Hayvanlara yapılan şiddet ! Lütfen görmezden gelmeyelim

arayıp sordum arkadaşlar..naylon poşetlerin içinde yapay istiridyeler varmış uzaktan balık gibi görünüyor dedi bayan..emin oldum yani gerçek balık fln yokmuş içinde..

Kızsaydın bir de bu ne kardeşim yanılgıya sebep vermeyecek dekorlar koysanıza biz kaç kişi sıkıntı yaptık sizin yüzünüzden aa deseydin ya Neyse yaa öyle olmasına sevindim gerçekten...

Ben de aradım , balık değilmiş , misina dediler bana da. İçim rahatladı. Hepinize çok teşekkürler ve vaktinizi boşuna almışım , affedin.

misina bir çeşit ip değil mi canım midye demiş olmasın..ayrıca hiç de vaktimizi almadın daha iyi oldu yapacakları varsa da yapmazlar tepki göreceğini bilirler..

Kızsaydın bir de bu ne kardeşim yanılgıya sebep vermeyecek dekorlar koysanıza biz kaç kişi sıkıntı yaptık sizin yüzünüzden aa deseydin ya Neyse yaa öyle olmasına sevindim gerçekten...

ben de hazırlamıştım zaten kendimi ama gerçek balık olmadığını duyunca bişi demedim

Herkese yeniden merhaba , mağaza görevlisiyle görüşmemizin sonucunda bunların gerçek balık olmadığını öğrendim. Yani Faik Sönmez Etiler mağazasında böyle bir durum söz konusu değilmiş , hepsi kardeşimin ve benim kuruntumuzmuş. Huzurunuzda mağazadan bir kez daha özür diliyorum.
Duyarlılığınız için hepinize çok teşekkürler.
Sevgiler.

:) Bilemiyorum , bana renkli misina dedi , 'Az önce arayan da siz miydiniz ? diye sordu , demek ki sizmişsiniz. :)
Çok duyarlı ve incesiniz , bir varsayım için bile ne çok çabaladınız , size sonsuz teşekkürler.

Son düzenleme:
:) Bilemiyorum , bana renkli misina dedi , 'Az önce arayan da siz miydiniz ? diye sordu , demek ki sizmişsiniz. :)
Çok duyarlı ve incesiniz , bir varsayım için bile ne çok çabaladınız , size sonsuz teşekkürler.

onlar da can..bunu unutanlar beni sinir ediyor o yüzden hemen arayayım dedim...benden hemen sonra da sen aramışsın demek ki hesaplasak böle denk düşmezdi

onlar da can..bunu unutanlar beni sinir ediyor o yüzden hemen arayayım dedim...benden hemen sonra da sen aramışsın demek ki hesaplasak böle denk düşmezdi

Çok haklısınız , gerçek olsaydı onlar , bu işin peşini bırakmazdık , biliyorum. Ben de onun için görür görmez buraya yazdım. Desteğinizi hissetmek çok güzel.
:) Çok güzel bir tesadüf olmuş art arda aramamız , artık akıllarından bile geçiremezler bence. :)

Ben de aradım , balık değilmiş , misina dediler bana da. İçim rahatladı. Hepinize çok teşekkürler ve vaktinizi boşuna almışım , affedin. Markaya da bir özür e-postası attım.

Vaktimizi almadınız aksine gerçek balık olmadığını öğrenince şahsen ben çok mutlu oldum... Lütfen herkes böyle bir durumla karşılaşınca burada sorsun ve çözüm arayalım

Vaktimizi almadınız aksine gerçek balık olmadığını öğrenince şahsen ben çok mutlu oldum... Lütfen herkes böyle bir durumla karşılaşınca burada sorsun ve çözüm arayalım

Ben de çok mutlu oldum inanın , bütün gün bu konu aklımın bir köşesindeydi. Çok rahatladım. Sizin gibi insanlar olduğunu bilmek çok güzel.
Çok haklısınız , hayvanlara şiddet ve kötü muameleye sessiz kalmayalım. Hep birlikte mutlaka bir çözüm buluruz.

(Alıntı)

Kızlar, siz poşet içinde balık deyince, geçen seneki bir haber aklıma geldi.

Ne yazık ki bunlar canlı balık.

Balıklardan, kertenkelelerden ve kaplumbağalardan anahtarlık yapmışlar.

Bu hayvanlar kısa bir süre sonra ölüyor.

Yaşandığı ülke de Çin!

Son düzenleme:

Ne sanıyorlar kendilerini ? Hiç anlamıyorum. Ne kadar korkunç bir şey ! Çin ' in ciddi reformlara ihtiyacı var.

Hayatımda hiçbir millet için ırkçılık yapmadım, ama Çinller kadar berbat insanlığın yüzkarası bir millet var mı merak ediyorum... Zamanında Tibet'te yaptıkları katliamlar.... Tabii ki bu genelleme yoksa çok duyarlı bir Çinli de olabilir tabii ki aramızda...

İlgili haberden başka bir foto.

Eki Görüntüle 478396

(Alıntı)

gelişmişlik hayvanlara verilen değerle ölçülmeli aslında..teknoloji, sanayi sadece para getirir ; bu tip şeyler insanlık, vicdan, sevgi getirir ki bunlar herşeyin başıdır

Şu eziyet edilen hayvancıkların fotoğrafını gördükçe kahroldumm iş yerindeyim zor tutuyorum ağlamamak için kendimi ne sapık , ne vicdansız yaratıklar var şu dünyada ve onlar insan kılığında dolaşıyorlar. Sözlenecek söz çok var bu yaratıklara ama hesap gününde görecekler...

off ki ne off ama vurduymazlığımıza hiçliğimize.
berbat şeyler gerçekten.

artık bende birşeyler yapıcam. mesela kullandığım ürünlerden başlayacam.

arkadaşlar bizim de yardımımız dokunsun..
BİR AVUKAT ELMALI KONAKLARINDA HEMDE ÇOCUK PARKINDA KÖPEK VURDU...!!! İMZA KAMPANYASI - imzakampanyam.com
umarım link paylaşmamın bi sakıncası yoktur...

Bu imza kampanyası ise eskişehir elmalı konaklarında avukatın çocuk parkında bir köpeğe ateş etmesiyle ilgili..avukatlar meslekleri gereği ruhsatlı silah taşıyabiliyorlar..avukat turgay balabanında silahı vardı üzerinde..avukat beyin çocuğu, yatmış vaziyette olan belediyece kısırlaştırılmış küpeli sokak köpeğine taş atıyor ve bunun üzerine köpek havlıyor..çocuk koşarak babasına söylüyor bunun üzerine avukat turgay balaban silahını çıkararak birkaç kez ateş ediyor köpeğe..köpek de hızla ordan kaçıyor Allahtan köpeğin hayati bir tehlikesi yok ama boynundan yaralandığı tespit edilmiş..şuan itibariyle 5400 kişi imzalamış daha da artması için lütfen katkıda bulunun..

hayret bişi ya şu anne babalar çocuklara hayvan sevgisini öğretse böyle sorunlar ortaya çıkmıcak , sokaklarda kedi kovalayan , köpeklere taş atan , kuşları sapanla vuran cocuklar olduğu ve anne babaların bunları bir marifetmiş gibi izlemesi sesini çıkarmamaya devam ettiği sürece böyle haberleri daha çok okuruz.hayvan sevgisini çocuklara aşılamak lazım ve herkesin evinde bir hayvan olursa çocuklar dışardakinede saygı ve sevgi duymayı öğrenecektir. köpüşede rabbim tez elden şifa versin artık o hayvan insanlara nasıl güvensin.

Bahçedeki Köpekleri Av Tüfeğiyle Vurdular

Antalya'nın Serik İlçesi'nde kimliği belirsiz 2 kişi, Almanya'dan tatile gelen 2 ailenin bahçede oynayan köpeklerini av tüfeğiyle vurdu.'Shar-Pei' cinsi 'Chocolate' adlı köpeğin sahibi Adalet Roch, "Burası Türkiye mi, Teksas mı? Bahçemdeki"...
Haber: Bahçedeki Köpekleri Av Tüfeğiyle Vurdular

Antalya'nın Serik İlçesi'nde kimliği belirsiz 2 kişi, Almanya'dan tatile gelen 2 ailenin bahçede oynayan köpeklerini av tüfeğiyle vurdu. 'Shar-Pei' cinsi 'Chocolate' adlı köpeğin sahibi Adalet Roch, "Burası Türkiye mi, Teksas mı? Bahçemdeki hayvanı vurdular" diye tepki gösterdi.

Almanya'da yaşayan Türk asıllı Alman vatandaşı Adalet Roch, tatil için geldiği Serik'in Boğazkent Beldesi'ndeki evinde beslediği 8 aylık 'Share Pei' cinsi köpeği 'Chocolate'yi gezdirmek için bahçeye çıkardı. Bu sırada komşuları Esat Göçgün ile Alman eşi Brigitte Göçgün de 'Garip' adını verdikleri köpeklerini dolaştırmaya getirdi. Bir süre birlikte köpeklerini dolaştıran 2 komşu, daha sonra hayvanları bahçeye bırakıp evlerinin balkonunda oturdu. Bu sırada Adalet Roch'un evinin önünde duran bir otomobilden inen 2 kişi, av tüfeğiyle bahçedeki köpeklere 1 el ateş açtı. Saldırganların tüfeğinden çıkan saçmalar Roch'un köpeğinin göğsüne isabet ederken, Esat Göçgün ile Brigitte Göçgün çiftinin köpeği de çeşitli yerlerine isabet eden saçmalarla yaralandı. İkinci kez ateş etmek isteyen saldırganlar, Adalet Roch'un bağırması üzerine bundan vazgeçti.

27 SAÇMA İSABET ETTİ

Kanlar içinde kalan köpekler sahipleri tarafından önce Serik'te bir veterinere götürüldü. Burada tedavisi yapılan Adalet Roch'un köpeği 'Chocolate'nin durumu ağır olduğu için Antalya'da Lara Hayvan Hastanesi'ne götürüldü. Ameliyata alınan köpeğin göğsüne 27 saçmanın isabet ettiği belirlendi. Esat Göçgün'ün köpeğinine ise 13 saçmanın isabet ettiği kaydedildi. Hayati tehlikesi bulunduğu için her iki köpekteki saçmalar çıkarılmadı.

'DURDUK YERE ATEŞ ETTİLER'

Yaşanan olaya tepki gösteren Adalet Roch, "Köpeğimi sabah gezdirdikten sonra eve geldim. Komşularımız da köpeklerini gezdiriyordu. Hayvanları bahçeye bırakarak evlerimize çıktık. Bir süre sonra bir otomobil bahçe kapısı önünde durdu. 2 kişi indi ve av tüfeğiyle 1 el ateş etti. İkinci kez ateş etmek üzereyken bağırınca ateş etmekten vazgeçtiler" dedi.

'Teksas MI?'

Saldırganlara neden köpeklere ateş ettiğini sorduğunu anlatan Roch, "Köpeklerin sahilde ördeklere saldırdığını iddia ettiler. Oysa sahillerde hiç ördek yok. Şüphelilerin alkollü olduklarını tahmin ediyorum. Yıllardır köpek besliyorum. Daha önce Bodrum ve Kemer'de de yaşadım. Böyle bir olaya şahit olmadım" dedi. Olaydan sonra şikayetçi olduğunu kaydeden Roch, "Köpeğimi vuranlardan hesap sorulmasını istiyorum. Burası Türkiye mi Teksas mı? Durduk yere köpeğimi vurdular" diye konuştu.

CEZALANDIRILMASINI İSTİYORUZ

Köpekleri vurulan Esat Göçgün ve Alman eşi Brigitte Göçgün de olayın şokunu yaşadıklarını söyledi. Esat Göçgün şöyle dedi:

"Eşim olaya şahit olmuş. Her iki köpeği hemen veterinere götürdük. Şu anda tedavileri sürüyor. Almanya'da ve burada toplam 8 köpeğimiz var. Bu yapılan çok yanlış. Yapanlardan davacıyız. 2 gün önce de İzmir'de yavrularını emziren köpeği vurdular. Almanya'daki gazete ve televizyonlarda 'Türkiye'de hayvan katliamı yapıyorlar' diye anlatacağız. Onlar bizim çocuklarımız. Buradaki yetkililerden bu olayla ilgili gerekli soruşturmaların yapılmasını ve adaletin yerine getirilmesini bekliyoruz."

YOĞUN BAKIMDA

Lara Hayvan Hastanesi'nde görevli veteriner hekim Evren Esin, Adalet Roch'a ait köpeğin göğsünden isabet aldığı için ağır yaralandığını, bu nedenle yoğun bakıma aldıklarını kaydetti. Evrean Esin, köpeğin durumunun şu an ise iyi olduğunu belirtti.

Adalet Roch ve Esat Göçgün'ün şikayeti üzerine jandarma, köpeklere ateş eden saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. - Antalya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…