Köpek yavrularını yangından böyle kurtardı
Şili'de çıkan yangında alevlerin ortasında kalan 10 günlük köpek yavrularının imdadına anneleri yetişti.
Güncelleme:11 Ağustos 2012 17:19
Yavruları itfaiye arabasına taşıyan köpek internet fenomeni oldu.
Şili'de sokakta bombanın patlaması sonucunda evlerden bazılarında yangın çıktı. Yavrularının alevlerin ortasında kaldığını fark eden Amanda adlı köpek cesurca eve girerek hepsinin hayatını kurtardı.
10 günlük yavrularını teker teker itfaiye aracına taşıyan Amanda sağ olduklarından emin olduktan sonra yanlarına yatarak onları bir an olsun yalnız bırakmadı.
Cesur köpek Amanda'nın yavrularını teker teker yanan eve girip çıkarak taşırken çekilen fotoğrafları sanal dünyada en çok paylaşılanlar arasına girdi.
sağlık durumlarının kontrol edilmesi için itfaiye ekipleri Amanda ve yavrularını veterinere götürdü. Yavrulardan vücudunda meydana gelen ağır yanıklar nedeniyle öldü.
insanlık çok ilerledi, artık görünmüyor...
duydugum en güzel söz diyebilirm...ve bu olayada tam oturdu..tıpkı masumları deneylerde abuk sabuk işkencelerle kullandıkları gibi bu olayada uydu..
Çok güzel bir söz acaba kime ait belli mi....
bi arama yaptım bu isim cıktı karışıma: Robin Sharma
Ben biliyorum sanki bu ismi.. Ferrarisini Satan Bilgenin yazarı değil mi...
Evet, o.
....
Princess sen yazınca aklıma geldi kürk vahşetini de paylaşmak lazım...
Eki Görüntüle 490530 İngiltere’de 8 yaşındaki bir çocuk komşusunun kedisini mikrodalga fırına koydu. Sahibi kediyi yanmaktan son anda kurtardı. Hayvan dernekleri konuyla ilgili soruşturma başlattı.
İngiltere'nin Kent şehrinde yaşayan 8 yaşındaki bir çocuk alt katında oturan komşusunun kedisini korkutmak istedi. Kediyi mikrodalga fırına koyan çocuk fırını çalıştırdı. Sahibi kediyi yanmaktan son anda kurtardı.
Ntvmsnbc'nin haberine göre geçtiğimiz Cumartesi günü meydana gelen olayı duyan hayvan severler kediyi pişirmek isteyen çocuğa tepki gösterdi. Hayvanları koruma dernekleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
Sahipleri kuyruğu yanan kediyi hayvan koruma derneğine götürdü. Travma yaşayan kedinin yaralarının iyileştiği belirtildi. Hayvan derneğinden Ray Bailey İngiliz Daily Mail gazetesine konuşarak yaşanan korkunç olayla ilgili şunları söyledi:
"Feci bir olay yaşandı. Bunu çok küçük bir çocuğun yapması ise olayı daha da vahim bir boyuta taşıyor." Yetkililer 10 yaşından küçük olduğu için çocuğa yasal işlem uygulanmayacağını açıkladı.
Yorum yapmıyorum yaparsam siteye girişim sonsuza dek engellenebilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?