaz.
Bir kaç gün önce bu adamdan böyle mesajlar bekliyor muyduk? Hayır.
Her an her şey olabilir.

LG-P710 Tapatalk

Değil birkaç gün önce, sabahki o mesajdan sonra bile beklemiyordum ben böyle mesajlar. Doğru dedin bak bekleyelim de görelim. Bakalım bizi şaşırtmaya devam edecek mi. :)

o kadar çok yorum olmuş ki takip edemedim...ne yazmış görümce müsvettesi hangi sayfada???
sende hiç birine cevap yazmadıysan şayet alnından öpüyorum

O bugün yazmadı canım mesaj. Abisiyle de konuştum, o gün de kesin olarak bitirdik, artık annem falan da karşı diye anlatmıştım belki o yazdıklarıma denk gelmişsindir. O günden önceki gece bana mesaj atmıştı. Bu sana son iyiliğimdir, eğer seviyorsan sevginin arkasında dur yoksa kötü şeyler olması çok yakındır. Annemden babamdan abimden özür dileyip kurtar bu ilşikiyi şayet seviyorsan, aksi halde o profilindeki yüzük fotoğrafını kaldır diye mesaj atmıştı. Bir de özür dilerim demişti her şey olup bittikten sonra. Halbuki değil özür, o ilk gün yanlış anlamışsın öyle demek istemedim demesini beklemiştim sadece ama kıyametleri kopardı o gün

Bir de olayların olduğunun ertesi günü de aynı şekilde bir mesaj attı. Cevap yazmadıkça devamı geldi. En son da sana mesaj attım diye eşşek gibi döndü diye düşünme dedi. :)

Ve evet hiçbirine cevap yazmadım öpebilirsin. :)

O bugün yazmadı canım mesaj. Abisiyle de konuştum, o gün de kesin olarak bitirdik, artık annem falan da karşı diye anlatmıştım belki o yazdıklarıma denk gelmişsindir. O günden önceki gece bana mesaj atmıştı. Bu sana son iyiliğimdir, eğer seviyorsan sevginin arkasında dur yoksa kötü şeyler olması çok yakındır. Annemden babamdan abimden özür dileyip kurtar bu ilşikiyi şayet seviyorsan, aksi halde o profilindeki yüzük fotoğrafını kaldır diye mesaj atmıştı. Bir de özür dilerim demişti her şey olup bittikten sonra. Halbuki değil özür, o ilk gün yanlış anlamışsın öyle demek istemedim demesini beklemiştim sadece ama kıyametleri kopardı o gün

Bir de olayların olduğunun ertesi günü de aynı şekilde bir mesaj attı. Cevap yazmadıkça devamı geldi. En son da sana mesaj attım diye eşşek gibi döndü diye düşünme dedi. :)

Ve evet hiçbirine cevap yazmadım öpebilirsin. :)[/QUOTE]

iradene hayran kaldım cnm
işte öpüyorum
Allah hakkında hayırlısını versin
ilk günden beri konunu takip ediyorum
sen ki ben bozmuşum gibi rahatladım valla

iradene hayran kaldım cnm
işte öpüyorum
Allah hakkında hayırlısını versin
ilk günden beri konunu takip ediyorum
sen ki ben bozmuşum gibi rahatladım valla[/QUOTE]

Bazı konularda çok sabırsız, küslükleri falan çok çabuk bitirebilen, genelde ilk adım atan insan olmama rağmen işte böyle bazı konularda da irademe bazen ben bile şaşırıyorum.
Şayet mesaj atmış olsaydım daha kötü şeyler işitecektim ve bu defa sinirden kuduracaktım. İyi oldu böyle. Kafam rahat oldu. :)

aklından özlerim, onsuz naparım düşüncelerini at bi kere canın yanacak biliyorum, ama onsuz bir hayatın olacak ve bütün bu olumsuzlukları geride bırakmış olacagın için çok daha iyi bir hayatın olacak bi kere bu yaşadıklarından akıllanacaksın ve bir sonraki ilişkinde ailesine nasıl davranman gerektigini daha iyi bileceksin bunda çok şımartmışsın mesela onu fark ettin, bundan sonraki ilişkinde onu daha az şımartıp kendini daha ön planda tutacaksın vs.. daha güzel olacak herşey

düz memurluga gireceksen tek 2 ayda sen yeterli puanı alırsın canım, olmadı önümüzdeki sene alan için de çalışırsın, ama asla pes etmek yokk

annemden babamdan abimden özür dileyeceksin diyen bir erkekten asla koca olmaz
bak canım ablam 17 yıllık evli boşanma aşamasında son günlerini yaşıyor kocası olacak adam abimden annemden yengemden(elti) özür dileyip tıpış tıpış geleceksin yoksa bu iş biter diye tehdit ediyor
adam 3 çocuğunu karısını bu insan müsvettelerine tercih ediyor
evlenmeden öncede böyleydi seneler geçti boyunca cocugu oldu hala aynı kafada
bana sen lazım değilsin abim yengem bana bakarlar diyebilecek kadarda kıt beyinli bir insan
bu tip aileci erkekler düzelmiyor seneler geçtikce dahada beter kafayı sıyırıyorlar aileyle

Bu dediklerini olay bu kadar ciddi değilken, yani ayrılacağımızı tahmin etmiyorken de düşünmüştüm canım. Hatta kendisine de söyledim eğer devam edeceksek bundan sonra bizi ilgilendiren şeyler hakkında sadece ikimiz yorum yapacağız diye. Çok uzun zamandır farkındayım zaten o kızlarla falan çok yüzgöz olduğumun ama dediğin gibi tecrübe oldu bunlar da bana.

Düz memurluk için de iyi kötü bir altyapım var diye düşünerek kendimi rahatlatıyorum ama inşallah ters köşe olmam. Adam akıllı çalışırsam yaparım biliyorum ama üzerimdeki şu ölü toprağını bir an evvel atabilirim inşallah.

Aklın yolu bir canım, mesajında olayların dışında kaldım diyerek, aslında kendi kendine en büyük hatasını itiraf ettiğini düşündüm arkadaşımız gibi.
Hakaretleri para etmedi yani, bari günah çıkarayım dedi. Ama affedersin akım derken b..... oldu

Sen çok saf yürekli iyi bir kızsın bir de şu an fazla duygusalsın ama şunu bil ki; eski nişanlın bu mesajlarında sürekli kendi zaaflarını, pişmanlığını, komplekslerini dışa vurdu. İleride sağlam kafayla daha iyi çözeceksin olayları. Geri adım atma aynen devam. Senin suskunluğun çıldırttı onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…