arayıp sordum arkadaşlar..naylon poşetlerin içinde yapay istiridyeler varmış uzaktan balık gibi görünüyor dedi bayan..emin oldum yani gerçek balık fln yokmuş içinde..
Ben de aradım , balık değilmiş , misina dediler bana da. İçim rahatladı. Hepinize çok teşekkürler ve vaktinizi boşuna almışım , affedin.
Kızsaydın bir de bu ne kardeşim yanılgıya sebep vermeyecek dekorlar koysanıza biz kaç kişi sıkıntı yaptık sizin yüzünüzden aa deseydin yaNeyse yaa öyle olmasına sevindim gerçekten...
Merhaba sevgili hayvan dostları.
Benim balıklara kötü muamele konusunda bilgilendirilmeye ihtiyacım var , internette aradım , ancak bulamadım. Bu konuda bilginiz varsa ve beni yönlendirirseniz çok mutlu olurum.
Bu sabah okula gelirken Etiler 'deki Faik Sönmez mağazasının önünden geçtim. Ve vitrininin küçücük naylon poşetler içindeki japon balıklarıyla süslendiğini gördüm. Arabadaydım , yani aslında yanlış görmüş , benzetmiş de olabilirim. Dönüşte tekrar bakacağım ama gerçekten canım çok sıkıldı , tepkisiz kalmak istemiyorum. Sizin Faik Sönmez ' in vitrinleri hakkında bilginiz var mı ? Umarım yanlış görmüşümdür. Emin olmadığım halde bu mesajı yazmam da doğru değil , ama biraz da içimi dökmek istedim.
Balıkları bu şekilde saatlerce belki de günlerce tutmak bence kabul edilemez bir durum , bir işkence ; yeterli oksijene erişemeyecekleri çok açık. Peki yasal olarak bu kötü muameleye girer mi ? İlgili kurumlara bildirmem etkili olur mu ?
Bir de inip mağaza çalışanlarıyla mı konuşsam acaba ? Çok üzgünüm , okuduğunuz için çok teşekkürler.
misina bir çeşit ip değil mi canım midye demiş olmasın..ayrıca hiç de vaktimizi almadın daha iyi oldu yapacakları varsa da yapmazlar tepki göreceğini bilirler..
ben de hazırlamıştım zaten kendimi ama gerçek balık olmadığını duyunca bişi demedim
:) Bilemiyorum , bana renkli misina dedi , 'Az önce arayan da siz miydiniz ? diye sordu , demek ki sizmişsiniz. :)
Çok duyarlı ve incesiniz , bir varsayım için bile ne çok çabaladınız , size sonsuz teşekkürler.
onlar da can..bunu unutanlar beni sinir ediyor o yüzden hemen arayayım dedim...benden hemen sonra da sen aramışsın demek ki hesaplasak böle denk düşmezdi
Ben de aradım , balık değilmiş , misina dediler bana da. İçim rahatladı. Hepinize çok teşekkürler ve vaktinizi boşuna almışım , affedin. Markaya da bir özür e-postası attım.
Vaktimizi almadınız aksine gerçek balık olmadığını öğrenince şahsen ben çok mutlu oldum... Lütfen herkes böyle bir durumla karşılaşınca burada sorsun ve çözüm arayalım
Eki Görüntüle 477267
(Alıntı)
Kızlar, siz poşet içinde balık deyince, geçen seneki bir haber aklıma geldi.
Ne yazık ki bunlar canlı balık.
Balıklardan, kertenkelelerden ve kaplumbağalardan anahtarlık yapmışlar.
Bu hayvanlar kısa bir süre sonra ölüyor.
Yaşandığı ülke de Çin!
Eki Görüntüle 477267
(Alıntı)
Yaşandığı ülke de Çin!
Eki Görüntüle 477267
(Alıntı)
Yaşandığı ülke de Çin!
arkadaşlar bizim de yardımımız dokunsun..
BİR AVUKAT ELMALI KONAKLARINDA HEMDE ÇOCUK PARKINDA KÖPEK VURDU...!!! İMZA KAMPANYASI - imzakampanyam.com
umarım link paylaşmamın bi sakıncası yoktur...
Eki Görüntüle 480370
Bu imza kampanyası ise eskişehir elmalı konaklarında avukatın çocuk parkında bir köpeğe ateş etmesiyle ilgili..avukatlar meslekleri gereği ruhsatlı silah taşıyabiliyorlar..avukat turgay balabanında silahı vardı üzerinde..avukat beyin çocuğu, yatmış vaziyette olan belediyece kısırlaştırılmış küpeli sokak köpeğine taş atıyor ve bunun üzerine köpek havlıyor..çocuk koşarak babasına söylüyor bunun üzerine avukat turgay balaban silahını çıkararak birkaç kez ateş ediyor köpeğe..köpek de hızla ordan kaçıyor Allahtan köpeğin hayati bir tehlikesi yok ama boynundan yaralandığı tespit edilmiş..şuan itibariyle 5400 kişi imzalamış daha da artması için lütfen katkıda bulunun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?