Hayırlısı

Beni hiç tanımayan insanlar bile hakkımda böyle şeyler söylüyorken onların, özellikle kendisinin bana sinir bahanesiyle de olsa bu lafları söylemesi çok çok zoruma gidiyor. Umarım hiçbiriniz ne hissettiğimi tam olarak hiçbir zaman anlamazsınız.

Mesaj falan yazmadım yazmayı da düşünmüyorum hiç. Küçük bir defterim vardı, aynısından onda da bir tane vardı. İçine birbirimiz için notlar yazıyorduk. Onu da göndermeyi düşünüyorum eşyalarla beraber. Son hissettiklerimi de son sayfasına eklerim belki. Açıp okursa görecektir.

daha iyi olmuş aslında direk elden olması başkasının eline geçmez

Kargoda altınların başına bir iş gelirse laf söz olmasın dedi annem. O da biz öyle laf edecek insanlar mıyız falan dedi sanırım ki annem edilir oğlum laf da edilir söz de edilir. Hele ki bittikten sonra her şey de söylenir. Sizin diğer insanlardan bir farkınız bir üstünlüğünüz yok dedi.

Diyorum ya annemin söyledikleri biraz düşündürdü galiba onu. Daha da beter olsun inşallah.

Mesaj kutunuz dolu yazamadım..

Kendinizi üzmeyin demeyeceğim, üzün.. Ağlayın..
Hiçbir acı üstünü örterek tükenmiyor çünkü.. Yaşayın dibine kadar.
Ben öyle atlattım. Herkesin ortasında hıçkırıklarla ağlayarak.. Kendimi yerden yere atarak..
Gün geçtikçe bitecek gibi, ama her gün içinizde daha çok büyüyor.. Bitmiyor bir türlü..
Derken..
Bir sabah uyanıyorsunuz ve aklınıza ilk gelen şey saatin kaç olduğu oluyor.. Sonra o..
Bir sabah uyanıyorsunuz ve aklınıza ilk gelen şey saatin kaç olduğu oluyor.. Sonra havanın nasıl olduğu ve o..
Bir sabah uyanıyorsunuz ve aklınıza ilk gelen şey saatin kaç olduğu oluyor. Sonra havanın nasıl olduğu ve sonra ne giyeceğiniz..
Böyle böyle geçerken günler, bir bakmışsınız aklıınıza bile gelmiyor..
Ne kadar güçlü olduğunuza şaşırıyorsunuz..
Öğrendiğim tek birşey varsa o da şudur ki; Asla arkadanızda durmayacak birisine ömrünüzü feda etmeyin..
Ben bundan döndüm.. Ne kadar şanslıyım..
Sonra bir bakacaksınız başka bir sevgi ısıtacak yüreğinizi.. Acılarınızı okşayacak, öpecek ve geçecek..
Böyle durumlarda herkes için ilk dileğimdir düzelmesi, lakin kararlı olmak çok önemli.
Bende barışabilirdim, ama istemedim. Çünkü duygusal olarak verdiğimiz karar belki ömür boyu içinden çıkılmayan bir hapise dönüşecek içimizde.
Elinin tersiyle itmek bazen yeni mutluluklara kucak açmak..
Herkesin yaşadığı bir olmuyor elbette.
Böyle zamanlarda yapmak gereken kalabalığa karışmak, fazlasıyla..

amin. O üzülsün dursun bundan sonra

Benim ağlamam etrafımdakilere fenalık getiriyor. Annem falan kızıyor o yüzden çoğu zaman kendimi odama kapatıyorum. Bu aralar çok fazla dışarı çıkıyorum geziyorum bir yerlere gidiyorum ama yine de geliyor işte aklıma.
Gerçekten zor. Ne diyeyim ki...
Bu arada mesaj kutumu boşalttım. Müsait bir zamanda sormak istediklerim var aslında.

Hayal kırıklığını anlıyorum..
Benzer şeyleri evliyken yaşadım ben. 2 buçuk aylık evliyken hem de.
Görümce, kp, kayın hepsiyle kavga ettim, kötü oldum.
Eşim dediğim insanı tanıyamadım, inanamadım.

Benim eşim ailesinden vazgeçmedi ama benden de vazgeçmedi.
Hatalarını kabul etti, bir şekilde devam ediyor.
Hala evliyim ama çok şey öğrendim o kötü günler sayesinde.

Herkesten çok kendini sev artık..
Kendini unutup sevince insan bir anda tepe taklak oluveriyor.

Kayıngillerin iyisi, meleği yok diyorum ben mesela artık.
Onlar kendi canı söz konusuyken senin acın, haklılığın umurlarında olmaz.

Ders olsun aptallığım diye diye merhamet duygumdan eksildi, saflığımdan eksildi..
Öyle yaşayıp gidiyoruz işte.
Şuan eşimle hiç sorunum yok neredeyse en mutlu zamanlarımız inan.
Yine de söylüyorum keşke nişanlıyken görseydim ben de ailesinin ne olduğunu da o zaman bitseydi..

Ben senin şanslı olduğunu düşünüyorum bu yüzden.

Allah sabır versin. Yerinde olsam o defteri göndermezdim, direk yakardım bu saatten sonra.

Hiç sorunum yok dediğin halde yine de bitmesini mi isterdin nişanlıyken.

Şimdi de doğru düzgün mesajlar atmaya başladı. Ama keşke yapmasaydıı. Çirkinleştikçe gözümden düşüyordu kinleniyordum. Ama şimdi onu da bırakmadı.
Hakkım helaldir, sen de et diyor. Ben elimden geleni yaptığıma inanıyorum, ailemin de öyle. Ve içim rahat diyor. Çok istedim çok hayaller kurdum ama nasip değilmişiz, Umarım çok iyi bir eşin olur. Üzüleceğiz evet ama saçmalayacak yada yıkılacak değiliz, inşallah çabuk geçer. Olaylar soğumadan hemen biriyle evlen, daha kolay olur öyle dedi.

Hiç sorunum yok dediğin halde yine de bitmesini mi isterdin nişanlıyken.

Evet canım çünkü yaşananları, duyduğum kötü sözleri asla unutmadım.
Uğradığım haksızlıkları, annemin solgun yüzünü asla unutmadım.

Eşimin telefonu çalar görümcem arar, kaynım arar tüylerim diken diken olur.
Hasta olurlar ciddi bir şey olsun umrumda olmaz insan acımaz mı tanımadığın insanın
hastalığına vah vah demez misin ben bunlara merhamet duyamıyorum.

Ama eşimin ailesi ve hayatım boyunca az görsem bile varlıkları bir telefonla bile beni rahatsız edecek.
Kucağında benim çocuğumu görmek bile huzursuz edecek bir gün içimden dokunmayın diye çığlıklar
atacağım.. Bunlar benim bakışlarıma yansıyacak eşim üzülecek yine arada kalacak.

Bunlarla yaşamak öyle yorucu, yıpratıcı ki..
Aşk, sevgi o görümcenin olduğu odada hiç oluyor mesela.

Gerçek anlamda saygı, sevgi dolu evlilik yapan arkadaşlarını görünce ben niye bunları yaşadım,ne gerek vardı diye üzülüyorsun..
Kayınpederimde çay içiyoruz diyorlar mesela bana eşim abimlere gidelim dediğinde (8 ayda bir o da) ben hayır sen git diye kavga ediyorum..

İstemiyorum o insanlar bana o çirkin günlerimi hatırlatıyor.
İki haftada bir onlar gelsin ikramda bulun. Ayda bir sen ziyarete git kavgayla değil seve, isteye değil mi?
Ben bunları yaşayamıyorum. Tüm bir araya gelişler dk sayarak amann hadi kalkalım bakışlarıyla..

Eşimle iyi olsam da iyi kalabiliyor muyum?
Ailenin bu kadar önemli olduğunu düşünmeyerek evlendim ben.
Evlenmeden önce eşim öyle güzel sakladı ki onların hadsizliğini, hep beni önde tuttu.
İçine atmış, laf işitmiş bana yansıtmamış. .
Ama evlenince saklayamadı ben işin içine girdim bizzat.
Eşim de bıktı artık, arada kalmaktan yoruldu.

Bilsem vallahi evlenmezdim..

Ağrıma gidiyor çünkü..
Aşk yetmiyor..

O yüzden üzülme diyorum sana.. Sonrasının pişmanlığını bilseydin..

Son düzenleme:

yvaş yavaş kıvama geliyor desene
böyle duygusala bağlaması senin ağzından laf alabilmek için
"tamam evlenirim sende mutlu olursun " tarzı bi laf etmeni bekliyor ki
sen böyle deyince kendince rahatlayacak
ilerde " bak sende ayrılmak istmiştin" demek için başka hiçbir açıklaması yok
bu durumda verdiğin her cevabı kendince yol haritası kabul edecek
dikkatli olmalısın

Canim baban cok guzel demis sagolsun
Eski nisanlin da cark etmeye baslamis
Yumusamayip bitirmen daha hayirlisi senin icin
Cok sacma seyler yapti cunku

bütün yorumları ve gelişmeleri tek tek okudum, hatta neden önceden görmedim ki bu konuyu diye kendi kendime kızdım bile yardımcı olabilirdim belki ben de sana diğer arkadaşlar gibi daha önce nişan atmış biri olarak

benim gibisin sanırım sende biraz, bi ilişkiyi bitirmemek için çok çabalıyorsun ama bittyise de bitti diyorsun, ve asla adım atmıyorsun. o kadar çok takdir ettim ki seni onun msj larına cevap yazmadıgın zamanlarda yalnız kendini de harap etme inan degmezz

sırf ayrılıgınızın başından beri yaptığı şeyler bile onun ne kadar dengesiz oldugunu gösteriyor. beyefendi kendisi evlenecekmiş, bir de sana nasihat veriyor evlen diye gel de koparma şimdi kafasını inan bana onun sevgisiyle senin sevgin aynı pencereden bakmamış bugune kadar yoksa sen ben onunla kurdugum hayalleri başkasıyla nasıl gerçekleştirirm diye düşünüyorken, o tutup da ben başkasıyla evlenecegim sen de evlen demezdi, diyemezdi, parmakları yazamazdı bunu aKLından geçse bile ama o kadar farklı ki bakışlarınız haayata, adam seni unutmak için de olsa başkasını sevebilecrgini, ona dıkunabilecegini düşünüyor, hem de daha ayrılalı 1 hafta olmuşken

mesajlarına kanma dememe gerek bile yok, sen zaten bu kadar zamandır kanmadıysan kanmazsın, sen onun karşısında taş gibi saglam durdukça daha da delirip çirkinleşecektir, ama unutma ailen arkanda kapına gelse bile baban cevabını verir sen hiç muattap olma

ve sabret arkadaşım, bak ben 2 seneden fazla nişanlı kaldım, onun için okulumu ailemi arkadaşlarımı herşeyi bıraktım ama ayrıldım ve sapasaglam ayakta kaldım ondan ayrıldıktan sonra yarım kalan okulumu bitirdim, yeniden yepyeni arkadaşlarım ve çevrem oldu. hatta üstüne yeniden aşık bile oldum ( gerçi onunla da olmadı ayrıldık ama olsun en azından hala sevebiliyorum ) sen de yapacaksın bunların hepsini, saglam dur sadece. ben yapamam deme yaparsın, sadece bekle.. kendini oyala onu düşünme, böyle böyle bir bakacaksın aklından kalbinden uçup gitmeiş, sadece bekle

Canım bu çocuk evlilikle kafayı bozmuş. O kadar kalp kırdılar hala evlilik de evlilik. Ailesi buna kız bulsun sana mesaj atar canını acıtmak için.
Ama gram alttan almak yok.

Aileme söyleyeceğim bana kız bulsun diye sayıklayıp duruyor ya aslında amacı senin ne yapacağın bundan sonra. Senden ters bir cevap alamadı ben de evlenirim demedin ya, şimdi de umarım iyi bir eşin olur, hemen biriyle evlen diyerek aslında ağzını arıyor.

Ohh atsın atsın ben bile mutlu oldum burdan gözyaşların kurumadan pişman olduğunu görünce.
Sakın yumuşama sakın ilerleyen günlerde ne yapacak bakalım.
Ailesini bile ikna edip tutuşabilir sessizliğin karşısında.
O defteri de yollama tek bi kelimeni okuyamadıkça çıldıracak.
Ne olursa olsun sen kazandın kutla bunu!

LG-P710 Tapatalk

Bitirmek kelamını bile ben almadım ağzıma, ilk o aldı. Çünkü tahmin edebiliyordum sonradan vicdan azabı duyma ihtimalini.
En iyisi yine cevap vermemeye devam etmek.

Canim baban cok guzel demis sagolsun
Eski nisanlin da cark etmeye baslamis
Yumusamayip bitirmen daha hayirlisi senin icin
Cok sacma seyler yapti cunku

Sorma canım hemde ne saçma şeyler. Mahvetti son bir haftamı.
Ağlamaktan gözümün önünü göremez oldum.

Gündüzki mesajlarından birinde aslında o niyetini fark etmeden söyledi. Sana kız baktıracağım diyorum tepki vermiyorsun dedi ya... :)

Ayy şu son cümlen öyle motive etti ki beni canım. :)

Çok doğru bir noktaya parmak basmışsın. Ben beni beğenip de bakan birinden bile dün aşırı rahatsız oldum ama onun sürekli dilinde bir başkasıyla evlenmek vardı. Seni de tanıdığıma memnun oldum diyeyim o vakit. Nişan atanlar kervanından birinden daha tecrübelerini öğrenebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…