Hayvanlara yapılan şiddet ! Lütfen görmezden gelmeyelim

TRM VE ÇOCUKLAR ZOR DURUMDA BİR ÇOK KİŞİNİN BİLDİĞİ GİBİ ... ÇÜNKÜ BÜYÜK BİR ÖZVERİYLE ONLARLA İLGİLENEN DENİZ ANNELERİ BİR GEREKÇE GÖSTERİLMEDEN TAMAMEN GÖNÜLLÜ OLARAK ÇALIŞTIĞI GÖREVİNDEN ALINDI . SİZDEN ÇOCUKLARI DENİZ ANNELERİNE KAVUŞTURMAK İÇİN YARDIM İSTİYORUZ . AŞAĞIDAKİ DİLEKÇE ÖRNEĞİNE LÜTFEN 2 DAKİKANIZI AYIRIN .

Deniz Karaduman, yıllarca TRM’de gönüllü olarak sabah 9.00 akşam 17.00 arası çalışmış ve sayısız köpeğe annelik yapmış bir gönüllüdür. Kendisi aynı zamanda, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden ilk gönüllü kartı almış olan kişidir. Kendisini
birebir tanıma fırsatını ve hatta baktığı, yuvalandırdığı köpeklerin bazılarına HaySev’den yuvalar bulduğumuz bu hanımefendi, bundan 2 ay önce herhangi bir gerekçe gösterilmeden maalesef işinden oldu. Bu işten para mı kazanıyordu, maaşı mı vardı, ya da bir çıkarı mı; hayır. Sadece köpeklere yardım etmek istiyordu. Tek tek her biri ile ilgileniyor, gezdiriyor ve tedavileri boyunca onlara destek oluyordu. Bunu köpekleri sevdiği için yapıyordu.

Gönüllüler, çok değerlidir. Hele ki işini layığı ile yapanlar çok daha değerlidir.
Belki siz onu hiç görmediniz, belki de telefonda konuştunuz, belki şu anda onun size yuvalandırdığı bir köpek var yanınızda. O yıllarca hayvanlara destek verdi, sizleri onlarla buluşturdu, şimdi bizim destek verme zamanımız geldi.
Çok takdir ettiğimiz ve TRM’de yine köpeklerin başında görmek istediğimiz Deniz Karaduman için sadece 1 dakikanızı arayarak ekteki dilekçeyi ya da onuu tanıyorsanız, kendi yazacağınız bir mektubu verilen mail adreslerine yollamanızı rica ediyoruz. Birlik içinde duralım ve çok zor bir işi, severek ve layığı ile yapan bu hanıma desteklerimizi esirgemeyelim.

DİLEKÇE ÖRNEĞİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı
Sayın Kadir Topbaş;

HaySev Derneği, yılladır Türkiye’nin dört bir tarafında hayvan kurtarma, tedavi ve yuvalandırma çalışmalarını sürdürmektedir. Ben de bu derneğin üyelerinden ve takipçilerinden biriyim.

HaySev bu çalışmaları sırasında en önemli ve güçlü desteği güvendiği, omuz omuza çalıştığı gönüllülerimizden almakta. Her biri, özle hayatlarını hiçe sayarak hayvanlara yardım götürmek için çırpınan bu gönüllülerden bir tanesi, Sayın Deniz Karaduman, yani belediyenizden ilk gönüllü kartı almış olan kişidir.

Sayın Karaduman yıllardır emek verdiği TRM’de yaptığı hayvan sahiplendirme çalışmalarında, sayısız köpeğe büyük bir itina ile yuva buldu ve takibini yaptı. Hatta çalışmalarının Türkiye’nin dört bir tarafındaki diğer gönüllülere ilham vermesi için kendisi ile HaySev Derneği bir röportaj yapmıştı. (ekteki linkte görebilirsiniz) Ancak, bundan bir süre önce Deniz Karaduman’ın görevinden alındığı, TRM’nin “annesiz” kaldığını öğrendik. Bu kadar az sayıda ve düzgün çalışan bir gönüllünün, üzerine titrediğimiz köpeklerden uzaklaştırılmasından büyük endişe duyduk. TRM gibi çok değerli ve hayvan severler camiasında en iyi çalışan ve bunun arkasında da Deniz Karaduman’ın vefalı ve bir o kadar da değerli katkılarının bulunduğunu bildiğimiz rehabiltasyon merkezinde, bu değişiklik hepimizi ciddi olarak üzmektedir.

Bizler belediyelerin sokak hayvanları ile ilgili çalışmalarında onlara katkı vermek isteyen gönüllü dernekler ve kişileriz. Tecrübeleri ile çok değerli bir şahsiyetin, anlamakta zorlandığımız nedenlerden ötürü işinden uzaklaştırılmasını anlamakta güçlük yaşıyoruz. Sayın Deniz Karaduman köpekleri seven, tecrübeli ve çok iyi bir gönüllüdür aksi durumda ne biz size böyle bir yazı yazardık, ne de kendisinin işine geri dönmesini talep ederdik.
Konunun nezrinizde bir çözüme ulaştırılmasını ve Sayın Karaduman’ın aynı yetkilerle işine geri çağrılmasını sizden önemle rica ediyoruz. Hem sizin bünyenizde, hem de bizim camiamızda bu denli tecrübeli ve yüksek performansla çalışan böyle bir insanı harcamayacağınıza inanıyoruz.

Saygılarımla,
İsim-Soyad

Deniz Karaduman ile yapılan röportaj: **********************

YOLLANACAK MAİL ADRESLERİ:

Son düzenleyen: Moderatör:
Deniz Karaduman'ı tanıyorum.

Gerçekten hayvanlar için gecesini gündüzüne katan, canla başla çalışan bir gönüllüydü.

Görevden alınması, Tuzla Rehabilitasyon Merkezi'ndeki köpekler için hiç iyi olmadı.

er_ca 'nın açmış olduğu "işte gerçek annelik budur" konusundan alıntı

bebeğini doğurup çöp tenekesinin içine atan da "anne", yanma pahasına bebeklerini yangından kurtaran da anne........oooof of

hiçbir sebep ama hiçbir sebep onun bu davranışını haklı gösteremez......yazıklar olsun sana....

işte hayvan diye küçük görülüp, insan diye hak tanınanlar.........

demek ki insanlık hayvanlık kavramları bildiğimizden çok daha başkaymış....

insanlık çok ilerledi, artık görünmüyor...

duydugum en güzel söz diyebilirm...ve bu olayada tam oturdu..tıpkı masumları deneylerde abuk sabuk işkencelerle kullandıkları gibi bu olayada uydu..

Küçükken kediye köpeğe eziyet eden taş atan çocukların muhtemelen büyüyünce geleceği vaziyeti gösterdiği için paylaşmak istedim... Yalnız çok sinir oldum dalga geçer gibi ineğin yüzünü sansürlemişler haberde (haberturk.com dan alıntı haber) komik olmaya çalışırken BASİT OLUYORLAR....

AHT MUHABİRİ HÜSEYİN ŞENTÜRK'ÜN HABERİ

Kırklareli'nde çiftçilik yapan F.D., garip sesler duyması üzerine gittiği bahçesindeki ahırda S.E adlı kişiyi ineğinin cinsel organına kolunu sokarken yakaladı. Koşarak kaçmak isteyen S.E., F.D. ile babası R.D tarafından yakalandı. Baba R.D, "İneğime cinsel saldırıda bulunurken yakaladım" diyerek şikayetçi oldu. S.E. ise suçlamaları kabul etmedi. Nöbetçi savcı, ineğin veteriner hekim tarafından kontrol edilmesi talimatını verdi.

Kırklareli'nin Babaeski İlçesin'de yaşanan olay iddiaya göre şöyle meydana geldi;

Babaeski'de çiftçilik ve hayvancılık yaparak geçimini sağlayan F.D. tarladan evine döndü. Saatler 03:00 sıralarında ise garip sesler duymaşa başladı. Eşini uyandırdıktan sonra da ışıkları açmadan bahçeye çıktı. Bir süre sonra sesin 11 adet ineğinin bulunduğu ahırdan geldiğini tespit etti. Bunun üzerine sesizce ahıra gidip, içeri girdi. Ancak S.E. adlı bir kişinin kolunu, ineğinin cinsel organına soktuğunu gördü. S.E. hızla ahırdan çıkıp kaçmaya başladı. F.D. ile babası R.D. kovalamaca sonunda S.E.'li yakaladı. Ardından da durumu polise bildirdi. Baba R.D. polisteki ifadesinde "Yaklışık üç yıl öncede S.E.'yi ineğimi taciz ederken yakaladık. Kendisini uyarıp bıraktık. Ama zaman zaman ahırda ineklerin yanında demir kovalar bulduk. Üzerlerinde ayak izi oluyordu. Gariplik fark ediyorduk ama bir şey bulamadık" dedi. R.D. şikayetçi oldu. Alkollü olduğu belirlenen S.E. ise "Suçsuzum. Hakkımdaki söylenenleri kabul etmiyorum" diye konuştu. Nöbetçi savcı, ineğin bir veteriner hekim tarafından muayene edilmesini istedi. Bunun üzerine polis eşliğinde olayın yaşandığı ahıra giden veteriner hekim, gebe olan ineği sağlık kontrolünden geçirdi. Veteriner hekim hazırlayacağı raporu savcılığa bildirecek. S.E ise ifadesinin ardından serbest bıraktı.

ALINTIDIR...

Arkadaşlar bu mübarek günlerde dua ediyorum Allah bu hayvanlara eziyet eden insanların cezalarını tez zamanda versin ilk sayfaya baktım bakamadım içim ezildi bu nasıl vahşettir ya yazıktır günahtır ya insan bakamıyo insan olan bunları yapmayı bırakın görüntüsüne dahi dayanamıyor

ikisi de birbirinden beter !!!

GILLETTE - P&G ( KANLI MARKALAR )

bu kadının rol aldığı hiç bir markanın temiz olma ihtimali yok..temiz marka zaten yıllardır kürk giydiği için eleştirilen bu kadını seçip de satışlarını düşürmez...o savunmasızların canını, lüksün uğruna harcayabiliyorsun ya yazıklar olsun sana !!!

Princess sen yazınca aklıma geldi kürk vahşetini de paylaşmak lazım...

Eklentiler

• $dog-fur-12.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 55
  • $fur_1_large.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 54
  • $fur_16_large.webp
    13 KB · Görüntüleme: 74
  • $fur_19_large.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 69
  • $fur_20_large.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 69
  • $hatem.yavuz.2.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 56
mikerinos' un açmış olduğu konudan alıntı

kadinlarkulubu.com/evcil-hayvanlar/551145-evcil-hayvanlarina-islak-mama-alanlar-lutfen-okuyun-2.html"]http://www.kadinlarkulubu.com/evcil-hayvanlar/551145-evcil-hayvanlarina-islak-mama-alanlar-lutfen-okuyun-2.html

İngiltere’de 8 yaşındaki bir çocuk komşusunun kedisini mikrodalga fırına koydu. Sahibi kediyi yanmaktan son anda kurtardı. Hayvan dernekleri konuyla ilgili soruşturma başlattı.
İngiltere'nin Kent şehrinde yaşayan 8 yaşındaki bir çocuk alt katında oturan komşusunun kedisini korkutmak istedi. Kediyi mikrodalga fırına koyan çocuk fırını çalıştırdı. Sahibi kediyi yanmaktan son anda kurtardı.

Ntvmsnbc'nin haberine göre geçtiğimiz Cumartesi günü meydana gelen olayı duyan hayvan severler kediyi pişirmek isteyen çocuğa tepki gösterdi. Hayvanları koruma dernekleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Sahipleri kuyruğu yanan kediyi hayvan koruma derneğine götürdü. Travma yaşayan kedinin yaralarının iyileştiği belirtildi. Hayvan derneğinden Ray Bailey İngiliz Daily Mail gazetesine konuşarak yaşanan korkunç olayla ilgili şunları söyledi:

"Feci bir olay yaşandı. Bunu çok küçük bir çocuğun yapması ise olayı daha da vahim bir boyuta taşıyor." Yetkililer 10 yaşından küçük olduğu için çocuğa yasal işlem uygulanmayacağını açıkladı.

Yorum yapmıyorum yaparsam siteye girişim sonsuza dek engellenebilir...

Son düzenleme:

Bu çocuk gerçekten çocuk mu yoksa şeytan mı??? Nasıl böyle birşey yapabilir bir çocuk bu hayvana ya... Allah kahretsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…